Komentari na vest

TSC rezervisao Evropu, a kome ide kratka slamka: Voša na lansirnoj rampi i ključni derbi već u sredu

K

Kotraza

pre 14 dana

Zvezda,Partizan,Tsc,Radnicki
Z

Zapad Cika Dace

pre 14 dana

Radničkom clće biti dovoljno nereslšeno proriv Voše predzadnje kolo u Kg. To je utaknica za 4-to mesto. Čukaricki ,po meni,nema sanse,ima isti radpored kao i mi.
D

Dragan 1985

pre 15 dana

Zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina, Cukaricki i Radnicki K...tako ce biti. Radnicki ce sve utakmice izgubiti i ostaje na 59 bodova, Vosa pobedjuje sve tekme i imace 66, a Cukaricki dobija Partizana i TSC i imace 70 bodova. TSC dobija Radnicki, Mladost i Napredak i imace 75 bodova, Partizan dobija Napredak, Mladost i Radnicki K i imace 79 bodova. Zvezda je vec sampion pa ne bi da pisem
R

Raffa

pre 15 dana

Ja se ipak potajno nadam da ce Radnicki u Evropu.
K

Kg

pre 14 dana

Čuka nema šanse da izadje u Eu. Ima pretežak raspored kao i Radnički. Realno je da se Radnički i Voša bore za to 4-to mesto i da predzadnje kolo odluče ko će na tom mestu i biti.
g

genije

pre 12 dana

Pa ti ko Vidovita Zorka hahahahaha jel znas mozda i tačne rezultate da odigram koji singl ahahahahaha Tako ste pricali i da ce na Čika Dači da pobedi Čuka... a posle tekme tajac !

Egbechinonso

pre 15 dana

Egbechinonso
D

Dap

pre 15 dana

Timovi od 7 do 10 treba u posebnu grupu da se bore za mesto u kvalifikacije za LK, kao u Belgiji, na ovoliki broj klubova, ne vidim smisao plej ofa ovog za timove kao sto su ove godine Napredak i Mladost.
С

Сале2323

pre 15 dana

Не него смањити лигу на 14 тимова, па као у Грчкој систем. 6 Плејоф, осталих 8 Плејаут. Или на 12 тимова, па или играти трокружно само, или 4 круг да буде Плејоф и Плејаут са по 6 тимова.
Д

Дуунав

pre 15 dana

Како год само да Чукарички не игра Европу. Ништа лично против њих, поштујем их због тога што нису на државној с.си, али једноставно нису заслужили и немају навијаче. Војводина и РКГ са друге стране имају. Крагујевцу би било паметно да ставе неке 2 монтажне трибине са хибридном подлогом и рефлекторима јер је срамота да им је уопште дозвољено да играју на оном "стадиону". Једини који немају рефлекторе у суперлиги а град од 250.000 становника са околином. Срамота!
Z

Zapamtite ovaj komentar

pre 15 dana

Na kraju ce biti: Zvezda, TSC, Partizan, Vojvodina, Radnicki K., Cukaricki. Mislim da Partizan gubi drugo mesto, voda im je u usima, sve se raspada. Za kup nema ko sta da se brine - izacice Zvezda u najjacem mogucem sastavu, bez improvizacije kao u NS onomad i ima Vojvodini da spakuje 3-4 komada za 60min i onda da otaljava poslednjih pola sata sa 5 izmena i 5 bonusa.
A

Aranđel

pre 15 dana

I TSC i Vojvodina su više zaslužili drugo mesto nego Partizan koji se bukvalno raspada,a igrace kvalifikacije za LS
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Bitno je i da Vojvodina,Tsc,Radnicki Kragujevac,Cukaricki naprave timove konkurentne za Evropu.
D

Dobro ide s tuđim parama

pre 15 dana

Bez multimiliona šampionskih iz šampionskog državnog budžeta nema potrebnog nivoa za Evropu.
Б

Блок

pre 15 dana

Ја мислио текст о томе колико екипа иде у Европу ,из ког кола се креће итд. Распоред и сами знамо и можемо да видимо.
a

akoe

pre 15 dana

a sta ako Vosa osvoji kup nekim cudom? sta to menja stvari
B

Bar Kohba

pre 15 dana

Po svemu prikazanom Radnicki ovu sezonu zasluzuje makar LK. Ja sam misljenja da bi Vojvodina mnogo bolje predstavljala Srbiju u evropi i od Cuke i od TSC, mislim na grupnu fazu kao prosle godine. NS je grad i svaka tekma bi u grupnoj fazi LE imala 10 hiljada ljudi garantovano, a vjerovatno i preko. Isto mislim i za Kragujevac, samo sto oni nemaju adekvatan stadion. Zvezda ce verovatno uzeti kup, ali Voša sa ovom igrom i formom na neutralnom terenu ima sansu. Za Partizan mi nije jasno kako su prosle godine dozvolili sebi da ne budu bar treci i da igraju grupnu fazu LK, oni bi svakako bili bolji od svih ovih dunster ekipa, koje tesko mogu osvojiti koji bod za Srbiju.
:

:) :)

pre 15 dana

Ako izvučeš poslednjih 5 godina u Evropi, videćeš da je Voša imala gore rezultate od TSC i Čuke, tako kaže statistika. Stadion Vojvodine ne ispunjava uslove za igranje u Evropi, tako da je po tom osnovu svejedno da li oni ili Kg.
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Patrik Andrade bivši igrac Partizana bi bio dobro pojacanje za Tsc.
N

Nenad1246

pre 15 dana

Sve je to super ali dali je stvarno bitno koće ispasti od Flore i Tre pene?
:

:) :)

pre 15 dana

Od takvih likova nikada nisu ispadali TSC i Čukarički….dok ostali naši klubovi jesu
S

Sigurica1

pre 15 dana

Dvojka u Novom Sadu u sredu!!
M

Markodamuss

pre 15 dana

Pa jel Radnički dobio Evro licencu ili ne ? Dogovorite se više. Jedan dan Kragujevac ostao bez Evrope i Evro licence, drugi dan Kragujevac nadomak Evrope
C

Chiske1

pre 15 dana

Dokaz samo da nisu izmirili obaveze prema igracima, a ko zna koiko je tu dugovanja i kojecega.
R

Realnost

pre 15 dana

Nije dobio, a i pitanje da li će!! Niko se ne oglašava po tom pitanju, čak iz Radničkog neće ni da kažu zašto je nisu dobili!
K

Kg

pre 14 dana

Dobićemo licencu sigurno,samo ćemo igrati u GM na stadionu Metalca,naravno pod uslovom da izborimo Evropu.
H

Holse

pre 15 dana

Radnickom moze da se desi da ne osvoje više ni 1 bod..Vojvodina realno zaslužuje 4. mesto ali i znam pouzdano da ih više zanima da osvoje kup..kad je mogao cukaricki da liga LK i da se onako sramoti moze i vojvodina i pri tome sam siguran da sigurno neće ostati na 0 bodova..pozdrav iz Novog Sada 👋
C

Chiske1

pre 15 dana

Znam i ja, igraci su glavom vec u Loznici, ovo sve pred Loznicu ce biti pripremne utakmice. Samo da ne izgorimo. Drago mije da su bivsi igraci c blizanca u takvom modu za finale da je to nerealno i jako pozitivno. I kako su grizli protiv c blizanca u ns. Daj boze da osvojimo i taj kup ponovo! Milom ili silom!!!
@

@Holse

pre 15 dana

Kako ste igrali prošle godine u kvalifikacijama? Jeste imali bar neku nerešenu?! Ako niste, onda prvo to, grupe su preozbiljne za vas…..
Б

Блок

pre 15 dana

Ау друже ал се ти губиш Сваки меч Воше кукаш на судије ,а сад би куп ...силом. Као близанци итд ...неко омаловажавање.
@

@Блок

pre 15 dana

Отрежњење у среду!!! Чука доста дигла форму са обим тренером, у среду 2 као кућа!
m

molim?

pre 15 dana

Vojvodina ima odličan tim, igru, sistem. Bili su bolji kod kuće od Zvezde, dobili Partizan, meni su oni u ravni sa TSCom, i po formi, igrama i rezultatima, bolji od Partizana. Videćemo kako će stvari da se odvijaju, voleo bih da na kraju budu četvrti. Takođe, videćemo kako će izgledati naredne sezone, naročito ako budu zadržali tim i trenera, i ako budu igrali evropu, što ipak mislim da nije izvodljivo. Ono što bi moglo da raduje je to da se ekipe poput Radničkog, Vojvodine, Čukaričkog, TSC ozbiljno nameću, nadam se da neće biti projekat koji traje godinu dana i posle raspad sistema. Voleo bih da odgledam jednu sezonu gde bi pored ekipa koje su trenutno u plej ofu bili još Radnički iz Niša i Novi Pazar, takmičenje sa 10 klubova i 36 kola.
k

kg_abroad

pre 15 dana

Ispravka - Radnički ima 5 bodova više. Realno govoreći Radnički - Vojvodina će odlučivati o 4. mestu sem ukoliko se Vojvodina ne saplete na Čukarički ili Radnički iznenadi u jednom od ostala 3 duela.
R

Realantip

pre 15 dana

Nadam se da ce Cukaricki izvisiti. Klub bez stadiona,navijaca i proslogodisnjeg brukanja u Evropi! 5 Klubova imamo jos ove godine u Evropi!
F

Fef

pre 15 dana

Kako sad to, godinama slusam kako je Cukaricki "najzdravija prica"
:

:) :)

pre 15 dana

A kako je igrala Vojvodina u Evropi? Je l bilo nekih pobeda ili brukanja??? A koga je zvezda dobila u Evropi prošle godine???
@

@Fef

pre 15 dana

Zavisi šta se gleda! Ako se gleda organizaciono, finansijski, sportski…onda jeste… Vraća im se što nisu glasali za Džaju, kao ostali u ligi
:

:) :)

pre 15 dana

Vojvodina je jedina ekipa koja je pobedila nekoga iz TOP4 u Evropi; pored CZ. Dobili su Sampdoriju 4:0; isto tako tukli su Bursu 3:0; igrali egal sa Atletikom; stizali tri puta do play off faze pa izgubili od AZ;Plzen, i Serifa. Sasvim sigurno ekipa vredna Evrope; za razliku od Sarlatana iz Čukaričkog za koga ni rodbina ne navija.
V

Vojvodina V V V

pre 15 dana

Će osvojiti KUP a i biće četvrta. Da su imali ovajtim i Trenera od početka sezone bili ji i drugi.. A to je kao Titula.. Jer ovde pored projekt mezimici ni selekcija Sveta ne sme da bude prvak.. Još malo
H

Holse

pre 15 dana

Vosa lepo uzme kup i to je kao da je treca,pa nek tsc igra kvalifikacije za LK realno za bolje i nisu..a 5. nek bude kg..cukaricki ni po čemu ne zaslužuje evropu ni stadiona ni navijača ni nista..8 utičnica u evropi 8 poraza..jadni su..
C

Chiske1

pre 15 dana

2 mesto je mozda vama navijacima crnog blizanca kao prvo meni kao slaninaru a verujem i ljudima u i oko kluba nije. A ako je crveni b mezimica vi ste isto tako kao i oni mezimac drzave jerr da nista znas kada bi bili drugi? Pa nikad!
@

@Holse

pre 15 dana

Kako je igrala Vojvodina u Evropi prošle godine? U poslednjih 10 utakmica pogledaj npr skor Čuka-Vojvodina ili Čuka-Radnički. Mislim da zajedno imaju 2 pobede protiv Čukaričkog u poslednjih 5 godina.
@

@Chiske

pre 15 dana

Ko finansira Vojvodinu? Neke državne firme ili privatnik? Pitam za druga…
Ч

Чокот

pre 15 dana

Још један гробљански коментар под другом фирмом...
D

Da je

pre 15 dana

Vojvodina imala sve ove igrač
t

tsss

pre 15 dana

Pravi tekstovi bravo za Mocart, stalno dobri tekstovi...TSC ima dobru priliku za 2.mesto jer sledec kolo Partizan gostuje Napretku a gostuje i Cuki a TSC ima mnogo laksi raspored sada!Zasluzuju 2.mesto jer su sinoc odigrali hrabrooo!
v

v1ad

pre 15 dana

Pa jesi li video kako Napredak igra plej of i koliko ih zanima? To je dvojka na Partizan ko kuca.
C

Chiske1

pre 15 dana

Napredak bi izgubio od zadnjeg tima u PLS i to glat.
s

salajka

pre 15 dana

Voša ima 3 od 4 kući, Čukarički može da bude problem, ovo Napredak i Mladost, Voša u ovoj formi rešava sa 2 gola i više. Radnički ima pretešku priču, ide u Topolu gde su se ovi jako primili da mogu biti drugi, posle na Marakanu gde će bez obzira što je Crvena zvezda uzela titulu, ima da zapnu na Marakani zbog Dudića da ih pobede. I poslednje kolo idu Partizanu, neka mu je Bog u pomoći, ali mislim da će Partizan pobediti. Ključna utakmica je ova Radnički - Vojvodina, to ako Voša pobedi, nema sumnje ko završava kao četvrti. Ako dobije Radnički, verujem da onda oni završavaju na mestu broj 4. Čukaricki nisam komentarisao, prvo zato sto imaju Zvezdu i Partizan, i onda Vošu i Radnički koji su bolji timovi, a i iskreno nisu zaslužili ove godine. Igraj Vošo, rasturi ih sve! Srećno svima, pozdrav iz Srpske Atine
н

нс бој

pre 15 dana

И Раднички и Чука имају Војводину,Тсц и близанце,с тим да Раднички има 4 бода више а Чука исто као ми.Воша има поред Радничког и Чуке,Младост и Напредак. Да одиграмо нерешено са Чуком и Радничким,а добијемо Лучане и Кг,бићемо 4.,а узећемо и више.Не волим овакве пројекције,ал ако и преостале текме одиграмо на овом нивоу бићемо 4. сигурно.Само јако до краја,напред Војводина
C

Chiske1

pre 15 dana

@нс бој bo ti to 4to mesto, da mi osvojimo kup! Pa da imamo zagarantovanu LK
K

Kg

pre 15 dana

Radbički ima 5 bodova više,5 i dovoljno je da odriga i nereseno sa vojvodinom uz jednu pobedu,vrv partizan jer je realno u rasulu i ostace tako.Ostaje četvrti,podcenjujete ove momke realno su naviše pokazali cele sezone,u odnosulu na budzet i sve,poraslisu kao ekipa i igrački napedovali dosta.Vojvoduna sa ulagnjima i budzetom koji ima je trebala da se bori za titulu,a ne za cetvrto mesto.Ko god da bude u evropi bice zato sto su zasluzili,al manite se tog podcenjivanja bilo koje ekipe.
K

Kg

pre 14 dana

Radnički ima 5 a ne 4 boda više i od Čuke i od Voše. Realno,u sredu ce jedan otpasti iz igre za Evropu posle odigrane tekme izmedju te dve pomenute ekipe. Ako dobije Voša,,predzadnje kolo resiće pitanje 4-og mesta u ligi.
h

hiljaaadu

pre 14 dana

ma vi kragujevcani ste prsli, volim radnicki ima neko mesto u mom srcu al nerealno je da budu 4. imaju 4boda vise jer u slucaju da vojvodina i rkg imaju isto bodova vojvodina ce biti 4. zbog broja bodova pre plej ofa, dragi mi je sto ce radnicki igrati kvalifikacije za lk a i isti k**** je dal si 4. ili 5. svakako igraju oba tima kvalifikacije lk, sem ako momci protiv zvezde u kupu izginu kao svaku tekmu do sad i donesu trofej u NS