Đuzepe Rosi ponovo u Italiji - povratak jednog od najvećih malera u istoriji fudbala

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.11.21. | 16:22

Samo usled težih povreda Italijan je odsustvovao više od 1.200 dana...

Vraća se jedan od najmaleroznijih fudbalera svih vremena!

Posle tri nedelje treninga sa SPAL-om, gazda tog kluba, Amerikanac Džo Takopina, odlučio je da italijanskom veteranu ponudi ugovor do leta 2022. godine. Tim iz Ferare nakon prvih 16 rundi Serije B zauzima 15. poziciju i očito mu predstoji borba za opstanak u kojoj bi Rosi mogao da mu pomogne.

Izabrane vesti

Pod uslovom da ostane zdrav, naravno...

"On je naš veliki projekat. Prošle nedelje odigrao je prijateljsku utakmicu i postigao divan gol", kazao je Takopina i tako poželeo dobrodošlicu nekadašnjem reprezentativcu Italije. "Oseća se dobro, to je najvažnije. Polako, biće uskoro potpuno spreman. Rosi može da napravi razliku protiv svake ekipe u ligi, niko nema njegove kvalitete u Seriji B".

Đuzepe Rosi je bez kluba od januara meseca kada je napustio Solt Lejk. Pre toga igrao je za Đenovu, Fjorentinu, Seltu, Levante, Mančester Junajted, Parmu... Poslednji gol u Evropi postigao je pre više od tri godine.

Italijan rođen u Americi poznat je po tome što je čak četiri puta doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata. Samo usled teških povreda van terena je proveo više od 1.200 dana, iliti oko tri i po godine.


tagovi

Đuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara