Komentari na vest

U Nišu podvukli crtu: Kad smo preuzeli klub dug je bio 5.000.000 evra, sada smo uspešna firma

Z

Znam Kalemegdan

pre preko 1 godinu

A ko vam je branio da to uradite do sada sa omladinskom skolom, nego ste promenili 5 _6 direktora skole ?! Osim sto ste vrhunski manipulator( da ne koristim teze reci) da nije Popovac napravio sportski centar i omladinsku skolu deca bi se i dalje skidala na zapadu u kafani!!! Vasa parola je :"Sto gore to bolje"! Nemate WC na tribinama toliko o vasim milionima!
M

Marva

pre preko 1 godinu

Svi vi sto vicete u glas UPRAVA NAPOLJE, da cujem ko umesto Tonceva? Nemoj samo da mi prizivate legende kluba, jer su iste vodile klub od Kneza, preko Pante i Drize, pa na ovamo i svi znamo u kom blatu smo bili!!
G

GOL

pre preko 1 godinu

TAKO JE, KO UMESTO TONČEVA, NEMA NIJEDNOG KANDIDATA
N

Niški Mag

pre preko 1 godinu

Driza je za ove lično FLORENTINO PEREZ!!!
?

???

pre preko 1 godinu

Ako je dug bio 5m, zanima me kako su oni vratili taj dug? Evo udjite na transfermarket i vidite njihove transfere poslednjih 5 godina. Prodaju mitrovica i 3 godine pricaju o tome, a uzeli 500k. Ovakvi klubovi iz nase lige moraju da imaju 3m od prodaje igraca svake sezone kako bi mogli lepo da rade. Treba pratiti na godisnjem njivou fudbalere, bastovane, cistacice, upravu.... pa ti troskovi su u Radnickom 1m sigurno godisnje.
N

Nislija 35 generacija

pre preko 1 godinu

Od prodaje Lazara Randjelovica i Cumica u Olimpijakos, Haskica u Japan, Crnomarkovica u Legiju, Mitrovica i Pankova Zvezdi, Mihajlovica u Kinu, Stulica u Sarloa...
X

XD

pre preko 1 godinu

Toliko ste dobri finansijski da ima i za podmićivanje. Svaka čast, svaka čast.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Na svakoj Skupstini ista priča! Moramo da podignemo Omladinsku skolu, moraju sva deca iz regiona da dodju u Radnički, da nam deca ne odlaze u Beograd, gradimo teren ... 10 - 15 godina ista priča! Pa uradite to vec jednom! Bruka i sramota da se borite za opstanak! Bruka i sramota da omladinci/kadeti ispadaju iz lige, pa se vracaju! Bruka i sramota da su stadion i tereni kao iz 1950-ih! BRUKA ZA NIŠ! Treba da budete centar Istočne Srbije! Treba da budete medju 5 klubova u Srbiji, da redovno igrate Evropu!
c

che t

pre preko 1 godinu

Stadion se urusava,ekipa izgibila sve sto je mogla,svako drugo kolo novi trener,dovode igrace koje nece niko na svetu,gledalaca nema,u mladjim selekcijama amaterizam i javasluk,teren medju najgorima u ligi......A Toncev i ovaj govore da je Radnicki uspesnan....???!?MARS iz Nisa!
N

Ne lupetaj gluposti

pre preko 1 godinu

Pa nije Toncev, niti Radnicki vlasnik stadiona!
T

Tončevnapolje

pre preko 1 godinu

Kakvo prezime direktora, takvo rukovodstvo i klub.
B

Boki Bg

pre preko 1 godinu

Vas jedini cilj je interes!!!izgubili ste poverenje Nišlija koji nisu glupi,necete još dugo...
U

Uprava napolje

pre preko 1 godinu

Ovo je pokušaj trgovine da napustite klub,a koliko ste zaradili?ajde UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gagi iz Niš

pre preko 1 godinu

Laž,kada ste dolazili pričali ste kako je dug oko 2 milona eura..svako vase oglasavanje podizete za 1 milion! Ali nema veze sigurno ste zaradili mnogo više nego sto pričate na "razne načine"vreme je da odete jer ste pokazali da neznate ništa!!!namestite Evropu i pre prve utakmice rasprodate tim umesto da sačekate epilog kvalifikacija..alavo nema šta..ODLAZAK VAŠ JEDINI SPAS
A

AhhhMeraka

pre preko 1 godinu

Predlažem da na čelo FK Rijalitia s Nišave, zasednu M & M Kulić... Domaće je ipak domaće, ujedno i najbolje rešenje.
И

Ивкова_Слава

pre preko 1 godinu

Најбољи предлог, вредан разматрања.
v

vbddd

pre preko 1 godinu

Ovo je samo kod nas, nama i sudbina, Bog, ko zna koja sila pokazuje gde smo i sta radimo. Ili nam se ruga... covek se preziva propadalo pa ovo ne moze ni najbolji reditelj da rezira, klub koji se raspada, propada, rukovodioc prica kako su uspesni, kaze Propadalo. Ovo neme ni u vicu, ljudi nas zivot je postao vic. Toncev isto ovu pesmu peva, i to se cudi kako to tako uspesna uprava da je neki navijaci teraju, i to placeni navijaci po necijim instrukcijama. I dal neko moze da poveruje u ove njihove price, kad svi znaju sta rade, nemesteni rezlultati, najgore sto u Evropi izadju i brukaju se opet po mnogima verovatno nemesteni mecevi, a pre toga 2 puta kroz prvenstvo dodju do Evrope vrlo sumnjivim rezultatima, da bi tamo ispadali od amatera. Pricaju da su nesto uradili, a kada pogode sa igracima, prodaju za kikiriki. Najveci izlazni transfer 700K klub kao sto je Radnicki gde nasi neki prvoligasi tipa Graficar imaju tolike i vece transfere izlazne. Pa cela Srbija je kivna na ove iz uprave Radnickog a ne samo navijaci iz Nisa. Nas narod je Ok, sve oprastaju sto niko na svetu ne bi, sta sve trpimo i oprastamo zato smo i ovako prolazili i zivimo i dalje tako gde se mnogi bogate na grbaci naroda kroz istoriju. I ovoj upravi bi oprostili, samo da je malo uradila nesto da pokaze da joj je stalo do kluba, da nesto pozitivno urade da podignu klub. Da dovedu nekog trenera ozbiljnog, stranog pre svega, ali koji ima uspeh i koji zeli uspeh, evo i sada dovode trenera koji ce ovde da se vezba i koji nema iskustvo, ali i to je bolje nego da vrte sa Lalatovicem ili nekim sto se stalno ponavljaju. Da pusti trenera da radi, da mu obezbezde igrace ok, nase koji su pokazali u nekom klubu manjem, da urade skauting i dovedu mlade strance koji prave razliku, evo Jakmak je Ok, mada i ostali stanci uglavnom dobri pa i porethodi cak i oni Gruzijci vise nisu imali srece. Nama je vise problem sto su domaci igraci koje nece niko dovedeni, sto su i stranci i domaci ispod renomea kluba. Radnicki mora da se potuce ako treba za pojacanja sa Cukom, TSC, Vojvodinom barem, da ima skauting iz okruzenja da dovodi najbolje igrace, pa i domace iz lige, ali najpre da svoju decu iz omladinaca dovede u prvi tim, ne samo radi reda nego da zasluze kvalitetom. I na sve to da se vidi prodaju igrace i da se ulozi u klub, a ne da najveci izlazni transfer 700K bude i jos se hvale tima. Niko im nece zavraniti da se i oni okoriste od prodaje, ali ne ovoliko da klub tone a oni samo na prici stoje Ok. Gospodo odzvonilo vam je, mozda da pocnete da radite stvarno konacno kako treba da zasucete rukave ako vam je stalo i da popravite stetu koju ste naneli i vi i oni pre vas. Licno ne bi oprostili ali ko zna sta ce navijaci odluciti.
M

Ma da...

pre preko 1 godinu

Brate 1000% si u pravu. Ali problem je sto Nis nema ni jednu vecu mocnu kompaniju koja bi bila sponzor. Vojvodina tj Novi Sad ima NIS i Srbija gas, kao i more drugih bogatih kompanija sto zastupnici poljoprivrednih mehanizacija ili proizvoda sto IT sektora... Nis nema ni jednu bogatu kompaniju. Na jugu Srbije se otvaraju firme tekstilne industrije ili motanje kablova. Nema pivare ili industrije mesa i hrane na zavidnom nivou. Znaci samo pare iz gradskog budžeta. A svi manji gradovi na jugu imaju manje budzete a vece potrebe za ulaganje u infrastrukturu od BG opstina koje debelo finansiraju svoje klubove. Tu je problem i sponzora koji ce pre finansirati neki veci klub nego lokalni iz istog grada, na primer Holcim je finansirao Jagodinu umesto Paracin... Takvih primera je previse... Uz to dodaj i ljude koji nemaju znanja o poslu koje obavljaju a ipak sede u rukovodećim foteljama, i eto ti zasto je Nis ili Paracin ili Vranje tu gde jeste!
N

Nislije

pre preko 1 godinu

Kada ste dosli u klub, pricali ste da je dug 1,5 milion € ,sada pricate da je dug bio 5 miliona € ...dogovorite se!Sa budzetom od 4 miliona € svake se godine borite za opstanak,navijače ste oterali vasim mesetarenjem.UPRAVA NAPOLJE GRMI CEO STADION!!!
A

Ako cemo iskreno

pre preko 1 godinu

Koje navijace? Kad dodju Zvezda i Partizan ima navijaca, za ostale utakmice saka jada. I to nije od juce, vec godinama tako
V

VladaBg

pre preko 1 godinu

Budzet Radnickog iz Nisa, mora da se podigne na nivo CZ i FKP. Isto tako i Radnickog iz Kragujevca i Vojvodine, ako mislimo da imamo kvalitetnu Ligu, sa 5 sampionskih klubova, koji nam donose 30 njihovih medjusobnih derbija, umesto samo 3 koliko je sada, kada igraju CZ i FKP. Ne moze nas fudbal da opstaje samo od CZ sta ce da uradi u Evropi, a samo jednu godinu da kiksnu, ode koeficijent. Uostalom svaki od ovih 5 klubova ako imaju jacu konkurenciju u prvenstvu, bice mnogo jaci u Evropi
N

News

pre preko 1 godinu

Budget Radnickog treba da bude onoliko koliko Radnicki moze da zaradi a ne da se vestacki pumpa novac kao sto se pumpa u vecite. Partizan sa budzetom od 40 mil se bori sa Cukarickim cije je budzet 5 i Tsc ciji je budzet nesto manji od 5
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Smaraš.
:

:) :)

pre preko 1 godinu

Sa ovom upravu i da im je budzet milijardu(naravno tudjih para) oni bi bili na istom nivou i u većim dugovima!! Najbolji primer su zvezda i partizan, sto im drzava vise danoni u većim dugovima!!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ma da, neko ce svojim radom i rezultatima da zaradi za jak budzet a drugima "nek drzava pomogne". Tvoje resenje je sta? Da das Toncevu pare?
p

propo

pre preko 1 godinu

Propadalo! Samo mu ime govori! Propali smo sa njim kao mu*a kroz suplje gace!
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Propa (dal) o.!!!! Real sa Nisave propao,leglo namestenih meceva,plus dovođenje neki Gruzijaca itd... Vrhunac baraz- 0:3,pa prolaz.,i Interpol se pita?
P

Popče

pre preko 1 godinu

Ispali smo od Gzire u prvom kolu kvalifikacija, igrali plej-aut, zamalo ispali direktno iz lige, igrali baraž protiv Inđije, izgubili prvu utakmicu i jedva ostali u ligi, baš me zanima kakva je loša sezona ako je Propadalo za ovu rekao da je dobra.
B

Bane1989Ns

pre preko 1 godinu

bio dug 5 miliona sad sa nekim kamatama oko 15
b

banjalukaa

pre preko 1 godinu

Uvijek isto... bla bla bla
p

propadalo

pre preko 1 godinu

druže jesi li realan?