Ante Čačić (© AFP)
Ante Čačić (© AFP)

U Dinamu posle kiksa zadovoljni što nema više pravila gola u gostima

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.22. | 04:58

"Makedonci su pokazali da su tvrda ekipa. Jaki su u duelima, brzi su, neugodni preko krila. Nadali smo se da ćemo ih napasti bekovima, ali oni su tamo imali dva vrlo nezgodna igrača", rekao je trener Dinama posle duela sa Škupijem koji je okončan rezultatom 2:2

Ppprilično neočekivano, Dinamo je kiksao na startu evropske sezone. Hrvatski šampion u 2. pretkolu Lige šampiona odigrao je 2:2 protiv makedonskog Škupija.

Izabrane vesti

"Dobro je što nema pravila gola u gostima više", rekao je Ante Čačić, Dinamov trener.

Osvrnuo se na neke pozitivne detalje potom trener ekipe iz Zagreba

"Zadovoljan sam drugim delom kad smo ih stisnuli. To je fudbal, primili smo dva jeftina gola, a Makedonci su pokazali da su tvrda ekipa. Jaki su u duelima, brzi su, neugodni preko krila. Nadali smo se da ćemo ih napasti bekovima, ali oni su tamo imali dva vrlo nezgodna igrača", rekao je Čačić i dodao:

"Ne smemo ponavljati ovakve greške, one su jako skupe. Hteli smo od početka da dominiramo, ali imali smo dosta problema u sredini. Drugi do je pokazao da možemo i to moramo ponoviti."

Čačić smatra da je povreda Josipa Šutala na startu utakmice uzdrmala ekipu.

"To nas je poremetilo... Bila je to neplanska izmena, taman smo upali u crnu rupu od 10-15 minuta kad je on izašao."

Revanš u Makedoniji je naredne nedelje. Pobednik iz ovog okršaja ide na boljeg iz susreta Ludogorec - Šamrok (3:0).

Susret je prokomenarisao Dinamov kapitan Arijan Ademi, koji je u 44. minuti postigao pogodak za 1:1.

"Imali smo kontrolu igre i dosta dobrih prilika, ali imali smo i grešaka koje su nas koštale. Mora to puno bolje i nadam se da će biti već protiv Slaven Belupa te da ćemo ići u Skoplje tražiti prolaz", rekao je Ademi nakon utakmice pred kamerama HRT-a pa je dodao:

"Naravno da nije bilo podcjenjivanja. Prvih 15-20 minuta smo igrali vrhunski. Promašio sam zicer, a mi smo pali u neku krizu i primili taj gol nespretno. Vratili smo se, a na kraju opet greška. To je fudbal, morate biti koncentrisani svih 90 minuta."

Ademiju su ovo bili 93. nastup i 12. pogodak u evropskim takmičenjima za Dinamo.

"Zadovoljan sam što sam skupio toliko nastupa za Dinamo, ali današnji dan nije baš sretan za mene", kratko je prokomentarisao Ademi.


tagovi

Dinamo ZagrebAnte Čačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara