Nemanja Miletić i Aleksa Vukanović
Nemanja Miletić i Aleksa Vukanović

U Humsku dolaze Juve, Liverpul, Dortmund, Sevilja...

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.09.19. | 11:44

Mnogobrojni skauti najavili prisustvo na 161. večitom derbiju

Možda interesovanje navijača nije na željenom nivou – do subote prodato malo više od 12.000 ulaznica, uz 4.000 Partizanovih „sezonaca“ – ali zato će lože stadiona u Humskoj 1 definitivno biti krcate, pošto su izvidnicu na 161. večiti derbi poslali mnogobrojni evropski klubovi.

U prvom redu Mančester junajted i Totenhem, na delu će snimati rivale u ovojesenjim izdanjima Lige Evrope i Lige šampiona, a tim da se tu ne završava spisak Ostrvljana koji će večeras zapucati u Humsku. Prema nagoveštajima očekuje se da i prvak Evrope, Liverpul, pošalje predstavnika na meč koji ume, pokazala je prošlost, da iznedri potencijal za kasnije transfere.

Izabrane vesti

Kako se derbi tretira jedinom valjanom utakmicom kakvu Superliga može da ponudi, razumljiv je što će u ložama biti i emisari još nekih velikih evropskih klubova. Dolazak su najavili: Juventus, Borusija iz Dortmunda, Monako, Sevilja, Sosijedad, Ren, moskovski Spartak, manje atrkativni Italijani i Francuzi...

Koga će snimati vodi se kao tajna. Uostalom, letnji prelazni rok je tek završen, zimski je daleko, međutim, neki koraci u praćenju igrača moraju da se naprave. Pretpostavka je da će, kad su crno-beli u pitanju, na radaru Strahinja Pavlović, Saša Zdjelar, Filip Stevnović, možda nekom za oko zapadnu Asano ili Sadik, dok će se u sastavu crveno-belih pratiti, pre svega, izdanja Ričmonda Boaćija i Milana Rodića, koji su mogli da napuste klub i pred kraj letnje pijace, a ne bi bilo iznenađenje da iskoči i neko novo ime.

Inače, u centralnoj loži Partizanovog stadiona očekuje se, pored predstavnika dva kluba, dosta poznatih fudbalskih imena, a mesto bi trebalo da bude ostavljeno i za delegaciju Fudbalskog saveza Srbije, predvođenju selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara