Frenk Lampard i Džodi Moris
Frenk Lampard i Džodi Moris

Uprava Čelsija upozorila trenera: Prekini da prozivaš Murinja na društvenim mrežama

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.11.19. | 17:40

Nema mira na Stamford Bridžu

Čelsi je upozorio pomočnog trenera Džodija Morisa da povede računa o istupima na društvenim mrežama, a nakon što je nekoliko puta javno prozivao ipak legendu ovog kluba Žozea Murinja.

Prvi asistent Frenka Lamparda u dva navrata je provocirao Posebnog nakon što je Portugalac javno izrazio sumnju da će Plavci uspeti da održe dobru formu u okršaju sa velikim klubovima. Murinjo je rekao da je bio impresioniran sjajnom serijom Čelsija, ali i istakao da ga plaše mečevi sa velikanima koji predstoje (prvi već sa Mančester Sitijem sledećeg vikenda).

Izabrane vesti

Moris, koji je bio desna ruka Lamparda i u Derbiju, prvo je na Instagramu tagovao i prozivao Murinja, a potom isto učinio i na Tviteru. To se, naravno, nije svidelo vodećim ljudima na Stamfordu, a prema navodima Dejli Mejla, u klubu smatraju da je ponašanje Morisa neprihvatljivo za člana stručnog štaba velikog kluba.

Zbog toga je 40-godišnji trener prekoren i upozoren da povede računa u budućnosti.
"Bio sam zabrinut za Čelsi posle prvog kola, a sada sam zabrinut i uoči velikih utakmica. Dva puta su izgubili od Mančester Junajteda, izgubili su od Liverpula kod kuće, primili četiri gola od Ajaksa i zaista me zanima kako će Čelsi izgledati na Etihadu u sledećem kolu. Zanima me da vidim koliko mogu da igraju top fudbal protiv tima koji je na sličnom nivou", rekao je Murinjo.

Nakon reprezentativne pauze ekipa Frenka Lamparda gostuje Mančester Sitiju s namerom da produži seriju od šest vezanih pobeda u Premijer ligi.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara