Uroš Spajić (©Starsport)
Uroš Spajić (©Starsport)

Uroš Spajić: Pričali su da imamo mnogo stranaca, da smo neuigrani, da se trka fića sa ferarijem...

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.24. | 23:47

“Pokazali smo da Zvezda pripada Ligi šampiona“, rekao je Zvezdin kapiten

Kapiten je ustao u zaštitu ekipe. Golom za 2:0 i plasman u Ligu šampiona. I izjavom posle meča. Uroš Spajić kategorički tvrdi: nemojte da žurite sa kritikama na račun ove ekipe.

Izabrane vesti

Pričali su da imamo mnogo stranaca, da smo neuigrana ekipa, da se trkala fića protiv ferarija. Nekakva poređenja, omalovažavanja... Rekao sam i tada da je tačno da Zvezda nije bila na makismumu, ali sada smo pokazali da Zvezda pripada Ligi šampiona. Osporavala se fizička pripremljenost igrača, ali evo danas smo nadigrali Bode, nadtrčali, preagazili. Apsolutno smo zaslužili ovo“, rekao je Spajić za TV Arena Sport posle meča.

Uostalom, sve je to sada prošlost. Sadašnjost je lepa, a budućnost još lepša, pa Spajić ne razmišlja ni o svom golu ni o narednim protivnicima.

Neću da kažem ništa. Sad uživam u trenutku. Ne bih isticao nijednog igrača, ovo je uspeh celog tima. Ovo je i pobeda za ovih 40.000 iskrenih zvezdaša koji su bili tu da nas dignu i kad je teško. Ovo je i njihova pobeda. A koga ćemo da izvučemo? Potpuno me ne interesuje. Svi su jaki pa šta bude“.



tagovi

Uroš SpajićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara