(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Đurđević četiri godine crno-beli: Biću oslonac saigračima u odbrani

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 16:43

Mladi bek već trenira sa Partizanom

Doveo je Partizan u jednom danu dva desna beka – Stefana Lazarevića iz Vojvodine i Vukašina Đurđevića iz Voždovca.

Nakon što je predstavljen iskusniji Lazarević, na red je došao i Đurđević, koji će imati status bonus igrača. Potpisao je ugovor na četiri godine i već je odradio prvi trening sa novim saigračima.

Izabrane vesti

„Veoma sam uzbuđen! Sve je teklo glatko i u dobrom smeru. Jedva čekam da zaigram pred punim tribinama Partizanovog stadiona i pred navijačima, da pokažem šta znam i da dam sve od sebe, a uz to da upijam znanje od saigrača i struke uz koje mogu mnogo da napredujem“, poručio je Đurđević za klupski sajt.

Kao što je i trener Stanojević objasnio, Lazarević spada u ofanzivnije bekove, dok Đurđević sam priznaje da je njegov pristup više defanzivni.

„Sebe bih opisao kao malo defanzivnijeg igrača, nekog na koga će, nadam se, saigrači moći da se oslone. Nadam se da ću biti oslonac pozadi, da će igrači, koji su ispred mene, imati slobodu u igri i da mogu da računaju na mene u svakom trenutku“, naglasio je Đurđević.

Vukašin Đurđević je prošlu sezonu proveo u Voždovcu gde je odigrao 33 utakmice, postigao jedan pogodak i zabeležio jednu asistenciju.

 



tagovi

Vukašin ĐurđevićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara