Uz tiket iz Mozzarta gledaj Zvezda - Mačva i pomozi deci

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.11.19. | 14:25

Nastavlja se velika humanitarna akcija „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“

Crvena zvezda u okviru Kupa Srbije u sredu od 18 časova dočekuje Mačvu, a ovom utakmicom se nastavlja i velika humanitarna akcija „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“.

Da podsetimo, svaki tiket odigran u Mozzartu na kojem se nalazi utakmica crveno-belih predstavljaće ulaznicu za meč šampiona Srbije, i to za zapadnu tribinu. Karta za ovu tribinu za mečeve Zvezde inače košta 500 dinara, ali će je igrači Mozzarta sa ispunjenim gorepomenutim uslovom dobiti besplatno, i to tako što će pred utakmicu na blagajni, na šalteru specijalno otvorenim za ovu priliku, pokazati tiket i dobiti kartu.

Izabrane vesti

To u praksi znači da navijači Zvezde za svaku utakmicu u Superligi i Kupu Srbije na domaćem terenu mogu da uštede 480 dinara jer je u akciji „Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci“ jedini uslov za dobijanje karte da se na tiketu nalazi meč crveno-belih, dok iznos uplate nije bitan (a minimalan iznos uplate na tiket je 20 dinara).

Ono što je u ovom slučaju najbitnije, je da će za svaku ulaznicu koja bude podignuta na ovaj način Mozzart i Zvezda donirati dodatnih 500 dinara u humanitarne svrhe, i to za Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu!

Na prva dva meča u ovoj akciji, u kojima je Zvezda u Superligi ugostila Rad i TSC, ukupno 1.656 gledalaca ušlo je na Marakanu sa tiketom iz Mozzarta, pa je zasad prikupljeno 828.000 dinara za Kliniku kojoj gravitira cela južna Srbija i koja godišnje obavi 30.000 pregleda i 2.000 operacija mališana.

Vidimo se na Marakani u sredu u 18 časova. Igraj u Mozzartu, gledaj Zvezdu i pomozi deci!

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara