U Vojvodini dugo ovako nije bilo: Imamo plate, dobijamo premije...

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 12:29

Vinset Eze hvali novu upravu

Godine očaja su po svemu sudeći prošle. Tumarala je Vojvodina organizacionim rezultatskim i ekonomskim tunelima, međutim, od letos, kad je nova garnitura ljudi preuzela kluba, deluje da se stanje na svim nivoima drastično popravilo.

Osim što su Novosađani prijatno osveženje Superlige i trenutno su na drugoj poziciji na tabeli, došlo je do zaokreta i na finansijskom planu. Ono što se u evropskim klubovima podrazumeva u našim, nažalost, nije slučaj, maltene je postala vest da fudbaleri, bilo za koga da igraju, prime platu. Sudeći prema tome kakve rezultate beleže Lale deluje da su momci Nenada Lalatovića zadovoljni, da su oslobođeni stega karakterističnih za neke prethodne sezone.
„Imamo novu upravu, novog trenera i nekoliko novih igrača, sad je definitivno sve mnogo bolje nego što je bilo. Igrači redovno dobijaju plate, a pritom za svaku pobedu dobijamo i premije, dok je ranije to bio slučaj samo u slučaju da trijumfujemo protiv nekog jačeg protivnika. Kada je tako, ostaje nam samo da budemo skoncentrisani na teren. U takvoj situaciji je mnogo lakše igrati. Svesni smo da uprava čini veliki napor kako bismo na kraju svakog meseca dobili ono što nam pripada i osećamo obavezu da na taj trud uzvratimo maksimalnom borbom i zalaganjem na terenu“, uverava Vinsent Eze.

Izabrane vesti

Kamerunski krilni napadč je ove sezone dao tri i namestio dva gola, te uz Bojana Matića predstavlja oslonac ekipe u napadačkom smislu i vodi je ka visokom plasmanu.
„Pred početak sezone rekli smo da nam je cilj da izborimo plasman u Evropu, što znači da bi trebalo da osvojimo jedno od prva četiri mesta. Zasad smo drugi i ide nam dosta dobro, a ukoliko nastavimo da pobeđujemo i stanje u klubu ostane kao što je sada uveren sam da ćemo ostvariti cilj i sledeće sezone zaigrati na međunarodnoj sceni“.

U narednom kolu na „Karađorđe“ stiže Napredak. Biće to prilika da učvrsti mesto iza Crvene zvezde.
„Očekuje nas teška utakmica. Uostalom, u Superlig, za nas je svaka utakmica takva, jer protiv Vojvodine su svi dodatno motivisani i željni dobrog rezultata. U prošlom kolu, Napredak je pobedio Čukaričkog (3:1), koji se nalazi pri vrhu tabele, a to će mu sigurno biti veliko ohrabrenje pred dolazak na naš stadion. S druge strane, mi smo ih u Kruševcu pobedili 2:0, sigurno smo kvalitetniji, ali to ćemo morati da dokažemo na terenu“, dodao je Vinsent Eze.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara