Valijente sa klupe obezvredio Đurđevićev gol u završnici (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.12.20. | 23:14

Španski štoper i bivši igrač Partizana tri minuta pre kraja ušao u igru umesto Đurđevića i skrivio penal

Mogao je Uroš Đurđević da bude i heroj i tragičar u večerašnjoj utakmici protiv Leganesa. Dobio je priliku da sa bele tačke pošalje ekipu na četvrtu poziciju na tabeli i posle udarca delovalo je da će fudbaleri Sportig Hihona tugovati zbog propuštene kolosalne prilike. Međutim, nekadašnji fudbaler Partizana zadržao je dovoljno prisebnosti da posle neuspešno izvedenog jedanaesterca ipak smesti loptu u mrežu. Međutim auru čoveka koji rešava utakmicu izgubio je u petom minutu sudijske nadoknade kada su gosti pogodili za bod - 1:1.

Do pred sam kraj utakmice delovalo je da će okršaj na Molinonu biti završen bez pogodaka, a onda je Kueljar u nameri da izboksuje loptu, pesnicom pravo u lice pogodio protivničkog fudbalera. Umešao se i VAR nakon čega je srpski internacionalac uzeo loptu i postavio je na belu tačku. Kueljar se samo na trenutak iskupio za grešku, ali Đurđevića nije pokolebala vrhunska intervencija 36-godišnjeg golmana. Došao je do desetog gola u prvenstvu, dva manje od lidera Raula de Tomasa, čoveka koji je juče postigao gol sezone u Segundi.

Izabrane vesti

Međutim, trener domaćih David Galjego je tri minuta pre kraja napravio izmenu koja ga je, ispostavilo se koštala celog plena. Rotirao je bivše fudbalere crno-belih, umesto Đurđevića ušao je Mark Valijente i nepunih sto sekundi kasnije u skoku oborio rivala za novi jedanaesterac.

U poslednjim sekundama utakmice gosti su dobili priliku da izbegnu poraz, takođe sa penala. Nepogrešiv je bio Baston, pa je Hihon umesto na četvrtim mestom, posle 19. rundi u drugom rangu morati da se zadovolji jednom pozicijom niže.



tagovi

Uroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara