UEFA u Humsku poslala poznanika iz Pireja

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.19. | 11:38

Havijer Estrada sudi Partizan – Mančester

Osam godina nosi znak FIFA, dokazivao se nekoliko sezona u grupnim fazama Lige Evrope, više puta kvalifikacije za Ligu šampiona, pa bi trebalo Havijer Estrada Fernandez da ima dovoljno iskustva i bez većih problema odsudi susret Partizana i Mančester junajteda, u četvrtak u Humksoj 1.

Španac je poznat pasioniram ljubiteljima fudbala u Srbiji, kao i navijačima crno-belih, jer je avgusta 2017. svirao revanš susret tadašnjeg našeg prvaka i Olimpijakosa u Pireju, u okviru treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Bilo je 2:2 na Karaiskaiju i verujemo da na Topčiderskom brdu ne bi imali ništa protiv da se taj rezultat ponovi.

Izabrane vesti

Susret u Atini bio je jedini koji je Španac sudio srpskim klubovima, ali je vodio tri reprezentativna duela. Što se tiče A selekcije, bio je na centru leta 2014. kad smo u prijateljskom odmeravanju snaga poraženi od Kolumbije (0:1), vodio je duel Srbija - Nemačka u takmičenju po grupama na EP mladih 2015. godine (1:1), kao i meč omladinaca naše države i Pancer divizije na EP 2014, okončan 2:2.

Nikad nije sudio Mančester junajtedu, a ove sezone bio je glavni sudija na osam utakmica: pet u La Ligi, dve u Ligi Evrope (jedan u kvalifikacijama, jedan u grupnoj fazi), kao i meč Klub Briž – Dinamo Kijev u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara