U Bajernu oduševljeni Kompanijem: Nije važan samo rezultat, neverovatno smo srećni

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 16:15

"Ako ste gledali utakmicu u Frankfurtu, onda ste sigurno videli fudbal koji karakterišu dominacija i apsolutna kontrola. Da, istina je da nismo pobedili, ali i pobede će doći"

Bajern Minhen nije dobio poslednja dva meča u Bundesligi (protiv Leverkuzena i Ajntrahta u Frankfurtu), u Ligi šampiona, između ta dva duela, doživeo je poraz od Aston Vile, međutim u redovima rekordnog šampiona Nemačke nema mesta brizi. To je potvrdio predsednik kluba Herbert Hajner, poručivši da sve ide baš onako kako je zamišljeno

"Neverovatno smo srećni sa našim novim trenerom Vensanom Kompanijem. Počevši od sportskog sektora koji predvodi Maks Eberl, preko upravnog odbora, do čelnih ljudi iz Nadzornog odbora - Ulija Henesa i Karl Hajnc Rumenigea. Svedoci smo izuzetno atraktivnog fudbala, a toga u Bajernu nije bilo godinama. Usudio bih se da kažem od Pepa Gvardiole", izjavio je Hajner.

Izabrane vesti

Stiglo je i pojašnjenje...

"Ako ste gledali utakmicu u Frankfurtu, onda ste sigurno videli fudbal koji karakterišu dominacija i apsolutna kontrola. Da, istina je da nismo pobedili, ali i pobede će doći".

Mini rezultatska kriza ne plaši ni Hajnera niti bilo koga drugog u minhenskom klubu.

"Ne, apsolutno nemamo razloga ta brigu, jer ovo je stil fudbala koji će sigurno dati rezultate. Mogli smo da dobijemo i Aston Vilu i Ajntraht. U pitanju su nijanse"...

Predsednik je skrenuo pažnju na još jednu stvar - ambijent na treninzima.

"Puno je zabave i radosti, to se vidi na licima igračima. Baš smo ovako nešto zamišljali i priželjkivali", zaključio je Hajner.


tagovi

Vensan KompaniHerbert Hajner

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara