Valensija želi Kansela nazad, Gvardiola traži od Portugalca da bude iskren i da se izjasni

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.01.20. | 16:11

Slepi miševi podigli samopouzdanje posle nešto lošijih igara i žele da se pojačaju na zimu

Okolnosti na Mestalji počele su ponovo da se menjaju nabolje. Posle nekih loših izdanja Slepi miševi su se podigli i uzeli osam od mogućih dvanaest bodova i tako ponovo ušli u kombinaciju za plasman u Ligu šampiona.

Da bi se takav trend nastavio, u Valensiji planiraju da pojačaju tim na određenim pozicijama, a jedna od njih je mesto desnog beka. Teška povreda Kristijana Pićinijaprelom čašice kolena – ostavila je samo Danijela Vasa kao jedinog klasičnog desnog beka na raspolaganju, pa je Alberto Selades predložio klupskoj upravi da pokušaju da vrate Žoaoa Kansela.

Izabrane vesti

Portugalac je nezadovoljan svojim statusom u Mančester Sitiju i čak mu se sviđa ideja povratka na Mestalju, gde je igrao najbolji fudbal dosadašnje karijere, ali za sve se pita Mančester Siti. I dalje zvanični šampion Engleske letos ga je platio 65.000.000 evra, a on je na dosadašnjih 16 utakmica skupio 1.079 minuta uz jedan gol.

Možda bi Siti i pristao na prodaju, ali cena mora da bude adekvatna uloženoj sumi. Pep Gvardiola je posle meča s Evertonom pohvalio Kansela, ali i zatražio od njega da se izjasni po pitanju ostanka na Etihadu.
“Kada Žoao Kanselo igra, radi sve dobro. Ima kvalitet. Ali, on mora da odluči da li želi da ostane ili ne. Ovo je slobodna zemlja i svi mogu da odluče šta će da rade sa svojim životima“, poručio je Gvardiola.

On je istakao da neće sprečiti nikoga da ode iz Sitija, ali očekuje od svojih igrača da pokažu odgovornost i jasno pokažu da li su za ostanak ili odlazak.

Kanselo je na potezu.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara