Uzbuđeni Njegoš Petrović: Kad mi je Milojević rekao da igram, nisam spavao čitavu noć

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.08.19. | 08:47

„Iskreno, nisam se nadao da ću početi utakmicu. Stvarno sam se pozitivno iznenadio“, iskren je novopečeni prvotimac srpskog šampiona

Dečački san je ispunjen, a trema probijena. Njegoš Petrović je zaigrao u dresu Crvene zvezde i odmah ostavio pozitivan utisak, iako uverava da nije ni blizu svojih maksimalnih mogućnosti u ovom trenutku.

Doskorašnji fudbaler Rada dugo je bio na radaru sportskog sektora crveno-belih, a pre svih direktora Mitra Mrkele, koji je pažljivo pratio njegov razvoj i na kraju ga doveo na stadion Rajko Mitić.
„Iskreno, nisam se nadao da ću početi utakmicu. Kada mi je šef rekao da ću igrati, stvarno sam se jako pozitivno iznenadio. Drmao me je neki adrenalin, nisam mogao da spavam uveče, posle čega sam ceo dan razmišljao o utakmici. Presrećan sam što sam debitovao, utisci su fenomenalni, pobeda od 2:0, zbog toga sam i najviše srećan. Zadovoljan sam i svojom igrom, ali sam siguran da će iz dana u dan biti još bolje“, poručio je nasmejani Petrović nakon utakmice sa Mladosti iz Lučana.

Izabrane vesti

CRVENA ZVEZDA ULAZI U LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 5,00!

Momak iz Krupnja broj 20 u Crvenoj zvezdi uzeo je zbog svog miljenika Mičela Donalda.
„Jeste, on mi se jako sviđao kao igrač dok je bio u Zvezdi i to je razlog zbog kojeg sam uzeo taj broj. Siguran sam da ću opravdati očekivanja koja nosi ovaj dres i igrati bar kao što je on igrao ovde“.

Da li je Vladan Milojević imao pozitivne utiske nakon utakmice sa Lučancima?
„Nisam pričao sa njim, mislim da ću sutra pre i posle treninga. Nadam se da je zadovoljan, ovo nije ni 60 posto mojih mogućnosti, jer pre ovoga četiri dana nisam trenirao, imao sam samo dva treninga pred utakmicu, siguran sam da će tek biti zadovoljan“.

Da li ta trema nestane onog trenutka kada se igrač nađe na terenu?
„Nije to bila negativna trema, već stvarno pozitivna. Do pre sedam dana sam bio igrač Rada, a sada igrač Crvene zvezde, stvarno je neverovatan osećaj. To mi je bio dečački san, sve se nekako brzo desilo, pa je zbog toga ta pozitivna treba bila prisutna. Ali stvarno, kada se izađe na teren izgubi se svest o tome i prestaneš da razmišljaš o svim tim stvarima“.

Iako je imao samo dva treninga pred meč sa Lučancima mladi fudbaler je stoički izdržao sve napore na terenu.
Ja sam 50 posto priprema sa Radom odradio trčeći krugove, jer su me čuvali za prodaju. Stvarno sam zadovoljan i fizičkom pripremom, a siguran sam i da će to sve vremenom biti dosta bolje“.

U svlačionici Crvene zvezde misli su u ovom trenutku orjentisane isključivo na utakmicu sa Kopenhagenom u Danskoj. Petrović je kao i svaki drugi igrač spreman da svagog trenutka uleti u vatru ako to bude bio potrebno.
Iskreno, mislim da svaki igrač razmišlja o tome. Ja sam tu, na raspolaganju sam šefu, treniraću, ako on bude mislio da sam spreman za Kopenhagen onda neka me ubaci u tim ili među 18 ili 24 igrača, koliko god bude išlo, ja ću u svakom smislu te reči biti zadovoljan“, zaključio je Petrović.

Srpski šampion u ponedeljak rano ujutru putuje u Kopenhagen, gde će dan kasnije od 20 časova igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i pokušati da obezbedi evropsku jesen.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara