""
""

Upalila se Šeringemova mašina - može li Srbin da je zaustavi?

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.01.18. | 11:20

Šampion posle katastrofalnog početka sezone počeo da beleži dobre rezultate

Sezonama unazad je Pune Siti bio nemi posmatrač dominacije objektivno kvalitetnijih rivala, ali je situacija u indijskoj Superligi ove sezone nešto drugačija, pa su momci puleni našeg Ranka Popovića odlučili da umešaju prste u borbu za tron sve popularnijeg prvenstva na fudbalskoj mapi.

Izabrane vesti

Srpski stručnjak ni protiv aktuelnog vladara ATK-a neće biti u prilici da sedi na klupi, budući da i dalje odrađuje suspenziju od četiri utakmice zbog javnog kritikovanja sudija. Na njegovom mestu će i danas od 15.30 sedeti prvi pomoćnik Vladica Grujić, koji tvrdi da je poraz od Čenajuna minulog vikenda bio potpuno nezaslužen.
"Nismo iskoristili dve-tri dobre šanse u prvom poluvremenu i kažnjeni smo primljenim golom u samom finišu. Smatram da imamo kvalitet da se suprotstavimo šampionu koji igra sve bolje", rekao je, između ostalog, Grujić u najavi meča.

Nemojte da nasednete na tabelu i slepo ukažete poverenje "srpskom" Pune Sitiju, jer je ATK konačno pronašao formu nakon očajnog početka sezone i samo je pitanje trenutka kada će se vratiti u gornji dom. Ekipa iz Zapadnog Bengala koju sa klupe predvodi legendarni Tedi Šeringem nalazi se u seriji od pet utakmica na kojima nije palo više od dva gola, dok ni Pune ne blista napadački, pa je 0-2 daleko sigurnije rešenje.

MOZZART KVOTE
(2,45) Pune Siti (3,10) ATK (2,85)
Početak: 15.30

(FOTO: Action Images

 

 


tagovi

Superliga Indijesportsko klađenjePune SitiIndija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara