Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Tvrdo, tvrđe, brazilska Serija B

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.22. | 23:15

CRB i CSA noćas (02.30) otvaraju 10. kolo u drugoligaškoj konkurenciji u zemlji fudbala. Na mečevima u ovom šampionatu dolazi samo 1,66 pogodaka po meču

Ako je neka liga stvorena za tip 0-2 gola onda je to brazilska Serija B. Drugoligaški karavan u zemlji fudbala ove godine je veoma neefikasan. Takav je bio godinama unazad, ali posle devet kola, u proseku samo 1,66 pogodaka po meču. Klubovi koji igraju pred svojom navijačima za 90 minuta postižu 1,12 gola, a gosti 0,53 odsto.

Domaćini dobijaju tačno pola mečeva u drugoj lgi, dok gosti slave samo na 12 odsto utakmica. Koliko je tvrdo prvenstvo govori da je u prethodnih 90 mečeva samo jedan završen sa pet ili više golova.

Izabrane vesti

CRB i CSA noćas (02.30) otvaraju 10. kolo u Seriji B. Domaćin ima bod više, a na devet mečeva postigao je samo šest golova, a primio sedam. CRB je tim koji je vadio loptu iz mreže čak 13 pogodaka, najviše u ligi.

02.30: (3,05) CRB (2,65) CSA (2,65)

Oba tima su popravila formu poslednjih meseci. CSA je bez poraza tri kola, sakupio je pet bodova, dok je CRB dobio prethodna dva duela. Na klupi domaćina sedi mladi stručnjak Mocart, nekadašnji trener Kruizeira. Roviti su Verli i Osvaldo. Van stoja je vezista Gabrijel, jedan od najboljih igrača tima.

CSA je dobio poslednje dve utakmica na svom terenu, dok gosti nisu osetili slast pobede na gostovanjima. Sakupio je samo dva boda na četiri utakmice, sa samo jednim postignutim golom. Kada igraju ovi klubovi tip 0-2 je zagarantovan. Na čak 24 poslednjih odmeravanja snaga ovih timova, nije bilo 3+. Kvota u Mozzartu da će biti 0-2 i noćas je 1,41. Ukoliko verujete u prekid tradicije i konačno tri gola na meču, kvota je 2,70.


tagovi

CRBCSABrazil 2Brazil Serija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara