Komentari na vest

U Inđiji derbi samo na papiru, Romantičari nezadrživo grabe ka eliti

g

gost 78

pre 7 meseci

Kad se setim da su ne toliko davno navijači OFK-e kukali o propadanju i molili za pomoć, prićali o tradiciji i pośtenju...a vidi ih sada, Terzić Boys. Ako ima ikog poštenog u ovoj zemlji, ti se mere promilima.
P

Pavel Nedved

pre 7 meseci

Vidiš interesantno je da bjeković koji je mnogo više zla naneo partizanu zajedno sa mnogo legendi može da vodi partizan a terza koji je ceo život bio u ofki i s kim su bili u velikoj četvorci i dali makar sto dobrih igrača ne može pa šta ako je stavio sina tamo sin je odrastao tamo mrkela mladji je igrao u ofki baboviću da nije bilo ofke pnda kad ga je partizan isterao mogao bi da prestane da igra niko nije cvećka ali nisu oni slučajnu tu gde jesu odrasli su tamo i neka ih nek pokažu mogu li nešto da urade
A

Adrian Mutu

pre 7 meseci

Svi ovi što pričaju kako je namešteno nisu pogledali nijednu njihovu utakmicu ove sezone ovaj njohov sadašnji tim bi i superligu lagano mogao da igra spoj starih ofkovaca i par zvezdinih klinaca niko to ne spori svakog protivnika dobijaju sa 3 razlike ne treba im pomoć sudija lepo skockan tim na svakpj poziciji uz dobrog trenera više nego jako za drugu ligu
G

Gumar

pre 7 meseci

Ja gledao ovu danas protiv Indjije. Kvalitet plač majke Božije. O regularnosti ne bih.
D

DonKyo

pre 7 meseci

Sendbicari Karaburma... Opet ce da radi taksi kad prelazite most
B

Buenos Aires

pre 7 meseci

Posle OFK-e, veliki povratak u elitu čeka i Bežaniju i Železnik. Biće to fenomenalna liga. Samo fali FK Milicionar da se povampiri.
P

Prečanin

pre 7 meseci

Tramvaj liga u najavi.
d

d. g.

pre 7 meseci

A Zemun, Radnički, Bsk, Rad... kandidata koliko hoćeš, a 50 navijača na tribinama.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Sartid, sve sa Matkovićem, Batićev Radnički Obrenovac i Arkanov Obilić. Previše je, i predugo, "političara" i "privrednika" koji beže od zelenog stola ka zelenom terenu, a mečeve dobijaju u svlačionicama suparničkog tima za vreme poluvremena.
k

khanbg

pre 7 meseci

A sad inace ima po 10 000 navijaca na utakmicama hahah
s

savage007

pre 7 meseci

Privilegovani parazit,tatin sin vodi klub. Tu je kvaka... Postovanje klubu sa tradicijom i iskrenim Romanticarima,da se razumemo,ali ko vodi klubove to je horor u Srbiji.
V

VladaBg

pre 7 meseci

Treba nam OFK Beograd u SLS. Kasnije kad se zavrsi Nacionalni stadion, tu oni treba da igraju. Jos da udju Dubocica, Macva ili Smederevo, od Slobode ove godine slaba vajda, a da ne ispadnu Radnicki Nis, Kragujevac ili Krusevac. Ja bih time bio zadovoljan
h

halo

pre 7 meseci

Drug misli da će OFK igrati na nacionalnom stadionu. Izgleda si jedini lik koji nije upućen da će u taj lavor gurati Zvezdu i Partizan, a Marakana i JNA bilo je lepo poznavati vas, nema veze doduše, napraviće tu Stankela predivne stanove.
r

rnduljo bre

pre 7 meseci

Tačno tako. OFK je klub svih nas Beograđana za koga god navijali uzgred. I ući će u super ligu i izboriće Evropu, treba i na nacionalnom stadionu da igraju, sve je to ispravno ali meni je Omladinski stadion na najlepšem mestu, najprijatnije sam se decenijama osećao na tom stadionu, sigurno i svi ostali koji su dolazili. Tako da bi bilo lepo da grad, država, renoviraju Omladinski stadion, ipak je legendaran.
V

VladaBg

pre 7 meseci

@halo Budi uveren da ce OFKa igrati na Nacionalnom. A CZ i FKP ce zadrzati svoje stadione, niko njih nece nigde gurati sa svojih stadiona, to je smesno i pomisliti
Б

Блок

pre 7 meseci

Ала се просеравате ...Офку у супер лиги гледало по сто људи и мање.
V

VladaBg

pre 7 meseci

@halo Budi uveren da ce OFKa igrati na Nacionalnom. A CZ i FKP ce zadrzati svoje stadione, niko njih nece nigde gurati sa svojih stadiona, to je smesno i pomisliti.
J

J e z i v o

pre 7 meseci

Klub svih Beograđana, sa stadionom od +50 000, u Surčinu, ahahahha... Igraće pred 58 gledalaca tamo u proseku, milina od slike. Jezivo je šta je nekim ljudima u glavi i čemu se raduju.
S

Steva ns

pre 7 meseci

Ma kakvi ofk treba da bude tu gde jeste pmladinski stadion je kultan i treba im dati na 99 godina da upravljaju njime ili neka im ga poklone kad već neće grad da se stara o njemu nacionalni stadion ako ikad nikne će biti kao ona skopska toše proeski arena ili aleksandar makedonski kako se nekad zvao zvrji prazan i propada eto imaćemo čast da nam jednom neko odigra neko finale ovde i to je to a klubovi sigurno neće ići tamo posebno ne ofk jer je ofk klub karaburme a zvezda i partizan su odbili da idu tamo i predaju svoje lokacije što maksimalno podržavam
V

VladaBg

pre 7 meseci

@rnduljo bre Jeste legendaran Omladinski stadion, ali ja bih ipak da se to ni ne renovira, tamo nema ni prostora, nego da se OFK uzdigne, da igraju na Nacionalnom. I Visente Kalderon je bio legendaran, pa su ga srusili, i napravili noviji stadion, jer se treba za klub vezivati, a ne za objekte, a objekti uvek stare. Tako i za OFKu treba joj udahnuti novi zivot, a to moze samo ako igra na Nacionalnom. Nek im se napravi centar kluba i moderan trening centar na Karaburmi, ali da na Nacionalnom igraju. A bolje je za OFKu da klub ne bude opterecen svojim stadionom, koji mora onda da odrzava, jer trenutno nema veliku bazu navijaca, ali ogroman potencijal i integrativni karakter, jer svi Beogradjani, bilo da navijaju za CZ ili FKP, mogu onda da dodju i da gledaju utakmice na Nacionalnom, i dolazice, a i treba nam taj bufer koji moze da ublazi tu polarizaciju koja je nastala izmedju CZ i FKP. Da to malo unormali.
V

VladaBg

pre 7 meseci

@J e z i v o Mogu samo da ti kazem da ces biti veoma zacudjen, kolika ce biti velika gledanost OFK Beograda, kada bude zaigrao na Nacionalnom stadionu. Ne vredi ti dalje objasnjavati, ti vidis samo ono sto je sad, i kako jeste, i nemas kapacitet da vidis ista dalje od toga, sta moze da bude, i sta ce biti. Prosto to su tvoji limiti.
k

karaburac011

pre 7 meseci

Placiteeeeeee dusmaniiii
g

groupodibelgrado94

pre 7 meseci

Dzelati sa vetrovite KaraBUrme !
m

marecareee462

pre 7 meseci

PLAVO nebo, BELI grad NAPRED OFKa BEOGRAD!!
b

belgraders1911

pre 7 meseci

Za GRB, Za GRAD i KRAJ !!!!! BEOGRADJANI
R

Rubikova kocka

pre 7 meseci

Evo romantike u Super ligu 💙🤍👏👏👏
G

GostNezvani

pre 7 meseci

Niko ne sumnja u genijalnost tandema Babović-Terzić. Retko sposobni menadžeri.
1

12344

pre 7 meseci

Srpska liga skoro cela stela, prva liga cela
A

Aca 73

pre 7 meseci

Zaboravio si Andreja Mrkelu!