Sereni ne prija izolacija: Poludeću, na ivici sam

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.03.20. | 17:54

"Svaka me sitnica nervira"

Sve ovo što nam je doneo virus korona ima brojne konsekvence, a jedna od njih je izolazija i manji kontakt sa ljudima. Upravo to mnogo smeta Sereni Vilijams, jednoj od najboljih teniserki u istoriji.

I to joj baš ne prija. Ona je na Instagramu rekla da planira da provede oko mesec i po dana izolovana. Međutim, teško se nosi sa svime.

Izabrane vesti

Psihološki je to teško izdržati...
Sada sam već dve sedmice u izolaciiji. Na početku mi nije smetalo, ali... Svaka sitnica me čini ludom. Nervozna sam, na ivici, poludim svaki put kada neko oko mene kašlje. Ne viđam se ni sa kim… Ćerka se nakašljala, a ja sam se naljutila i pogledala je ispod oka, pa sam se rastužila: ‘Da li je dobro? Mogu li nešto da uradim?’ Jednostavno ne znam šta da radim, tako da se mnogo stresiram umesto da budem opuštena”, dodala je 38-godišnja Amerikanka.

Ona dodaje da je na početku mislila da virus korona neće imati uticaja na njen život, da je pomislila posle odlaganja Indijan velsa da će to samo značiti da će imati više slobodnog vremena, ali da je sada došla u anksiozno stanje.

Serena je osvojila 23 grend slem titule u dosadašnjoj prebogatoj karijeri.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara