Fudbaleri Libije (©AFP)
Fudbaleri Libije (©AFP)

Uvek ima izazovnih događaja: Mozzart daje najveće kvote na svetu za Maleziju i Libiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.09.24. | 10:45

Nema većih

Čekamo da konačno krene akcija reprezentacija širom planete, a u iščekivanju onih glavnih poslastica na tlu Evrope i Južne Amerike, bukmejkeri Mozzart Beta potrudili su se da vam obezbede najjače kvote na svetu za dve zanimljive utakmice.

U pitanju su dueli Malezije i Filipina, odnosno Libije i Ruande, koje potencijalno mogu da donesu zaradu veću nego bilo gde drugo jer su kvote pojačane.

Izabrane vesti

MALEZIJA – FILIPINI (SREDA, 15.00), KEC 1,40

Fudbaleri Malezije uspeli su da prekinu seriju slabih rezultata pobedom nad Tajvanom u junu, sada ih čeka izazov u vidu sastava Filipina koji ne može da se pohvali dobrom formom. U seriji je od četiri poraza, u sve četiri utakmice nije postigao ni gol, a prošlo je skoro godinu dana otkako je poslednji put nekog savladala. Istorijski gledano ove dve reprezentacije uglavnom igraju utakmice sa nerešenim ishodom, čak su tri duela zaredom završena bez golova, mada je poslednji zvanični meč dobila Malezija sa 2:0. Bilo je to pre dve i po godine. Opet, verujemo da je kec ovde realniji nego bilo koji drugi ishod, iz razloga bolje forme. 

LIBIJA – RUANDA (SREDA, 18.00) KEC 2,00

Biće da je kec na Libiju ozbiljan izazov za sve kladioce. U start kvalifikacija za Kup afričkih nacija obe selekcije ulaze sa identičnom formom od tri pobede, te po jednog remija i poraza u minulih pet utakmica. S tim da Libija na svom terenu ima lep niz od tri pobede, odnosno četiri u proteklih pet mečeva, a poslednji put je poražena još u martu prošle godine. Ruanda ne igra tako loše na strani jer je, recimo, dva od protekla tri meča dobila i to bez primljenog gola, mada ne zna za trijumf kada gostuje Libiji. U protekloj deceniji jednom je bilo 0:0, a onda je domaćin slavio sa minimalcem. Doduše, bilo je to pre skoro devet godina.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara