Komentari na vest

KRAJ: Čukarički - Partizan 0:1, Mladost - TSC 2:0!

j

jasno je sve.

pre 15 dana

Zvezda treba obe da dobije i kup i Čuku i da zapuši usta muljatorima. Jedino ako Tereza ne utali se sa Mandarićem da da Vojvodini kup.
J

Jelenko P

pre 15 dana

Pobjeda u stilu Duljajevih u jesenjoj polusezoni. SRECA i GOLMAN JOVANOVIC.
5

56789

pre 15 dana

TRUDILA SE UPRAVA I NJADJ DA OPET BUDEMO IZA TSC ALI NISU USPJELI
r

rasplet

pre 15 dana

Znači poslednje kolo. Vojvodina Partizan. Vojvodini ni nerešeno ne odgovara. Radnički KG će pobedom overiti prolaz. Čukarički je izgubio priključak. Vojvodina se nada kupu ali to neće dobiti.

VecaBg1971

pre 15 dana

Morao TSC (Lazetic) da zavrsi posao za groblje, kako su krenuli mogli su 5 da budi grobari da si nastavili ovako. Ne znaju ni oni kako su dobili Čuku.
B

Burek

pre 15 dana

Ruku na srce, da je hteo baš da ih pusti, ne bi ih pobedio usred Humske
z

zona

pre 15 dana

Nije onda bilo ovih kalkulacija. Da je pre bio kup završen bilo bi u igri još varijanti.
D

Dalibor CZ

pre 15 dana

Sramota za ovo sto je TSC uradio. Zauvijek cete ostati mali klubic!
c

czk

pre 15 dana

samo zbog ovoga treba vosi dati kup
P

Penzioner

pre 15 dana

TSC nije mogao da utice na rezultat na brdu. I da je pibedio u Lucanima ostalo bi i dalje 2 boda prednosti u korist Partizana.
K

Kalkulator

pre 15 dana

Lazetić zvani kalkulator.
S

Srbenda 77

pre 15 dana

Kao krvavog grobara,strasno me je počelo ovo nervirati ovo veličanje gilmana Jovanovića,dečko prosečan golman,primio mote fušerskih golova,sta se dešava sa zahidom,ubedljivo najlošiji na terenu,i na kraju svaka čast grobarima,cistu kontru prekinuse

FC President

pre 15 dana

E, ovo je klasičan primer kako je partizan igrao veći deo sezone. Na sreću!!!
K

KAKO TABELA KAZE

pre 15 dana

Partizan ove godine igra 4 evro utakmice, pa i to je nesto, dve kvalifikacije za ligu sampiona i dve za ligu evrope, i to je to...
G

Gostgost

pre 15 dana

Milojevic osvojio kup sa 4:0!
B

Burek

pre 15 dana

Svaka mu čast !!! Na pragu je i titule

VecaBg1971

pre 15 dana

Pa ovo je presmesno....jel znate vi grobari kako vodite uopste? Ali opet mi je drago sto cete igrati kvalifikacije za LŠ...pa to ce biti komedija.
B

Burek

pre 15 dana

Mogući protivnici su im Salzburg, Slavija Prag i Fener. Bolje da pobegnu odatle kao iz KLS-a
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Mladost iz Lucana igra kao Real Madrid bracoooooooooooo.
s

spiritus movens

pre 15 dana

Ovo kolo je sustina pokazatelja zasto nas fudbal ne moze napred. Backa Topola na volseban nacin gubi u Lucanima, a na Brdu arbitru "guraju" Partizan.
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Kakav je carobnjak sa loptom Severina tako se napreduje pod dirigentskom palicom Igora Duljaja i Alberta Nadja.
B

Burek

pre 15 dana

Šta god da bude danas, ostajem pri mišljenju da je TSC stvarno dobro organizovan klub. Ipak, ako izgube od Lučanaca (a Partizan ostane neporažen na Brdu), onda ni ne zaslužuju drugo mesto realno
M

Mnogo dobro

pre 15 dana

Organizovani. Nemaju nijednog napadaca, spica im igraju Stanic i Jovanovic hahaha
@

@Mnogo dobro

pre 15 dana

Ni Real nema klasičnog špica svetske klase pa je na korak od titule LŠ. Uostalom, Partizan možda ima špica, ali sem golmana nema čitavu odbranu
N

NISTA OD EVROPE

pre 15 dana

Ni ove godine, TSC pametno drzi 3 mesto, partizan nema ni oromil sanse u kvalifikacijama za LŠ, pa LE i tu je kraj.
d

d.g.

pre 15 dana

Doživeh i to da se zbog Radničkog radujem golu Partizana.
m

madmix

pre 15 dana

tsc zna za jadac,evropa garantovana😉
V

Veljko9

pre 15 dana

Hvala Lucanci braccooo
B

Burek

pre 15 dana

E moj ti, za šta se ti raduješ ahahahah
V

Veljko9

pre 15 dana

Drugo mesto u Srbiji je kao prvo
B

Burek

pre 15 dana

Pa za ovakav tim Partizana i jeste. Međutim, u kvalifikacijama za LŠ će biti jače ekipe od Norsjelanda
V

VALJAK VERITAS

pre 15 dana

TSC IGRA ZA PARTIZANA ,ONI GUBE A CUKI TREBA REMI. SVI SMO CIRKUS ,UPRAVA I ,,TRENER" NAPOLJE.
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Samo ne razumem cemu vredjanje gospodina Nadja on je trenercina.
R

Realni Arth

pre 15 dana

Gledam tekmu i ne ogu da verujem, ili je Cuakricki strasno jak, ili Partizan zaista ima preslab tim. Sad, zaista vracam film, koje kukumacenje, sudije, BIA, FSS, Vucic, Covic, Terzic i dolazi do prave slike, znaci Partizan je po kvalitetu iza TSC, Cukaricki, i Vojvodine, a to su i medjusobni rezultati pokazali, sto znaci nezasluzeno je na 2 poziciji. Jos kolo ima da se igra, ja ne mogu da verujem, da igraju Natko, Saldanja, Kalulu, Zahid, Severina, ... to sto ima najbolje za sada a da krsten napad nisu imali, brane li se brane, i nikako ne uspevaju jer tri mrtve sanse brani golman, i zato je 0:0. Samo jos posle meca da slucam Zeksovu analizu, kad krene da psuje sve zivo sve legende kluba, i kosarkaske i fudbalske, na kraju ne znas da li on mrzi Partizan iz dna duse ili covek izgubio ravnotezu i lupa . Partizanovci, iz ove ekipe, samo golman, jer ako samo jedan igrac iz ove ekipe igra narednu sezonu odmah cu da vam kazem kao vas kapiten na pocetku prvenstva NEMATE sanse ni za drugu poziciju, jer tu Mandaric i Vojvodina pretice Zvezdi! Pozdrav!
Р

Реално

pre 15 dana

Партизан је лошија екипа од поменутих, то је и будали јасно. Једино си прескочио како је до тога дошло. Ово гурање служи да будалама маже очи и да се гурбети примају како се Партизану шатро помаже. То што се систематски уништава, то није важно... Ту причу гутају само благо ретардирани.

Bojank91

pre 15 dana

Gle i TSC juri 3. mesto
B

Burek

pre 15 dana

Partizan trenutno ima više sreće nego pameti i to ne zbog sopstvenog meča
Z

Zaza Paculia

pre 15 dana

TSC je prelaz, lagano.
B

Burek

pre 15 dana

Zazo, iz tvojih usta u Božije uši !!!
J

Jelenko P

pre 15 dana

Ovaj NADJ je GORI i od UZASNOG DULJAJA. Stojkovic i Antic kao i da ne postoje na terenu, Zahid ocajan kao i Kalulu. Sve u svemu JAD I CEMER kada je Partizan u pitanju.
A

Acibjo

pre 15 dana

Ubio ih Cukaricki u svakom smislu te reci, gol im visi u vazduhu, da im nije Jovanovica bilo bi 3 0 na poluvremenu
S

Stjui

pre 15 dana

Zare pomaze svojima sad na kraju
C

Cer

pre 15 dana

Partizan je sramotan
T

TSC

pre 15 dana

Izgleda shvatio sa je bolje da budu 3 na tabeli, Evropa u dzepu. Tako da partizani ni sledece sezone nista od Evro takmičenja, s ovakvom igrom protiv Čuke, neki osrednji klub iz LK bi ih osramotio ko Norsjeland onomad, a kamoli u LŠ kvalifikacijama.
B

Bogu plakat!

pre 15 dana

Kako se zove ovaj sport koji partizan igra? Ustvari igra nije prava rec, ovo bolje da nisu ni izasli, realno
d

d.g.

pre 15 dana

Čuka bi već imala Evropu u džepu da nije imala eksperiment sa Matićem. Da je ostao u Čuki bili bi u plej autu. Ovako je Paazarce usrećio.
s

spiritus movens

pre 15 dana

Simovic jos samo da obuce crno-beli dres Partizana. Sramota sta covek radi na igralistu. Igraci Partizana prave prekrsaje, on svira faulove za Partizan i dodeljuje zute kartone "Brdjanima".
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Saldanja igra za Cukaricki?
K

KM12

pre 15 dana

Aj ne smaraj, toliko je masakrirao Cuku da je trebalo da vode 5:0 do sada.
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Bukvalno se ne zna ko je gori – Partizan ili Cukaricki?
N

Nenad B.

pre 15 dana

Mi smo gori troduplo, jer nas je Jovanović opet spašavao. Ja ne mogu da verujem da ovi dunsteri na klupi ne shvataju da ova dva pešaka Zahid i Natho ne mogu zajedno, da Antić ne sme da igra uopšte.
e

e

pre 15 dana

Nenade jabto ponavljam konstantno.U modernom fudbalu,ako vezni red ne lici ni na sta,nema pomoci ni odbrani,mada su oni takodje kriminal.
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Ma, slazem se, Mi smo toliko losi, da od ovoga tesko da se moze losije, ali gledam i ovaj Cukaricki i, samo primjera radi, onu njihovu nazovi-kontru 3 na 2 u 35. minutu i stvarno se pitam ko selektuje te igrace? Kad oni sami padaju preko lopte. Znaci, bukvalno imas osjecaj da ni jedni ni drugi nebi dali gol ni na praznom terenu. Vise sam na to mislio. Naravno da je Partizan ovde gori, ali mislim da i jedne i druge treba da je sramota koliko lose igraju. Ovo jednostavno nije na nivou profesionalnog fudbala.
s

spiritus movens

pre 15 dana

To sto si pristrasan i sto tvoj Partizan danas deluje ocajno, ne znaci da moras da minimiziras sasvim dobru pas igru "Brdjana", koji samo zahvaljujuci nedovoljnoj koncentraciji u zavrsnici ne vode vec na poluvremenu.
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Ja pristrasan? Daj, ne sramoti se i procitaj sta sam napisao jos jednom. U prvom komentaru sam bio kratak, ali sam zato u drugom objasnio tacno sta sam mislio. Ako treba da ti se crta, ponovicu – Partizan danas izgleda OCAJNO. Jesi li sad zadovoljan? Ili i dalje mislis da sam pristrasan? Nisam ja kriv sto igraci Cukarickog sami padaju preko lopte i ne znaju da dadnu gol u situacijama 1 na 1. A ti ako si zadovoljan sa tim i mislis da je to neki kvalitet, pa druze, zapitaj se onda ko je ovde stvarno pristrasan, a ko pise objektivno.
s

spiritus movens

pre 15 dana

Perfidno uopstavas i losu igru Partizana prelivas i na citavu utakmicu i FK Cukaricki, koji igra sasvim pristojno za svoj kvalitet i domete, i trebali su da vode da je sudjenje iole objektivno, i da je sviran onaj penal koji je bio vise nego ocigledan zbog igranja rukom odbrambenog igraca Partizana.
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Nemas ti pojma o fudbalu, ako za igru Cukarickog mislis da je bila dobra. Necu se vise raspravljati sa tobom. Tebi objektivnost ocigledno ne interesuje.
T

TAKO TI JE ZIVOT

pre 15 dana

Ivanović je bolji od Baždara 20 puta. Al nije musliman i nije povezan sa Rasimom Ljajićem. I posle se pitate zašto nam je ovako. Majdevac je star fudbala za Bazdara. hahahahah. On nece igrati ni u trećoj turskoj ligi. Vlahović mora da bude prvi. Znam maloumni ste.
G

Grga Cvarak

pre 15 dana

Zato nam je ovako? A nije nam ovako zbog bolesnih nacionalista kao sto si ti?
d

d.g.

pre 15 dana

Ovaj Partizan je stvarno težak krš od ekipe.
Č

Čuka

pre 15 dana

igra bruka, gosti se drže zbog golmana koji brani sve.
H

Hyperborea

pre 15 dana

Kompletna uprava, strucni stab i svi igraci Partizana, osim Jovanovica, Saldanje, Zahida, Severine, Natha i Markovica, napolje! Sramotite Mocu, Mancea, Mijatovica, Galica, Milosa Milutinovica, Vasovica, Hasanagica, Bobeka, Golca, Vargu, Zivkovica, Jusufija, Rasovica,Usketa Vucicevica, Vasovica, Leonarda, Zuku, Moreiru, Klea! Odi profanum vulgus et arceo. Objavite mi komentar, vec treci out od juve pisem.
P

PONOS GOROSTASKI

pre 15 dana

Što pre Kovačevića u reprezentaciju. Dok nije kasno, kao na primer na primer sa Armnom Đerlekom, što mu amiđa na vlasti. Baždara što bi voleo da igra desetke, obavezno. Mnogo je kulturan i voleo bi on za Srbiju, odmah odmah zovi. To je to. Boljega nismo mogli. Nema boljega ako izuzmemo 15 igrača na njegovoj poziciji iz naše lige. Negde je na 150 poziciji kada sagledamo sve srpske igrače na toj poziciji. Taman je. Nema šta odmah se vidi da ima taj grobarski vic u igri. Priznajem Pedju Mijatovića i Vlahovića, ovi sad iz Partizana Zivković? Ma idi begaj, jel si video hahaha pre neki dan. A jel ste videli celu sezonu, ja pratim video sam Sada Lukic Jos gori. A najgori je svakako Strahinja Pavlović, najgori ikad. Ne moze bre ako je iz Partizana da mora jer se Busa, ne moze, pucicemo. Ne shvatate, ostrašćeni ste. Najgori je Kalaba. Najgori.
s

spiritus movens

pre 15 dana

Eto vam VAR i regularnost. Cist penal za Cukaricki posle kornera, sudijama ne pada na pamet da zovu VAR proveru. Da je obratno, jedva bi docekali da dosude kazneni udarac za Partizan.
1

12345ss

pre 15 dana

Covek ladno rukom odbranio čist gol jet je Jovanovic bio daleko od lopte. Cccc ... a ovi sa Arene izabrali najgori ugao da pokažu.
1

12345ss

pre 15 dana

Ahahah .... " nema tu penala" !!! Cccccc
P

Prti

pre 15 dana

Skracuj ligu na 10 klubova i prva tri ranga pa da se igra kako treba. Nece biti onda vise prica o namestanjima dojadilo je svima. 4-5 u Evropu 2 ispadaju 2 baraz pa da vidite kako ce da puca na sve stane. 36 kola 4 puta svako sa svakim nikakav playoff /out.
s

srka

pre 15 dana

Za Partizan je ova utakmica ravna finalu Lige šampiona. Maksimalan fokus od samog starta, jer ovo se ne sme ni slučajno izgubiti. Ako treba parkirati autobus ispred šesnaesterca, parkirajte ga. Takva surova vremena došla, da Partizan mora da osvoji jedan bod, umesto da se priča o još jednoj rutinskoj pobedi. Nekad bilo, sad se pripoveda.
U

U pravu si

pre 15 dana

Nema šta, ali Partizanu više odgovaraju sigurna LK i trenutno je najrealnije takmičenje nažalost.
N

Nenad B.

pre 15 dana

Šta nam znači bod (jedino ako TSC izgubi, u šta ne verujem)? Kragujevac će nas razmontirati u poslednjem kolu.
F

Fabio o

pre 15 dana

Namesteno da Partizan bude 3,a da Vosa i Cuka igraju Evropu,kao sutra Pancevo koje ce pobediti i ostaje u ligi… Cuka danas pobedjuje kao i Tsc,tuzni srpski fudbal!
d

d.g .

pre 15 dana

Iznenađenje je da Partizan pobedi jer je Čuka bolja ekipa. Partizan je po kvalitetu realno šesti.
P

Penzioner

pre 15 dana

Staaa, treceplasirani ne igra kvalifikacije za LE. Pa sto? Sta nam to radi Balkanizovana UEFA. Ljudi, ako Vosa osvoji kup, ona menja treceplasiranog u kvalifikacijama za LE, a treceplasirani Partizan bi igrao kvalifikacije za LK.
D

Dr Kovačević

pre 15 dana

Da li su Brđani Revolt i dalje aktivni? Kamo sreće da Čukaričani navijaju za svoj klub, a ne za blizance! U Londonu svako navija za klub iz kraja gde je odrastao!
U

Upitnik

pre 15 dana

Koliki je kapacitet JNA?
5

5hiljda

pre 15 dana

max
i

ime gosta

pre 15 dana

Kako bre Partizanu igra iks, kad ce Radnicki Kg da ih zgazi kao bubasvabu u poslednjem kolu? Oni samo da se mole Bogu da Zvezda uzme kup, tj da nije dogovoreno nesto da Vosa uzme i ima obezbedjenu Evropu jer ne verujem da bi Mandaric tek tako dosao, stari je to muljator. Najrealnija situacija je da Partizan zavrsava na trecem mestu i zavisi od finala kupa dal ce igrati Evropu sledece sezone ili ne, jer u kvalifikacijama ne mogu da prodju ni jedno kolo.
B

Burek

pre 15 dana

Terza mulja, ali ne sigurno toliko da preda pehar drugoj ekipi, da se ne lažemo
P

Pacificateur

pre 15 dana

Znaci u vasim "realnim glavama" postoje samo 2 opcije: 1) Da Zvezda zasluzeno osvoji kup 2) Da Zvezda pusti Vojvodinu da osvoji kup i igra Evropu i da je zbog toga dosao Mandaric u Vosu Pitam se, da li u svom tom "intelektu" kojim zracite mozda duboko negde u podsvesti postoji opcija broj 3? 3) Da Vosa zasluzeno osvoji kup Hm, cisto sumnjam...
i

ime gosta

pre 15 dana

Postoji i ta opcija, ali je Zvezda kvalitetnija od Vose 40 puta, tako da sanse su minimalne.
N

Nema niko gori

pre 15 dana

Od vas, garant!