Komentari na vest

Tu je i italijanski šmek! Inter spreman za bis, ostali mogu samo da se nadaju raspadu sistema

I

Inter Milan

pre oko 1 mesec

Inter sampion bez poraza!
Z

Zaista

pre oko 1 mesec

Ne razumem zašto se Napoli stavlja u red favorita. Još prošle sezone su dokazali da to nisu, kad im je tim bio jači, a ne sad. Tim koji ima jednog od najboljih centarfora Evrope,žali se kako mu fali napadač jer će prodati tog istog napadača, nema preterano čemu da se nada. Ako im je igra kao i logika, onda su u banani. Po meni veće šanse ima Lacio ili Fiorentina ove godine nego Napoli.
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

Favorit Inter, Milan iz senke, Juve mora da se dolaze dok Napoli sa temperamentom Kontea ce biti ispod 5 mesta, voleo bi da Atalanta konacno nesto uradi ali tesko. Nego, sta se desava sa sramnom optuzbom protiv Milana i njihovih vlasnika? Iz vedra neba je javni tuzilac (inace zakleti Interov navijac) optuzio Milanove vlasnike da nisu vlasnici, vec da i dalje upravlja porodica Singer. Sve bi to bilo okej, da se javni tuzilac, Marota i Morati nisu uslikani u jednom Italijanskom restoranu, pa jel pandorina kutija otvorena? ili je ovo bio neuspesan pokusaj da se destabilizuje Milan, ne znam zasto samo…
I

Inter

pre oko 1 mesec

Samo se pitam kako to uvek je neko navijac Intera kada se optuzi (ne i osudi) Juventus ili Milan za neku malverzaciju. Uvek, ali bas uvek je taj sudija, javni tuzilac bas Interov navijac. Sve te glavonje, nebitno cije su, znaju se sa svim ljudima na nekim pozicijama, ili znaju nekog ko njih zna, tako onda mozemo za sve naci neku povezanost. Zatim, Inter prosle sezone nije imao nikakvu korist od toga sto bi destabilizovao Milan, dok mediji pred svaki derbi ili nesto vazno krenu da resetaju kako je u Interu ovo ili ono problem. I mene interesuje sta je s tim slucajem, mozda su postojale neke glasine, to doslo do medija, a ustvari nije bilo dovoljno dokaza za pokretanje slucaja.
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

@Inter, Jel slika postoji? Postoji. Da li je tuzilac otvorio istragu? Otvorio je. Da li su demanti Singer porodice stigli? Jesu. I? Sta se desava sada? Zasto se otvara istraga bez dokaza i gde to vodi. Nikakve pomoci nije Inter imao, niti sam napisao da jeste, pitam samo sto se zataskalo. I da, zakleti je navijac Intera, o tome je brujala Italija.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Gost0007@ porodica Singer ce naravno negirati, i da to jeste tacno i da nije, kao i svako od nas. Nisam ja javni tuzilac pa da znam zasto je istraga otvorena, ako nema (mozda ih ima, mozda ih nema) dokaza. Pa cak i da jeste navijac Intera (a to mogu biti i medijska nagadjanja), to ne bi bilo nista neobicno, 3 najveca italijanska kluba sigurno imaju pregrst navijaca, neko je premijer, neko je javni tuzilac, neko clan vlade ili radnik u prodavnici... Svakako o ovom slucaju treba da znaju vise navijaci Milana, njihove fan stranice ce sigurno imati neku informaciju o slucaju, kao i neki sajt namenjen iskljucivo vestima vezanim za Milan.
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

@Inter, medijska nagadjanja a vidjen u drustvu bivseg vlasnika i Marote? Ajde molim te. I nema vesti, klasicna farsa da se klub destablicuje, Inter kao dezirni policajac ali malo su se zeznuli ovaj put.
M

Migeeel

pre oko 1 mesec

Inter najsugavija ekipa u sampionatu.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

hahaha...rece glupost i osta ziv.
I

Inter

pre oko 1 mesec

Po meni, Inter je najveci favorit, ali mislim da ce imati manje bodova nego prosle sezone iako napokon nije bilo odlazaka najboljih igraca, a tim je dodatno ojacan. Ja bih u drugi krug favorita stavio Juventus i Napoli. Juventus se lepo pojacao, iako je na pocetku dovodio dobra pojacanja, sad kao da je pogubio konce, pa dovodi neke trece alternative, Kalulua i Gonzaleza. Svakako je pitanje sta mozemo ocekivati od Mote u klubu sa velikim ambicijama. Da je Mota dosao na onaj tim sto je vodio Alegri, tek tad bi videli koliko je Alegri izvlacio maksimum iz onog tima. Sto se tice Napolija, ovo je idealno za Kontea, nema Evrope, samo domaca takmicenja, unece taj "ratni" mentalitet u tim, ali problem je sto jos nije dosao miljenik Lukaku, a najvredniji igrac je sklonjen sa strane. U treci krug favorit po meni spadaju Milan i Atalanta. Deluje da Milan napokon zna sta hoce na trzistu, da ima neki plan, mada meni Fonseka ne uliva poverenje, videcemo kako ce to izgledati nakon 10-15 kola. Atalanta ima problem sa tezim povredama vaznijih igraca, i uvek je nekonstantna, sto moze biti presudno u borbi za titulu. Zatim sledi Roma, pa mozda Fiorentina i Lacio. Lacio je skroz nepoznata, a Roma se pojacava, ali ima dosta neresenih pitanja do kraja transfer perioda. Sve u svemu, bice tu iznenadjenja, samo Inter i Atalanta su zadrzali trenere, dok ovi ostali mogu biti i prijatna i neprijatna iznenadjenja.
G

Gost61818

pre oko 1 mesec

Da li ima ko da zna odjednom svih top 5 liga ekipa kvaliteta od 1. do 10 da posloži?
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Ima.
B

BYD

pre oko 1 mesec

Verovatno sve ovo već znate, ali da dodam šta se šuška po lokalnim novinama i barovima, na krajnjem severu Italije: 1. Neće biti velikih ulaganja u Komo dok se ne reši stadion, problem je u (navodnoj) arhitektonskoj posebnosti okoline stadiona. U prevodu, nema tamo ničeg posebnog, ta okolina je bitna kao spomenik palim partizanima u Markovcu, ali Italijani tvrde pazar. Bez brige, sestru bi oni prodali, biće novog stadiona pre ili kasnije. Nivo ulaganja neće biti ogroman, Komo će biti kao Udineze, klub broj 2 u nekom većem projektu. 2. Grad Milano još uvek ne da lokaciju za novi stadion koji bi gradili Inter i Milan zajedno (razmislite malo o tome, vidim po komentarima da ste preneli nivo mržnje Partizan/Zvezda i na Milan/Inter, ali u Italiji ne funkcioniše tako). Problem je veći od arhitekture, zapravo je onaj najveći - novac. Grad ubira prihode od ulaznica na Meaci/San Siru, a neposredno se okoriste svi koji treba - mafija/politika. Sa privatnim stadionom bi ostali bez kolača, to će biti jako teško, ali bez brige, Italijani bi i sestru prodali, naći će se pravi čovek da preuzme koferče i biće novog stadiona, pre ili kasnije.
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Ali bez brige ? Kome se obracas druze ? Obracas se nekolicini decijih komentara iz srbije ili je svrha tvog komentara da nahranis ego zbog ,,poznavanja" par internet informacija o meaci i komu ?
o

odgovor za zocaru

pre oko 1 mesec

Za Milan navijam i pratim Seriju A vise od 20 god, tamo negde od 2002-03 ali to me ne sprecava da budem realan i objektivan kada su procene timova u pitanju. Ovo sto si napisao su totalne nebuloze. Inter daleko ispred konkurencije. Sve je na njihovoj strani. Najjaci tim, najbolji trener koji je vec dugo u klubu i najjaci direktor na Apeninima koji je sad i predsednik kluba. Daj malo realnosti covece. Svi mi navijamo.za Milan i voleli bi da osvoji ali moras biti realan.
S

Sve to stoji ali

pre oko 1 mesec

Najbolji trener je u Napulju.
S

SS Lazio

pre oko 1 mesec

Vidim da svi omalazavaju Lacio. I ja sam mislio tako od dolaska Baronija, medjutim tokom pripremnih utakmica sam shvatio da ovaj trener ima plan i igra njegovog tima zasniva se na kvalitetu igraca. Tim izgleda dosta kompaktan i atmosferu u timu je fenomenalna. Ako i bude neka senzacija u Seriji A, najverovatnije to ce biti Lacio. Na kraju, u Italiji se malo pise, takodje niti jedna rec dopisnika Mocarta o rasismu navijaca Rome prema tamnoputim igracima Lacija. Ove godine, osim Kastrovilija, sve ostale akvizicije Lacija su crnci: Tavares, Dia, Noslin, Cauna, Dele Basiru. Pre 2-3 nedelje, u gradu su postavljeni rasisticki plakati sa tekstom: Mi kupujemo sunce (Sule) dok vi kupujete simpanze. Takodje skoro je postavljen jos jedan takav rasisticki plakat na racun tamnoputih igraca Lacija. Da su navijaci Lacia postavili slicne plakate, cak bi i UEFA i FIFA reagovali, ovako tek po neka italijanska novina,
F

Forza Lazio

pre oko 1 mesec

Na papiru tim je lošiji nego prethodnih godina ali ima potencijal, na nama navijačima je da ih podržimo... Mada ako do kraja dođe Lazar Samardžić ili neki drugi kvalitetni kreativac imali bi više optimizma
G

Gost272890

pre oko 1 mesec

Premijer liga je jedino takmicenje da je svugde gledano u svetu evo u Nemackoj po kladionica mozes samo da vidis na tv Bundes Premijer ligu i Cvajtu sve 4 lige ostale su manje gledane i ko sta vise preferira ali premijer liga je medijski i navijacki sirom sveta sama kao ostale sve 4 zajedno
I

I

pre oko 1 mesec

Lepo si rekao samo medijski ali kvalitativno u realnom zivotu spanija ih sije 25 godina vec
T

Tln

pre oko 1 mesec

Premijervliga je samo bogata i nista vise....evropska takmicenja su mjerilo i to je to. Siti, liverpul i nesretni arsenal koji jedva dobi porta na penale....olimpijakos odero vilu. Spanska liga je ispred svih, ubjedljivo najkvalitetnija liga
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 mesec

Inter ili Milan uzimaju skudeto,juve,atalanta,napoli,roma borba za 3-4 mesto!FORZA MILAN!!!
v

vlado071

pre oko 1 mesec

Internazionale, najelegantniji klub Italije!
N

NR

pre oko 1 mesec

Forza Roma, merda Inter!
L

LNS

pre oko 1 mesec

LiberaliJA, ne Liberali. Iskreno se nadam da necemo igrati sa K.P. na ofanzivnom veznom jer bismo time izgubili balans i bili preofanzivni, a Pavlovic je levi stoper, a ne desni. Neka sudjenje bude posteno, neka klubove i igrace zaobidju povrede i neka na kraju slavi najbolji!
R

Roberto Baggio99

pre oko 1 mesec

Mene zanima Kijeza sta li ce Juve na kraju uraditi, voleo bih da ga vidim u Interovom dresu bez obzira na sistem onaj njegov brzi prodor.Sezona pocinje,Inter ima da se bije sa Atalantom za prvo mesto.
n

nindzakis

pre oko 1 mesec

Inter ce se pobiti sa Milanom druze,Atalanta izm dju 4-7 mesta,zivi bili pa videli Kjeza ide u Milan,skoro pa dogovoreno...
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Razumljivo je da svako zeli svom timu najbolje i da nekada iz tog navijackog razloga nece neke stvari da sagleda realno. Sezona je duga, fudbal zna da donese uvek nesto novo, ali sa ove tacke gledista i ako se zeli progovoriti realno Inter je sebe stavio na mesto favorita bez premca. Prosle sezone je izdominirao i prosetao se Serijom A. Sve direktne rivale je samleo igrom i niko od njih nije uspeo da ih ugrozi ili pobedi. 20 bodova viska u odnosu na drugog na tabeli gde je zadnjih 10 kola odigrano sa 30% snage...Ekipa je pojacana jako dobro i sada samo treba da se povrati ritam utakmica...na pripremama se videlo da je stil igre i dalje tu da ce Inter opet biti dominantan posebno kada se forma izbrusi. Milan je napravio lep posao, ali novi trener koji se nije proslavio u Seriji A, neki igraci kojima ce trebati vreme da se priviknu na sampionat, ceste povrede...oni su mi glavni konkurent. Tu je juventus sa Motom kojeg preko noci predstavise kao Gvardiolu, a pripreme pokazase da to nije bas kao u Bolonji. Sada je pobeda obavezna, pritisak ogroman, potrosili su mnogo novca, a opet nigde kapitalnog pojacanja. Prosle godine su bez LS bili rastereceni i opet nisu izdrzali ritam, tako da nece sigurno ni ove godine uspeti.
N

Nije

pre oko 1 mesec

Gvardiola zato sto ima jednu desetinu lazniolinog budzeta a koji bese lazniola zavrsio u prvoj sezoni sa sitijem? Pa si se nasao da sudis nekome posle dve prijateljske tekme
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Daleko je od toga da sudim, vec govorim to iz razloga sto Gvardioline ekipe se smatraju da igraju lep, napadacki fudbal, sa kontrolom meca i da je obavezno osvajanje trofeja. Mota se u Bolonji pokazao dobro, ali jedno je biti tu trener, a drugo u Juventusu. U Bolonji izgubis 5 za redom i to nije strasno, a ovde odigraj 2 nereseno i vec se sve obrusilo na tebe, traze ti zamene i izmicu ti stolicu. Alegri nije bio toliko neuspesan koliko se to zelelo predstaviti pa mu slomise kasiku. Ovaj Juventus ne moze puno
R

RofZ

pre oko 1 mesec

Milan ce umnogome zavisiti od Fonseke i klubskih doktora. Nadam se da nece opet sve zavisiti od Leaoa, jer cisto sumnjam da ce on svoju glavu mijenjati, nego ce to biti i dalje da kad mu se igra niko ziv ga nece moc zaustaviti, ali bgm bice utakmica dje ce zivce kidat i saigracima i svima. Vjerovatno sam lud, ali ocekujem od Jovica dosta ove sezone, kao i da Cukueze proigra. Ako se te stvari poklope, uz manji broj povreda sto je najvaznije, mozda se moze do skudeta.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

KluPskih, LeAA, CukVueze.

Oldboy

pre oko 1 mesec

pravićete vi Piolia od blata
M

Ma daaa

pre oko 1 mesec

Ma da, sigurno ćemo njega praviti od blata. Samo kad je otišao, neznalica
B

BubreguLoju

pre oko 1 mesec

Miki , polako , predugačka je sezona , povrede , drugi format LŠ itd . ima jos svasta da ne duzim . A sad da pricamo unapred za godinu dana pa nismo Nostradamusi . Po meni svi imaju šanse i svi klubovi su se MAX pojacali i tu ce sitnice odlucivati . Uzivajte , nou stres !
g

gostiristaa

pre oko 1 mesec

Za šta svi imaju šanse druže, u kom filmu živiš... Inter sigurno prvi sa 10+ razlike....
г

гост

pre oko 1 mesec

Европско првенство, а претходно и светско је јасно показало да је квалитет у Премијер лиги и Примери, остало све суви просек . . .
6

616116

pre oko 1 mesec

Pa bas ta prvenstva su pokazali da je engleska precenjena i da imaju 80 posto skart igraca

Oldboy

pre oko 1 mesec

videli smo sinoć kvalitet u premijer ligi 😂. gledaj malo fudbal
g

gostiristaa

pre oko 1 mesec

Jeste, zato Italijani svake godine dolaze do finala, Atalanta osvojila itd... Odmori malo...
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Idemo Serija A i Inter ! 😀
T

Televizor

pre oko 1 mesec

Nekada uverljivo broj 1. od top 5 liga, a danas talentom, organizaciono, infrastrukturno na uverljivom 5 mestu.
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Od feancuske i nemačke lige su sigurno bolji i zanimljiviji.
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Šta god pričali, i dalje je bar treća liganpo kvalitetu. Svakako kvalitetnija od Francuske i Nemačke, a svakako lošija od Engleske i Španije. Pozz
B

Brko

pre oko 1 mesec

Od njemačke lige nema šanse. A Francuzi zaostaju
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Mogao bi Milan da iznenadi i uzme tutulu. Sa Moratom bi mogli da pogode. Udineze klasika. Kako kažu, najdosadniji klub za navijanje. Ni gore ni dole. Komo zanimljiv zbog Fabregasa. Bolonja po starom receptu gazdi kluba. Uzmi lovu sad, a za sutra ćemo da vidimo. Uvek ima neko opravdanje za neuspeh. Žao mi za Napoli, trebali su se bolje pripremiti. Samo njih nikad ne potceniti. Che confusione...e chi non salta...
1

1111110000

pre oko 1 mesec

Milan da ima spica pravog usudio bih se reci da osvajaju.
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Osvajaju svakako. Milan prvi, Juve drugi, Inter tek treći.
I

Internazionale

pre oko 1 mesec

Zajebo si se...Inter Komo Milan
s

stgo80

pre oko 1 mesec

juve dobar roster, milan brojcano dobro popunjen ali da bi sve to leglo na svoje treba koji mjesec. za to vrijeme inter moze da se odvoji i napravi razliku sto znaci da cemo mozda gledati prva 4 mjeseca lige kao kljucna. ako inter i ove godine nastavi da osvaja sa 0 ulozenih evra, to ce biti nevjerovatno umijece menadzmenta. steta sto nemaju barem 50 miliona po godini da uloze, marota bi inzagiju za dva transfer roka obezbijedio ekipu za u 4 favorita u ligi sampiona
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Za transfere možda nije uloženo ništa, ali su zato dali prejake plate prosečnim igračima poput Čalhanoglua, Barele, Mhitrijana itd. Ubedljivo najveće plate u Italiji imaju igrači Intera. I to prosečni igrači. Ako Fonseka bude bar za 20% bolji od one prevare Piolija, skudeto me dolazi u pitanje. Milan ima ubedljivo najjači tim. Eventualno im fali još jedan napadač. Neverovatna je greška što su pustili De Ketelarea. Momak nije klasični napadač, ali je i na toj poziciji bukvalno tata fudbala za Okafora, Moratu i Jovića. Adli mora biti starter na poziciji desetke, jer kreativnijeg igrača u toj ulozi nema ni jedna ekipa u Italiji.
@

@Zocara

pre oko 1 mesec

Dobro je kad su ti Calhanoglu, Barela i Mihtarijan prosjecni igraci a Adli najkreativniji igrac u ligi. Dovoljno da ne dozvolim sebi da udjem u diskusiju sa tobom, osvaja Milan brate, u pravu si. Ali mjesto u ligi sampiona, eventualno. Eventualno
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Tako si pričao i pre tri godine, pa Milan uze titulu. Polako mili moj, pred zoru se mrzne. A da, pomenuti igrači su prosek i mogu da igraju jedino još u Interu ili nekom lošijem italijanskom klubu. Budi objektivan iako navijaš za manji od dva milanska kluba. Pozz
I

Inter

pre oko 1 mesec

Zocara@ samo se pitam da li si ti novi ili neki stari iskompleksirani navijac Milana, sa izmenjenim nickom jer te sramota koliko si ofulao u proslosti, pa se krijes iza drugog imena. Pre ce biti ovo drugo. Cuj Milan ima ubedljivo najjaci tim, a s druge strane Calha, Barela i Mhitarijan prosek igraci. Ajde za Mhitarijana mozes iskazati sumnje samo zbog godina, ali lik je pokidao proslu sezonu, ali bitno da je deda Ibrahimovic sa 40 godina bio najveca zvezda Milana. Potpuno je normalno da Inter ima placenije igrace, kad ima i najvise najkvalitetnijih igraca.
z

zocaraa@

pre oko 1 mesec

Istina je da Inter odvaja oko 30 miliona vise na plate od Milana, ali mnogo manje od juventusa...medjutim Inter ako pogledas 10 najvrednijih u Seriji A videces ko dominira na toj listi. Takodje ima tu igraca koji bi mogli da oslobode budzet plata i da se ta razlika smanji. Inace sem Hernandeza i Leaa pitanje je ko bi od Milanovih igraca imao mesta u Interu!
L

LNS

pre oko 1 mesec

Zocara, covece, batali komentarisanje, brukas sve navijace Milana. Na stranu to sto si napisao za Barelu i ovu dvojicu, ali, ta tvrdnja da mi imamo ubedljivo najjaci tim je nesto najgluplje sto sam procitao u poslednje vreme, ocigledno je da si potpuno u nekom svom svetu i daleko van okvira realnosti.
D

Druze

pre oko 1 mesec

Inter vec treci sezonu i jeste jedan od top 3 favorita za ls cak i ovako
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Sve sami "poznavaoci" fudbala, ali dobro, videćemo na kraju sezone. A vama pričati i ćoravom namigivati je isto. Pucaju vas kompleksi što ste fanovi manjeg od dva milanska kluba, i to razumem. Ne boli vas samo što ste manji u Milanu, nego što je AC Milan posle Reala najveći klub ikad. Ali opet kažem, razumem vaš bol i frustracije. Sve najbolje vam želim.
6

616161

pre oko 1 mesec

Napoli da bude ispred Atalante, Juve da bude ispred Milana ???!?!!?!?! HA HA HA HA HA HA HA 1.Inter 2.Milan 3.Atalanta 4.Niko