Uroš Račić u Famalisau

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.08.19. | 12:04

Iliti Atletikovoj portugalskoj filijali

Prva vest na lokalnim medijima u Valensiji, razgovor Rodriga sa trenerom Marselinom Garsijom posle treninga Slepih miševa, spekuliše se da bi povod mogla da bude ponuda nekog od paničnih premijerligaša pred kraj prelaznog roka. Usputna informacija: Uroš Račić nije trenirao sa ostatkom Valensijine ekipe, pošto se samo čeka da se ozvaniči njegov drugi odlazak sa Mestalje.

Opet privremeni. Nakon pozajmice Tenerifama tokom koje je bivši vezista Crvene zvezde ostavio sasvim solidan utisak Račića čeka još jedna godina kaljenja. I već se zna da će je provesti u Portugaliji.

Izabrane vesti

Tačnije u Famalisau, novom članu Primeire i klubu pod velikim uticajem superagenta Žorža Mendeša.

Iako prilično nepoznat široj javnosti, Famalisao se u medijima pominjao i kao filijala madridskog Atletika u Portugaliji. Naime, pred početak prošle sezone 51 odsto akcija tog kluba preuzela je kompanija Kvantim Pacifik Grup, izraelskog biznismena Idana Ofera, koja je vlasnik i 33 odsto akcija u Atletiku.

Zato i ne čudi što će naredne sezone u Famalisau igrati i Nikolas Skjapakase i Nehuen Perez, dve velike nade Jorgnandžija, koje još nisu sazrele za Primeru. Tu je i Benfikin Diogo Gonsalveš, pa Bragin Fabio Martins, Aleks Kantelejs iz Valensije… Svi mladi igrači željni dokazivanja.

Takav je i Račić, koji je znao da neće dobiti šansu u Valensiji, ali se nadao pozajmici u nekom španskom prvoligašu. Ipak, moraće prvo u Portugaliju. Za Slepe miševe ima vremena. Ugovor ga sa Valensijom veže do 2022. godine.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara