Udarac za Partizan: Marković ne igra protiv Mančestera

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.19. | 22:16

Strahuju u Humskoj da ne bude i duža pauza

Muku muči Mančester junajted sa povređenim igračima, Pol Pogba i David de Hea sigurno neće videti Beograd, ali udarac uoči ovog meča zadobio je i Partizan. Taman što se Takuma Asano pohvalio da je zalečio problem sa stopalom, povredio se – Lazar Marković.

Prema prvim informacijama, Marković će preskočiti utakmicu protiv Mladosti u Lučanima u subotu, ali što je još važnije, neće moći da konkuriše za tim za duel sa Mančester junajtedom 24. oktobra na Topčiderskom brdu.

Izabrane vesti

Marković se povredio na treningu tokom ove prvenstvene pauze, a mogu se čuti i nepotvrđene informacije da će Lazar možda morati i na duže bolovanje. To bi bila velika šteta najpre za njega, jer je taman počeo da hvata formu, da postiže golove i da daje ton igri Partizana kada god se nađe na terenu. A, onda bi to bio udarac i za crno-bele, koji bi izgubili vrlo dragocenog igrača u rotaciji. Uz to, neki duži prinudni odmor bi ukočio Lazarov napredak da dostigne punu takmičarsku formu, koju pokušava da dohvati otkako se vratio u matični klub na kraju prelaznog roka.

Na dosadašnjih sedam utakmica u sezoni, Marković je postigao tri gola. Očekivalo se da okršaj sa Mančesterom donese i dodatni motiv za fudbalera Partizana, bivšeg člana Liverpula, čiji se potezi i dalje prate na Ostrvu. Dve utakmice sa Crvenim đavolima su mogle da budu šansa da Lazar pokaže na terenu da je u Engleskoj bio potcenjen igrač. Sada, ipak, neće dočekati Junajted u Humskoj, a ostaje pitanje da li će se oporaviti do drugog duela na Old Trafordu 7. novembra.

Zanimljivo je da je tokom svoje karijere na Ostrvu, Marković tri puta igrao protiv Mančester junajteda i upisao je sva tri rezultata: poraz sa Liverpulom (igrao 12 minuta, 0:3), remi sa Halom u ligi (90 minuta, 0:0) i pobedio sa Halom u Liga kupu (31 minut, 2:1).

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara