Urošu Sremčeviću se smeši pozajmica u OFK Beograd

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 10:08

Sve će zavisiti od ishoda prelaznog roka i učinka mladog napadača u pripremnom periodu

Prvi napadač Šerif Endijaje, posle vaskrsa pod Vladanom Milojevićem, za sada ostaje kao prvi izbor u Ljutice Bogdana. I pored toga pominje se da bi crveno-beli do kraja prelaznog roka, dakle do 31. avgusta, mogli da dovedu još jednog napadača drugačijih karakteristika, mada to trenutno nije prioritet čelnicima srpskog šampiona.

Posebno, što je toj poziciji i dalje u igri i mladi Uroš Sremčević, plaćen dva miliona evra lučanskoj Mladosti u zimskom prelaznom roku. A tu je i Žan Filip Kraso. Međutim, mladi reprezentativac Srbije mogao bi ovog leta da ode na doškolovavanje u nekim od klubova Mozzart Bet Superlige. Tačnije, u OFK Beograd.

Izabrane vesti

Imao je Uroš Sremčević težak period prilagođavanja na Zvezdin dres ovog proleća. Na kraju je uspeo da sruši psihološku barijeru i postigne prve golove u crveno-belom dresu na gostovanju kruševačkom Napretku.

Nije još definitivno, ali ne bi bilo iznenađenje da Uroš Sremčević bar privremeno promeni sredinu. Sve će zavisiti od ishoda prelaznog roka, kao i igara mladog napadača tokom pripremnog perioda. Imaće Sremčević brisan prostor da se nametne Vladanu Milojeviću na početku priprema za narednu sezonu.

Dobar deo rada na Zlatiboru preskočiće Šerif Endijaje zbog obaveza u selekciji Senegala, kao i Žan Filip Kraso koji ponovo ima obaveze u reprezentaciji Obale Slonovače.

OFK Beograd će imati pomoć Crvene zvezde. Međutim, prema novim FIFA pravilima moguće je pozajmiti samo trojicu igrača klubu iz istog ranga takmičenja. Trener Simo Krunić bi voleo da na raspolaganju ima Uroša Sremečevića, imajući u vidu njegove igre u dresu lučanske Mladosti koje su ga preporučile Crvenoj zvezdi.

Za Crvenu zvezdu Uroš Sremčević je odigrao devet utakmica i postigao dva gola. Projektovan je kao zlatna koka i momak vredan velikog ulaganja, ali dolazak novog špica mogao bi da ga usmeri, bar privremeno, ka drugoj sdredini. Gde bi imao kontinuitet igara.


tagovi

Uroš Sremčević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara