Lova je u Češkoj

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.04.20. | 09:14

Naravno, reč je o stonom tenisu

Vreme je za stoni tenis!

Pandemija korona virusa prekinula je gotovo sve fudbalske lige na planeti, izuzev Belorusije, Nikaragve i još nekih ostrvskih i afričkih zemalja. Međutim, to ne znači da nema šta da se igra. Naprotiv.

Pisali smo već da je stoni tenis ovih nedelja dobio pažnju kakvu nije mogao ni da sanja, a upravo je ovaj sport dokaz da u svakom zlu ima i poneko dobro. Recimo, za razliku od fudbalskih mečeva, ovde ne morate mnogo da čekate, s obzirom da okršaji ponekad traju i manje od pola sata.

Izabrane vesti

Na programu su razni turniri, a nama je najviše pažnju privukao TT turnir u Češkoj.

SVE KVOTE ZA MEČEVE U STONOM TENISU

Tregler već tri puta dobija Vrablika od kraja marta, međutim gubitnik je od početnog šoka pri porazu od 3:0, poslednji put kožu najskuplje prodao kada je poražen sa tesnih 2:3. Inače, Vrablik je 27. marta savladao ovog rivala, što znači da ume da igra, te da je njegova podređena pozicija u ovom slučaju uslovne prirode.

Loše igre pokazuju oba rivala, međutim prekjuče je baš na međusobnom njihovom okršaju slavio Nemeček. Zbog tog rezultata smatrajmo ga makar umerenim favoritom protiv Valente koji je u seriji poraza bez presedana, a čini se i bez kraja. Dakle, sve karte su u Nemečekovim rukama.

Ako je po snazi, onda je na Vrabliku epitet favorita koji je poslednjih dana dobio Kleprlika u dva navrata sa po 3:0. Kleprlik ima tri poraza sa poslednjih pet susreta, dobio je Valentu i Nemačeka na poslednja dva, pa mu baš i ne godi jedan Vrablik koji je izgleda ušao u suštinu njegove igre i učinio ga totalno nemoćnim. Treba videti da li je iz prethodnih susreta izvukao bilo kakvu pouku.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara