Tumbaković: Luka, sine, ne znam da li ćeš da igraš, ali deo si ekipe

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.08.19. | 09:24

Vezista Kristal Palasa izvesno se vraća u reprezentaciju

Optimizam se oseća u rečima Ljubiše Tumbakovića. Povratne informacije su pozitivne. Moraćemo da se strpimo još malo dok ne stigne i zvanična potvrda u vidu spiska za utakmice sa Portugalijom i Luksemburgom, ali čini se da je povratak Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije više nego izvestan. Pa je Sportski žurnal postavio selektoru logično pitanje: šta je to rekao Milivojeviću da bude tako nasmejan na fotografiji?
Reka sam mu: Luka, sine, ne zanima me šta je bilo, hoću da gledam napred, ako smatraš da si još deo reprezentacije, hoću da budeš deo ekipe. Ne znam da li ćeš da igraš, ali znam da ću uvek da budem pošten prema svima. Očekujem da se poštujete između sebe, da poštujete reprezentativni dres i da bude profesionalni kao klubovima za koje igrate. Eto šta sam mu rekao“, odgovara Tumbaković u kratkom intervjuu za Žurnal.

Ponavlja i naša saznanja da će uskoro u Nemačku, gde će se prvo videti sa Filipom Kostićem i Mijatom Gaćinovićem, a odmah zatim i sa Matijom Nastasićem, još jednim u mandatu Mladena Krstajića precrtanim srpskim sinom.
Čisto da se upoznamo... Da čuju kako razmišljam, ali da čujem ja njih“.

Izabrane vesti

Kad već pričamo o onima kojima kojih kod Krstajića nije bilo, a takvih je nažalost bilo previše, šta se dešava sa Nikolom Maksimovićem?
Već sam razgovarao sa Maksimovićem. Zdrav je, spreman... Igra je pre nedelju dana protiv Barselone celu utakmicu, istina Napoli je izgubio 2:1. Gledao sam ga i protiv Liverpula kad su pobedii 3:0... Stamen, jak...“, ima Tumbaković spreman odgovor.

U poslednje vreme u timu nije bilo ni Nemanje Matića. Mada sa njim Krstajić zvanično nije ima problem siptomatično je bilo to što je as Mančester junajteda od novembra prošle godine odigrao samo 90 minuta protiv Crne Gore u Beogradu.
Pitao sam ga da li je sve u redu. Odgovorio je da možda i mogao da igra uz jake napore pošto je izlazio iz povreda... Nemanja je vrlo pozitivan momak“, kaže Tumbaković za Žurnal.


Pogledajte prvu epizodu nove serije Ekipizza...

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara