Komentari na vest

Đurasović posle debija u Rusiji: RPL među šest najboljih liga u Evropi, igra se brže nego u Srbiji

J

Just

pre oko 2 meseca

Seniori i juniori Rusije dobili 4 0 nase
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Dobro je i ispalo, jer mogao je i dodati kako svi oni koji mu ne veruju nemaju pojma i da nikad nisu pipnuli loptu. Ruska liga u doba svojih najvećih uspeha nije bila u realnih top pet, jer nikada nisu uzeli najznačajniji trofej evropskog fudbala, niti imali neki višegodišnji kontinuitet učestvovanja u samim završnicama. Liga nekadašnje SFRJ se 1991. zvanično našla na četvrtoj poziciji, a i po nekom parametru, na osnovu rezultata iz petogodišnjeg perioda, uvek je i bila blizu tog mesta. Mlad je, možda i pročita neke ruske klasike u sledećih dvadeset godina, kako bi se razuverio na vreme. Jer, ovo što je izjavio nije neuobičajeno veliko preterivanje, nego tipičan postupak gotovo svakog našeg igrača ili trenera koji potpišu za FK Atlantida ("Igramo kao Brazilci, na pesku!"), FK Topla braća ("Svi se nešto doteruju i rade na grudima, pa se bojim da ne zaostanem"), FK Toponica ("Stvarno niste normalni!" "Stvarno nismo normalni!") ...
?

??

pre oko 2 meseca

A on je igrao u 10 razlicitih liga pa zna. Odigrao pola sata i prica igra se brzo i dinamicno u utakmici koja se zavrsila 3 2. U ruskoj ligi cesto bude i bez golova, relativno mrtve utakmice. 6.liga u evropi znaci odma iza 5 daleko najjacih liga, a cisto sumnjam da je ruska liga bila ikad iza njih.

ZAOSTALI PUŽEVI

pre oko 2 meseca

Ocena je upitna jer je sve bolje od naše lige jer je naša liga pre svega presmešna sa posetom (na nivou 3. azerbejdžanske lige) i infrastrukturom na nivou pete jermenske lige. Karikikiram malo, ali oni koji nemaju tipičnu i dominantnu našu kockastu dinaroidnu glavu bukvaliste - razumeće.
С

Србин007

pre oko 2 meseca

Аааууу,сине,није ти теби лако! Да га неко одведе у португал, холандију,белгију или грчку па да момак види шта,где,како и ко! Овако,еее,улизица и то добра,то и руси виде и осете и не поштују те!
D

DekiSum

pre oko 2 meseca

Druze, Odigrao si jednu utakmicu u RSL a sem Ruske lige si samo kod nas igrao. Barem odigraj 15 utakmica u jednoj od ligi petica da bi mogao pošteno da uporedio. Igrao si kod nas i automatski znaš da je Ruska toliko jaka. Sve najbolje
L

LakseTo

pre oko 2 meseca

Ako je ruska liga šesta po jačini u Evropi onda ja se odričem igranja i gledanja fudbala svih ovih 55 godina. Mozda bila pre 10,15 godina,sada je xxx puta slabija. Cim 20 naših tamo tumara od toga za polovinu njih niko nije čuo.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Zenit bi odvalio RB Salzburg, Klub Briž, Midtjland, PAOK itd. Ruska liga i ovakva je neuporedivo jača od austrijske, grčke, danske, belgijske lige... Šesta liga na svetu je meksička...
M

Moguce

pre oko 2 meseca

A Zvezdu ne moze vec dva puta,koja ne bi nijednog od gore navedenih odvalila. Ne lezi im bice da je. Zato ne bi Liverpula odvalili,a Zvezda mogla. Zeznut je fudbal za poredjenja.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ne rusi sneska navijacima Partizana sad kad su se zavozali