Fabijan Ruis i Ronald Arauho (©Reuters)
Fabijan Ruis i Ronald Arauho (©Reuters)

Varnice u Barsinoj svlačionici – zauzimanje strana i odgovor Gundoganu: Uvek uz ratnika Arauha

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 17:01

Mnogima se nije svidelo što je Nemac bio direktan. Imali su šta da kažu, ali su, za razliku od njega, poslali poruke, koje su jasne kada se čita između redova

Ćavi Ernandes je krivca za eliminaciju iz Lige šampiona – pa, i pre no što je do nje došlo – pronašao u Ištvanu Kovaču. Nije okolišao, uperio je prstom, targetirao glavnog krivca. Sa druge strane, Ilkaj Gundogan razloge za neuspeh nije tražio u ‘spoljnim faktorima’, već unutar kluba. Nemac se nije libio da kaže šta misli o pojedinim potezima saigrača, posebno odluci Ronalda Arauha da kao poslednji igrač odbrane ruši Bredlija Barkolu.

Nije ga pustio da izbije pred Marka Andrea ter Štegena, napravio je prekršaj, zaradio crveni karton i osudio Barselonu na propast. Ilkaj Gundogan je komentarisao šta bi on uradio u datoj situaciji i mnogima se nije svidelo što je Nemac bio direktan. Možda i previše. Kada se sve stišalo – imali su šta da kažu. Ali su, za razliku od njega, poslali poruke koje su jasne kada se čita između redova.

Izabrane vesti

Ni ostali prvotimci ne kriju razočaranje zbog ispadanja iz Lige šampiona, međutim, ne svaljuju krivicu na leđa Ronalda Arauha.

“Veoma smo razočarani što nismo uspeli da se plasiramo u polufinale, imali smo sve za tako nešto. Inače, kada pobeđujemo – to radimo kao tim. Kada gubimo – takođe. Uvek je tako. Vreme je da se oporavimo i pripremimo za El Klasiko ove nedelje”, napisao je Žil Kunde.

Provukao je šta misli o izjavama Ilkaja Gundogana vezanim za krivicu urugvajskog štopera. A, identičnu poruku poslao je i Serđi Roberto.

“Sada treba da budemo ujedinjeni više nego ikada, svi zajedno pobeđujemo i gubimo”, stao je u odbranu jednog od kapitena čovek koji je deceniju i kusur prvotimac Barselone.

Priključili su se i najnoviji izdanci La Masije – Pau Kubarsi i Fermin Lopes.

“Uvek uz tebe, ratniče”, napisao je talentovani štoper, a sličnu poruku ostavio je i vezista: “Uvek uz tebe, brate”.

Strane su zauzete. Prve varnice unutar svlačionice su tu. Ne dobije li katalonski klub El Klasiko na Santjago Bernabeuu, sve bi moglo da eskalira i preraste u požar.



tagovi

Žil KundeRonald ArauhoIlkaj GundoganBarselonaLiga šampionaSerđi RobertoPau KubarsiFermin Lopes

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara