Komentari na vest

Vanja i Torino dobili top ponudu iz Premijer lige

Marko Pavlovic

pre oko 2 godine

Srećno Vanja. Iako mislim da je Dmitrović bolji od tebe, budi prvi golman u repki nek ne primiš ni jedan u grupi. Posle šta bude.
R

Red Star Belgrade

pre oko 2 godine

Lik ima 2 dobre utakmice pa 8 losih,pa opet dve dobre pa 8 losih i tako u krug.Nije ni cudo sto hoce da ga se rese.Smuci mi se kada cujem nas najbolji golman,ali ajde neka se ljudi loze da je bolji od Rajkovica (koji je pre dve godine bio najbolji golman lige) ili od Dmitrovica koji igra za Sevilju.Neka pocne lozana i lupanje minusa
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Rajković nikad nije bio u prvih deset golmana Francuske. Biti u idealnom timu sezonu (što je činjenica, za razliku od tvoje manipulisane konstrukcije) i biti najbolji golman ligu nisu jedno te isto. U ostalom Jović je bio najbolji špic Nemačke pa sad ne može da se sastavi. Rajković već godinama U REPREZENTACIJI upošljava protivnikove napadače na 30 metara od svog gola. Vanja NIJE vrhunski golman ali je Rajković težak kikser i večiti menadžerski pulen. To pišem kao veliki CIGAN!
б

бартендер

pre oko 2 godine

Немам ништа против момка, напротив, само ме мало буни ово најбоља сезона у каријери, а ови га буквално склонили и ставили оног ветерана да брани само да га не гледају, толико је лош био. Све кул, наш је, али ајд’ да не претерујемо!
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Premijer liga BiH. Ne moj da se zezamo u Championship-u ima 15 boljih golmana, u Premier ligi i rezervni golmani za klasu su bolji od ovog urađenog kvazi-golmana. U West Hem-u je Alfons Areola rezervni golman, u Totenhemu je bio prošle godine Pierluiđi Golini, Roberto Sančez iz Brajtona je za Vanju svemirski brod, rezervni golman u Vili je Robin Olsen, onaj mali Francuz iz Lidsa je zver za Vanju, Džek Batland je rezerva u Palasu koji svakako bolji golman od dotičnog... U PL ima najmanje 25 boljih golmana od Vanje, u nekim ekipama su i treći golmani kvalitetniji, Leno koji je bio u top 5 golmana Bundeslige greje klupu u Arsenalu... Rezerva može da bude, ali Stefan Ortega koji je golmančina samo tako ide da bude rezrva u Sitiju i mi pričamo o Vanji kvazi-golmanu...
G

Goßt

pre oko 2 godine

Dajte bre.. Torino ga prodaje pre isteka ugovora, da je tako dobar ne bi ga se hteli otarasiti. Smesni ste sa naslovima i narucenim tekstovima.
Б

Блок

pre oko 2 godine

Премијер лиге...такозване Босне и Херцеговине