Komentari na vest

Uzmeš Pinturikijovu desetku i oživiš legendu: Jildizova lepotica najavila slom PSV-a! (VIDEO)

F

Fm

pre 1 dan

@Sky888 Tacno tako. Vlahovic je tehnicki mnogo limitiran igrac i moze da se istakne u prosecnoj ekipi dok u Juventusu strci, ali po losem. Juventus previse zavisi od njega kao prvog spica, a Kin ili Kean je raspad, treba im ozbiljan napadac.
O

OSTOJAPONOSČARTIZANS

pre 1 dan

VLAHOGOL MITROGOL KALABA ŽILA SAŠO LUKIČ KRISTIJAN BELKA BELIČ BLEKI POP STOJKE TRENER IVICA ILIJEV.
J

Juventino vero

pre 2 dana

Као што сам и раније говорио Јувентус је тим у настајању и требаће још неко време да бројни нови играчи који су дошли у летњем прелазном року профункционишу. Мота је на добром путу да направи једну складну целину која одлично функционише. Једна веома солидна игра и лепа победа Јувентуса у првом колу нове сезоне Лиге шампиона. Колико може Јуве у овој сезони Лиге шампиона? Не знам. Мислим да би квалификовање за нокаут фазу Лиге шампиона за Јувентус био огроман успех имајући у виду да клуб прошле године није играо европска такмичења. Мислим да је Јуве још веома далеко од тимова типа Реал Мадрид, Барселона, Манчестер Сити, Бајерн, Ливерпул итд а да са осталим тимовима може у егалу играти и надигравати се. Не очекујем ништа од тима за ову сезону када се Лига шампиона у питању. Нокаут фаза и пролеће у најјачем европском такмичењу за Јуве ове године би био велики успех барем што се мене тиче. Лепа утакмица вечерас и заслужена победа тима којег волим и пратим још од 1993 године. ФОРЦА ЈУВЕ! ПС Влаховић вечерас веома солидан! Голови његови ће доћи.
I

Inter

pre 1 dan

Realno, bilo bi bas neocekivano da Juventus ne prodje u nokaut fazu, da ne udju u najbolje 24 ekipe, to bas i nije realno. Pogotovo sto od italijanskih timova, Juventus je mozda dobio i najlaksi zreb (izuzev Bolonje, koga god da je dobila za nju bi bilo tesko). Stukli su preko 200m u nove igrace, tako da ako se ne plasiraju u nokaut fazu to bi bio bas neuspeh, dok je plasman u nokaut fazu standard za Juventus. To sto Juventus nije igrao prosle sezone LS nema nikakve veze, oni bas nikakve promene u timu nisu imali zbog toga, a evo sad kad su usli u LS izmenili su pola tima zbog drugacije filozofije novog trenera.
V

Vlahovića

pre 2 dana

Treba poslati u arpadžik sa sve frizurom i šorćićem..
D

Djape45||

pre 2 dana

Dobar Psv u napadu i tranziciji ali su u odbrani baš šuplji, ne smemo im dopustiti da se rastrče.
K

KJ

pre 2 dana

Da je Jovic u Realu imao prilike kao sto Vlahovic ima u Juveu, kostao bi 300 miliona i nadavao bi se golova, za razliku od ovog iz Juvea
Т

Тијаго Мота :)

pre 2 dana

Европски Јуве 🤍🖤🤍🖤
F

Forcalino

pre 2 dana

Juve ubedljivo najslabija ekipa od svih iz liga petice što se takmiče u LŠ!Holanđani ih sabili u peterac prvih 20 minuta i onda fudbalska nepravda,Juve daje gol.Mali im je vođstvo dalo krila pa su uspeli više na grešku katastrofalne odbrane da postignu i taj drugi gol.Inače PSV je solidna ekipa koja ima iskusnog ali istrošenog De Jonga i neiskusne bekove gde prednjači Ladezma koji im je najlošija karika u ekipi.Juve je celo poluvreme uglavnom napadao po levoj strani gde su imali prostora koliko su hteli.Kao što napisah, Juve nema šta da traži u LŠ jer nemaju potreban kvalitet da bi mogli da pariraju jačim ekipama.Vlahović je smešan igrač koji ne zna osnovna kretanja jednog napadača a ulazak u šansu mu je misaona imenica!Ovi Srpski jadovi koji navijaju za Juve mogu da počnu sa pljuvačinom ali ja im neću odgovoriti pošto se odjavljujem!
d

dx

pre 2 dana

sta li si ti gledao nesrećni covece
E

Enzo

pre 2 dana

Koliko su ovi navijaci intera iskompleksirani od Juventusa, vec prelazinu bolest. Vise komentarisu Juveove vesti nego kluba za koji navijaju. Evo ja kao navijac Juventusa u zivotu ne znam da li sam par puta komentarisao neku vest u vezi intera (osim kad je neki cirkus i sl.). Uzivajte jos ove sezone max.. Posle krece opet dugogodisnje nabijanje kompleksa.
f

forca

pre 1 dan

poseti psuhijatra u medjuvremenu
G

Gorodtas

pre 2 dana

Kalabić najbolji na fleskorovima. Ne veruj im sine i ponosan na fleskor pavlovicev budi.
P

Power on the north

pre 2 dana

Bice mali dobar igrac,ali mora on dosta znoja da prolije zna se cija je ta 10. bila!!Jedan je legendarni Tinturici!!!

KoRn

pre 1 dan

A pre njega beše Roberto Baggio.
1

13libero

pre 1 dan

Del Pieru je nadimak bio Pinturikjo. Kompletan slikar, svestrani umjetnik. Gianni Agnelli je obožavao njegovo stvaralaštvo. Njega su oduševljavali potezi Del Piera, uporedio ih je sa potezima ovog slikara, pa ga je nazvao po svom omiljenom umjetniku.
G

Gost1234

pre 2 dana

Kako su strucnjaci ovde dizali ovaj Psv da ne poveruje covek. Juventus koji je u nikakvoj formi ih je pregazio!!! Onaj Psv koji je izbacio Zvezdu u kvalifikacijama za Ls i dogurao posle do polufinala je jedno 50 puta bolji tim od ovog sadasnjeg………,,,.
D

Della Vale

pre 2 dana

Mali je majstor i jako zanimljiv igrac. Razvija se fino i postepeno, a nosi veliko breme na ledjima. Dobra, dobra partija Juvea, bitna pobeda na startu.
v

vvz

pre 2 dana

Kakva asistencija Vlahovica, duplo dodavanje i asistencija. Kod drugog gola zadrzao igraca na ledjima i ostavio loptu MeKeniju.. Ali ovde nasi strcunjaci sto ni ne gledaju tekmu kritikuju :)
K

Kaze

pre 2 dana

Protiv Reala, Bajerna ili ? Daj bre...
A

Auslenda

pre 2 dana

Douglas Luiz i Thuram na klupu a placeni a kupili ih za 72 miliona .
B

Bogoljub Gagic

pre 2 dana

Dobro i? Mozda nisu u formi,kakve to veze ima koliko su placeni a poceli mec sa klupe.
A

Auslenda

pre 2 dana

@Bogoljub nije im ni Vlahovic u formi pa im igra uvek svih 90 minuta. Cim bude dosao Bayern,neki Englezi ilj Spanci ima da im se tresu gace.
J

Juventino10

pre 1 dan

Locatelli je inače skuplji od tirama. 36.4m eura 20.6m eura
D

DamN

pre 2 dana

Razlika u klasi jednostavno. Vlahovic asistent i 50% zasluzan za 2. gol, ali je svakako u ozbiljnoj krizi.
U

Upitnik

pre 2 dana

Loknica najbolji igrac na terenu ha ha
J

Japp

pre 2 dana

Vlahovic je u krizi nece ga gol nikako.Previse promasuje u zadnje vreme nesto mu nije u redu sa glavom i psihom
L

Lacio1900

pre 2 dana

Kako da mu bude u redu, pogledaš ga i vidiš da tip nosi neke dokolenice u javnosti, neke torbe od ko zna koliko para. Treba imati iskrene prijatelje oko sebe, da ti kažu stani malo, zaigrao si se. On je savršen predstavnik modernog sveta u kom živimo.
S

Sky888

pre 2 dana

On promasuje od kad zna za sebe,prosecan napadac koji je iz nekog razloga dobio reputaciju svetske klase a realno daleko je od toga.Uskoro puni 25 godina i definitivno se ne vidi nikakav napredak poslednjih sezona.Dok je bio u Violi igrao je bez pritiska uglavnom na kontra napade gde je imao puno prostora da trci iz ledja odbrane ali u velikom klubu je sve suprotno od toga pa ako nisi klasa od igraca to je jako ocigledno kao sto je slucaj kod Vlahovica.
G

Gost2024

pre 2 dana

Kao da kazes ,,dobar dan”.
G

Gott

pre 2 dana

Levi bek u PSV košta 300 hiljada i sve su im probleme preko njega pravili.Juve je još uvek daleko od top tima
L

Lotito

pre 2 dana

Šta bi čovjek bez ovih silnih tastatura stručnjaka.
M

McAlister

pre 2 dana

Pravili su probleme preko njihovog desnog beka, toliko o tvom poznavanju fudbala.
r

redmi

pre 2 dana

Jao Juve šta im radiš🤫Neko je noćas na aparatima, a biće još gore🤣Bilo je ovde nekih likova koji su pljuvali Jildiza i Gonzalesa?! Nadam se da im je jasno o kakvim se igračima radi. Jildiz, pa taj će biti klasetina! Nije dzabe desetka na leđima. Šteta za Vlahovića neće ga gol, ali tu je asistencija. Odlična igra Juvea, jedino taj gol nije trebao da se primi, ali nema veze. Forza Juve do Skudeta👊
V

Visente Del Boske

pre 2 dana

Aj ne lozi se,juve ce ispasti na startu nokaut faze cim bude naleteo,na tipa real,bajern,siti,barsu,atletiko.
I

Inter

pre 1 dan

redmi@ Mislim da si ti onaj "ja psv" koji je nestao pre par godina, kad god se obrukas ovde, posle toga si imao nekoliko nick-ova. Na prvo razocaranje Juventusa ti ces nestati, ali ces se pojaviti sa novim nick-om i podjeb.vati. Uzivaj u igrama kluba za koji navijas, mani se prozivanja drugih kada nemaju nikakve dodirne tacke sa nekim dogadjajima. Razumem da nekom odgovoris sa nekim argumentom (kao normalan navijac) kad prozove tim za koji navijas, ali ovo ti je previse detinjasto.