Alvaro Morata (©Reuters)
Alvaro Morata (©Reuters)

Urnebesna (ili skandalozna) razmena gradonačelnika i Morate: Dobro došao; Selim se! Napred, Inter?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.10.24. | 13:32

Marko Balarini propisno iznevirao Milanovog napadača

Veliki je klub, veliki je pritisak i fudbaleri često gledaju da pri izboru stana ili kuće pronađu neko mirno mesto gde mogu da se sklone od očiju radoznale javnosti. Alvaro Morato tako je izabrao Korbetu, iako fudbaleri Milana obično odlučuju da ostanu bliže centru, tu negde oko San Siro.

Korbeta, naselje na pola puta do Novare, nije baš tako blizu, ali nije ni daleko. Pride je dobro povezana sa autoputem koji vodi do trening centra MIlenalo. Dolazak Morate izazvao je malu euforiju u tom mestašcu. Toliku da je gradonačelnik Marko Balarini vest objavio u stilu Fabricija Romana, čuvenog po objavama najnovijih transfera.

Izabrane vesti

Znate ono “Here We Go!”. Iliti “idemo”.

Šampion je naš novi komšija. Idemo! (Here We Go!) Milanov napadač završava papirologiju za selidbu u njegov novi (divni) dom u našem gradu. Lično sam veliki Interov navijač, ali sam srećan što mogu da Alvaru Morati poželim dobrodošlicu u našu veliku Korbeta porodicu”, napisao je egzaltirani Balarini.

Avaj, Moratina reakcija nije bila onakva kakvu je očekivao.

Dragi, gospodine gradonačelniče. Hvala vam što ste prekršili moju privatnost. Srećom, ne posedujem ništa vredno, jedino blago je bezbednost moje dece, koje ste vi ugrozili. Mislio sam da će mi opština Korbeta garantovani određenu dozu privatnosti, umesto toga, morao sam odmah da se odselim, jer vi ne znate da koristite društvene mreže i zaštite vaše građane”, napisao je Španac na Instagramu.

Balarini, koji inače i te kako zna da koristi društvene mreže, pa na Tik Toku ima 752.000 pratilaca, uopšte se nije uznemirio, već je samo odgovorio grbom Intera i porukom: “Ćao, ćao”.

Nekome će biti smešno, drugi pak da je ponašanje gradonačelnika skandalozno. Ni sami nismo sigurni.


tagovi

Alvaro Morata

Obaveštavaj me

Milan
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara