Utučeni Savo Milošević: Trka za titulu je gotova! Nemoguće je u ovakvim okolnostima...

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.19. | 20:59

Trener Partizana poručio da se Partizan ne nada šampionskom trofeju

Nadao se Partizan da će večeras preskočiti Crvenu zvezdu na prvenstvenoj tabeli, pratio mučenje i pobedu šampiona u Kruševcu, a onda izašao na teren protiv Voždovca i ostao bez boda. Umesto priželjkivanih plus jedan u odnosu na večitog rivala, Partizan posle ovog kola ima četiri boda manje od Zvezde i nalazi se na petom mestu na tabeli. To je po mišljenju Sava Miloševića i kraj crno-belih nadanja o osvajanju titule...

Partizanov trener je posle šokantnog poraza od Voždovca poručio da odustaje od borbe za titulu „u ovim okolnostima“.
„Verovatno smo sa ovim rezultatima izgubili trku za titulu. Mislim da nije realno očekivati da mi uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima. Neću komentarisati suđenje, vi vrlo dobro znate koje su to okolnosti. Sve se videlo. Prosto nemoguće. Nemoguće, nemoguće... U ovim oklonostima se boriti za titulu... Ako se to nekome ne sviđa, šta da mu radim. Ne mogu da lažem sebe i druge. Nije realno“, rekao je Milošević na konferenciji za medije posle meča.

Izabrane vesti

Ako je ovo kraj Partizanove trke za titulu, šta je onda cilj?
„Ništa. Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva. Da radimo najbolje što znamo i umemo. I to je to. Gledam da se fokusiram na svoj posao. Neke stvari prosto nisu do nas. Pokušavam da se ne nerviram oko tih stavri koliko je to moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ni da zabijem glavu u pesak kao noj. Naravno da eneregija ode dole u ovakvim situacijama. Koliko god znali kakve su okolnosti i situacija, ipak smo se trudili da damo svoj maksimum i da probamo da napravimo prvenstvo zanimljivim. I da probamo da napravimo igru zanimljivom. Za navijače, za vas medije... Ali nekad je teško stvarno“.

A koliko je večeras bilo krivice do Miloševića i Partizanove igre?
„U najkraćim crtama, nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim mojim igračima na htenju, imali smo više od igre i mnogo šansi koji nismo uspeli da iskoristimo. Falilo nam je dodatne energije. Sve što je do Partizana moja je krivica i moja odgovornost, slobodno tako napišite. Individualne greške su stvari koje se dešavaju. Pogotovo kada su mladi igrači u pitanju. Ali nećemo ih zbog toga precrtati, niti kriviti. Rekli smo da imamo šest-sedam mladih igrača i da je logično da se dešavaju takve stvari“.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara