Tumba: Bravo Zvezdo, napred Partizane!

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.10.19. | 13:18

Selektor pohvalio crveno-bele, a nada se da će zablistati i crno-beli

Radovao se i Ljubiša Tumbaković pobedi Crvene zvezde nad Olimpijakosom u utorak uveče (3:1). Nekadašnji trener Partizana, danas selektor reprezentacije Srbije, zadovoljan je onim što je video na Marakani, pogotovo što je u državni tim pozvao trojicu igrača Zvezde: Pavkova, Milunovića i Gobeljića.

Zvezda je igrom u drugom poluvremenu preokrenula meč protiv Grka, a Tumbaković joj je čestitao na tom uspehu.
Sa velikim očekivanjima smo čekali sinoćnu utakmicu, kao što ćemo i sutrašnju. Prvo poluvreme nije bilo onako kako smo očekivali, ali se na kraju sve najbolje završilo. Svaka čast fudbalerima Zvezde, napravili su sjajan rezultat, nadamo se da će isto tako biti i od Partizana“, rekao je Tumbaković za Tanjug.

Izabrane vesti

Iako je pre mesec dana rekao da u Partizanu nema igrača za A tim reprezentacije Srbije, Tumbaković je promenio mišljenje. Za duele sa Paragvajem i Litvanijom je pozvao Miletića, a dodatno je pohvalio crno-bele.
Partizan je postao tim, veoma je ubedljiv. U ozbiljnom je zaletu i tako treba da nastavi, čak i da podigne na viši nivo. Očekujem poletan, ozbiljan Partizan u Kazahstanu, kao što je bio na derbiju i u Nišu“.

Posebno je Tumbaković pohvalio svog nekadašnjeg igrača, a danas kolegu trenera Sava Miloševića.
Jako pozitivne utiske imam o njegovom radu. Savo ima viziju, strategiju, harizmatičan je, tako i radi. Sve to ide lepim tokom“.

Već nakon vikenda i Tumbaković će zavrnuti rukave, jer Orlove čekaju prijateljski meč sa Paragvajem u Kruševcu i potom sa Litvanijom u Viljnusu.
Polazim od cilja, a to je da napravimo najbolji tim da završi kvalifikacije. Da ga izdefinišemo do baraža u martu. Nemamo mnogo vremena da eksperimentišemo, šest meseci brzo prođe“, naglasio je Tumbaković.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara