Hakimiju petogodišnji ugovor u Madridu

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.03.20. | 20:17

Marokanac definitivno dobija važnu ulogu u Madridu

Real Madrid ne samo da je odlučio da vrati Ašrafa Hakimija iz Dortmunda i stavi ga u konkurenciju Danija Karvahala na poziciji desnog beka, već u njemu vidi dugoročno rešenje na ovoj poziciji u timu.

Kako javlja ekspert za fudbalskog tržište, Fabricio Romano, Hakimi će ovog leta, kada se naravno budu stekli uslovi po okončanju pandemije koronavirusa, potpisati nivi petogodišnji ugovor sa Kraljevskim klubom.

Izabrane vesti

Klubovi će zbog navonastale situacije pretrpeti ogromne finansijske gubitke, pa će biti teško očekivati neke paprene transfere narednog leta. Stoga će najbolje proći oni koji imaju sopstvene resurse.

Kada je u pitanju Real Madrid i slični giganti, ovo bi moglo da izazove i neku vrstu revolucije po pitanju ulaganja u sopstvene redove i okretanju omladinskim školama.

Madriđani su prepoznatljivi po tome što su oduvek dovodili najveće svetske zvezde u svoj tim i tako pravili moćan sasatav, ali bi aktuelna situacija mogla da utiče na promenu navika. Hakimi upravo i jeste produkt Reala, s obzirom da je stigao u Madrid sa svega osam godina. U Dortmundu je na dvogodišnjoj pozajmici i protekli period je iskoristio na izuzetan način.

Ove sezone iga izuzetno, pre svega u veznom redu, što je rezultiralo sa čak 10 asistencija i tri postignuta gola. U Madridu veruju da je uvo pravi trenutak da dobije važnu ulogu i na Santijago Bernabeuu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara