Komentari na vest

Tužba teška preko 10.000.000 evra! Mendi od Sitija traži sve plate od septembra 2021. godine

k

kolodin

pre 11 meseci

Profesionalni igrač u Engleskoj kada završi karijeru a nema neki baš dobar biznis ili ne nastavi sa trenerskim poslom bankrotira u roku od par godina.Razlog su uglavnom skupe kuće,skupi automobili kupljeni tokom karijere na koje se plaća porez a plate fudbalera više nema.Porez na nekretnine vrednosti preko 1,5 miliona funti je 12% od njene procenjene vrednosti.Evo vam primera Mendija, za ovu vilu koju posjeduje čija je vrednost 5,5 miliona funti on godišnje mora da plati oko 650 000 funti poreza
M

Mjv

pre 11 meseci

Posto oni svi bankrotiraju i tumaraju ulicama, kolika je penzija igracu koji prima 5.5m godisnje? I to krecu da je primaju od 40. godine u engleskoj, ili 41,2…
U

Uzmite mu i dugmiće..

pre 11 meseci

I treba ih derati,bolje je da plate u budžet nego da prosipaju na gluposti misleći da dotok nikada neće stati.Baš mu je trebala vila od 5 miliona koju sad niko neće..
S

Saturn

pre 11 meseci

dovoljna je jedna poruka ili optuzba da slucaj udje u proces i da nekoga 2 godine bacis u sudski proces i da ucenjujes samo da bi se to zavrsilo ... a ove danasnje znamo svi kakve su
S

Saturn

pre 11 meseci

Covek uzeo 28 miliona do 2021 -e proda par nekretnina i opet je milioner
M

Mop

pre 11 meseci

Pola Siti a pola ove dve koje su mu karijeru upropastile. Sramno od tih "dama". Došle kod njega ploče da slušaju. Ne kažem da se ovakve stvari ne dešavaju ali stvarno. Treba sad i njih da izuje ako je realno nevin.
A

Akonkagva

pre 11 meseci

Bukvalno si rekao "ne kažem da se ovakve stvari ne dešavaju", a evo dese se, i ti opet ne veruješ, više veruješ fudbalerčiću. Najtužnije od svega je što uvek ljude treba da podsećaš na pitanje šta bi rekli da se, ne daj Bože, u takvom slučaju nađu njihova majka/žena/ćerka. Tek tad će POKUŠATI da se ograde, a verovatno ni to neće shvatiti ozbiljno. Društvo nam je u teškom kanalu.
r

roni

pre 11 meseci

Akonkagva druze prestani da pises u deminutivu,ispadas zavidan i glup.
C

CROsijek

pre 11 meseci

@Akonkagva Drustva kako u Europi tako i u svijetu su u debelom problemu, ali ti si totalno promasio poantu.
M

Mop

pre 11 meseci

A kako se to dešava u svetu sa puno novca, gde ove bukvalno obitavaju. Zamisli došle u vilu kod čoveka da se igraju. Opet pišem, ako je kriv i treba da odgovara ali je proglašen nevinim. I šta sad? U javnosti proglašen za silovatelja, karijera otišla u kanal a kapiram da se ove zezaju i dan danas po vilama fudbalera. Čim su ga videle odmah su ga spazile.
D

Dragan VG

pre 11 meseci

@Akonagva Druze, covek je pravosudno oslobodjen optuzbi. Te, verovatno jeftine sponzoruse koje su ga optuzile lazno, a najverovatnije dobrovoljno pristale na odnos sa njim, trebaju biti najstrozije sankcionisane. Ovakvi slucajevi samo otezavaju poziciju pravih zrtava silovanja, jer ce im se sve manje verovati.