Đurđević u društvu menadžera Darka Ristića
Đurđević u društvu menadžera Darka Ristića

Urošu Đurđeviću u Meksiku 4.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 21:35

Bivši napadač Partizan potpisao trogodišnji ugovor sa Atlasom

Gotovo je: Uroš Đurđević će naredne tri godine provesti u Meksiku! Bivši napadač Partizana potpisao je ugovor sa Atlasom iz Gvadalahare, vredan 4.000.000 dolara. Što implicira da će ljubimac Grobara preko Atlantika po sezoni zarađivati nešto više od 1.300.000 zelenih novčanica.

Uroš Đurđević je stigao u Gvadalaharu u svojevrsnoj trampi između meksičkog kluba i Sportinga iz Hihona, pa u Španiju odlazi Ekvadorac Žordi Kaisedo.

Izabrane vesti

Đurđević je šest godina bio u Sportingu, odigrao 232 utakmice i postigao 66 golova. Ipak, u prošloj sezoni je imao prilično skroman učinak, postigao je svega četiri gola na 40 nastupa u svim takmičenjima, što je možda predstavljalo ključni znak da je vreme za promenu sredine. I za novi izazov u karijeri.

Ključnu ulogu u Đurđevićevom odlasku u Meksiko odigrao je sportski direktor Atlasa Herman Brunati. On ga je danima ubeđivao da je tim iz Gvadalahare prava sredina za njega, i da ne bi trebalo da se mnogo dvoumi. Posebno, što u Meksiku vole temperamentne igrače poput Uroša.

Najblistaviji deo karijere Uroš Đurđević je proveo u Partizanu sa kojim je 2017. godine osvojio duplu krunu.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Uroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara