Haos na tribinama (©AFP)
Haos na tribinama (©AFP)

Užasne scene posle eliminacije: Darvin, Arauho i drugi Urusi u tuči na tribinama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 08:13

Sve se dogodilo jer su pristalice Kafeterosa navodno napale porodice fudbalera Urugvaja

Nagledali smo se svakakvih slika tokom Eura, sukobe među navijačima na ulicama, nacionalističke ispade, čak i pozive na ubijanje (?!), ali ono što se dogodilo tokom drugog polufinalnog meča Kopa Amerika ipak je karakteristično za to podneblje.

Fudbaleri Kolumbije ostvarili su istorijski uspeh plasmanom u finale preko Urugvaja (1:0), međutim sve se završilo na najgori mogući način. Naime, prema izveštajima, slikama i snimcima koji pristižu iz Šarlota gde se odigrala utakmica, po završetku iste je došlo do žestoke tuče nekoliko igrača Urugvaja sa navijačima Kolumbije!

Izabrane vesti

Razlog je, navodno, to što su neke pristalice Kafeterosa napale porodice Urusa što je dovelo do tačke ključanja. Najžustriji bio je Darvin Nunjez koji je uskočio na tribine i počeo da 'šiba' Kolumbijce, a za njim je stigli Hose Himenez i Ronald Arauho. Sve njih su članovi obezbeđenja držali i pokušavali da odvoje od besne mase, ali nije bilo pomoći.

Himenez je posle nemilog događaja pokušao da objasni šta se zapravo dogodilo i zapravo otkrio da su njihove porodice, koje su se nalazile u blizini sektora kolumbijskih navijača, bile napadnute posle pravog juriša na njih!

"Ovo je sramota, policije nije bilo nigde. Došla je tek posle pola časa. Morali smo sami da branimo naše ljude, jer neko ne ume da se kontroliše kada pije alkohol", poručio je Himenez.

Darvinova reakcija bila je najoštrija. Pošto je uskočio na tribine, krenuo je da zadaje udarce oko sebe kada je jedan čovek u crnoj majici sa akreditacijom već bio uveliko u akciji. I dalje nisu poznate sve okolnosti, ali sa video snimaka mogli su da se čuju krici bola, vrištanje...

Sve je trajalo nekoliko minuta, a posle svega Darvin Nunjez se vratio na teren kako bi utešio ćerku koja je bila vidno uplašena.

"Otišao sam odmah u svlačionicu. Fudbaleri su samo želeli da se pozdrave sa navijačima i svojim porodicama. Ne znam šta se dalje desilo", rekao je Marselo Bijelsa posle na konferenciji.



tagovi

Darvin NunjezRonald Arauhoreprezentacija Urugvajareprezentacija KolumbijeKopa Amerika 2024Kopa Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara