Komentari na vest

TSC konačno podsetio na Lazetićevu eru, Voša u nokdaunu pred Maribor

B

Bojan1991

pre oko 1 mesec

Ja sam ubedjen da Vojvodina dobija Maribor i prolazi dalje, 99%sam ubedjen, Maribor nista bolji niti losiji od Vojvodine, psihicki ce se srediti i izgurati ovo pred svojim navijacima.Juce sam gledao protiv TSC-a nekih 30-35min. nije Vojvodina igrala lose, cak su 2 gola postigli, do duse posle malog ofsajda ali imali su posed i napadali su...Doce to sve na svoje mesto i to verujem vec od Maribora, zivi bili pa videli.
b

bgnhmjkiuj

pre oko 1 mesec

Naplati ti to lepo ako si ubedjen da ce proci
G

Gost,

pre oko 1 mesec

Jedva sam pronasao ovu vest. Nema je u sektoru domaci fudbal a ni po tagu TSC ne moze da se pronadje. Minus za vas.
M

Mica bp

pre oko 1 mesec

Bozo odlazi i povedi Carevica sa sobom. Dovesti Lalata da spasi sezonu.
B

Bože sačuvaj

pre oko 1 mesec

Ti nisi normalna, koji crni Lalat
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Odgledao mec I mislim da je previsok rezultat u korist TSCa . Podjednake su ekipe (Vojvodini ponisteni dva gola) I ovaj treci su primili po principu kao sa Ajaxom. Krecu na sve ili nista I naravno nista. Zavrsnica Vose je katastrofalna. Onaj crnac sam na drugoj I odlicno ubacena lopta on udara glavom kao amater koji igra jednom mesecno fudbal iza zgrade. Ovom igrom Vojvodina nema sta da trazi protiv Maribora. Nisu slabiji od Cuke I TSCa. E sad... daj boze. A TSC sta reci pobedili jesu ali igra cemer na svom terenu se brane celu utakmicu I igraju na kontru. Masa pogresnih pasova sa obe strane. O sutevima sa distance ni govora. Sve u svemu obe ekipe blagi uzas. I realnije bi bilo nereseno ovde.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Neki navijaci vojvodine,nadam se da ce se prepoznati,posle Maribora su ovde razvili teoriju ,kako je Terzic,uz pomoc Ceferina namestio Vosi poraz i sudiju u Mariboru,a da je sve to aminovao Vucic, ne dozvolivsi da Arena prenosi mec..., izazvao je covek smehotres ovde u reakcijama na taj komentar, pa sad samo udjoh da vidim da li ga ima veceras,posto je poraz sigurno posledica dogovora Orban - Vucic....,nazalost nema ga veceras 😂
B

BCS Šabac

pre oko 1 mesec

Kukali su na teren u Ivanjici ovaj u Bačkoj Topoli je gori od njega.
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Pazi Vosa gazi.....
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

Lazetić Faljijev?

Napad na isteku

pre oko 1 mesec

u cetvrak vam je poslednja sansa sa spasavate stolice, bozo na poslednjem si potezu, uprskas li izvoli na tajland.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Otkako je Lazetic otisao, TSC je upola slabiji. I opet pregazise Vojvodinu. Sa ovakvom igrom, nema sta da traze protiv Maribora. I protiv Ajaksa i Maribora, primaju golove u poslednjim minutama, znaci da ekipa nema dobru koncentraciju, ne znaju da privedu kraju utakmicu. Moze ti se to nekad desiti, ali ne stalno. I onda najavljuju kako idu na titulu. Zaista?
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Utakmica je mogla da ode i u drugom smeru, Vojvodini su zbog ofsajda poništena 2 gola u prvom poluvremenu. Ali, generalno, slab je bio pristup igrača Vojvodine. Nema voljnog momenta, skoro svi igrači su u padu forme (Seri ima neki kontinuitet, ali je često neprecizan). Kod trećeg gola TSC-a niko da se vrati u odbranu, nedopustivo. Kao što je nedopustiv onakav udarac glavom Bamidelea, totalno amaterski. Sičenje kod drugog gola opet (kao i protiv Ajaxa) stavlja ruke na leđa i gleda protivničkog igrača kako se namešta i plasira loptu u levu stranu Carevićevog gola. Ako Vojvodina ne prođe Maribor, a biće teško sa ovakvom igrom, Bandović je bivši. Očekivao sam neizvesniji derbi.
M

Mirt

pre oko 1 mesec

Boža polako da se kupi i povede ove njegove Carevica, Savicevica, pa Carevic ko kolac stoji ako nesto ide u njega odbrani, sramota da Rosic koji je medju tri golmana lige sedi ovom cirkuzanu na klupi!
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Slažem se potpuno. Rosić je jedan od najbolja golmana u poslednjih 10 godina u našem prvenstvu.
j

just

pre oko 1 mesec

Ne valja Jelicic,Bjekovic,Zukic,Lazarevic,dezurni krivci Inace Zukic 2 gola u 2 utakmice u Austriji
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

TSC i dalje ima ogromnih problema! Pre svega sa pristupom pojedinaca.Ja bih ovo Djakovca malo oladio sa par utakmica na klupi,izgleda da je mnogo poleteo.
v

vikitesla

pre oko 1 mesec

Gde su forumasi koji su toliko hvalili Barosa, Delea i Buteana i cuvenu "skauting sluzbu" u klubu posle dve pripremne utakmice na Zlatiboru? Ljudi od 10 igraca uboli jednog, i to Serija. Na sve to i trener zalutao, cemu li se nadaju?
S

SLS

pre oko 1 mesec

Voša će i u revanšu izgubiti od Maribora. To je sad već izvesno i propustiti onako dobar žreb za grupnu fazu LK. Šta bi od onake ekipe u finišu prethodne sezone.Tužno.
L

Levi bek

pre oko 1 mesec

Srpski fudbal sumiran u jednom kolu kvalifikacija
D

Dragan 1985

pre oko 1 mesec

Samo vi odlazite utakmice, pa budite u zoni plej auta. Ne zna se koje veca neznalica Zbiljic, Bandovic ili oni koji podrzavaju odlaganje, a tek je pocelo prvenstvo.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Korac teska katastrofa. Ne zna se ko je bio gori, gubili lopte sa obe strane, to se u Evropi sve kaznjava. Vosa sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv Maribora ni TSC protiv Makabija T.A takodje.
k

kendisport

pre oko 1 mesec

Korac kada je dosao bio je top igrac, kvalitet nije mogao da mu se izgubi ali je pitanje za strucni stab kako im je jedan igrac tako opao? Isto vazi i za Radulovica koji je odlican igrac. Nego oni se razbacuju parama, pa kad im jedan igrac ispadne iz forme oni ne znaju da ga vrate, vec mu dovode zamenu i tako u krug
O

Osmeh

pre oko 1 mesec

Kakva su to pojačanja Budean i taj brazilac na levom beku?Pa gde je najperspektivniji igrač Vojvodine,Kovačev?U četvrtom planu izgleda.
B

Bojan1991

pre oko 1 mesec

Kovacev otisao, msm u AEL Limasol, postigao gol pre nedelju dana na prijateljskoj
M

Marko NS

pre oko 1 mesec

Obično ovako bude kada je politika ispred struke.
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

Nista posebno od TSC čak u pojedinim trenucima loše ali je Voša u totalnom kanalu. Mislim da će Boži svaka naredna utalmica biti eliminacije ovo je peti poraz za redom previše.
S

Samo V.

pre oko 1 mesec

Sportski dir.pogodio sa dovodnenjem igraca . Bravo marko pozdravi dragogzbilju!!!!
Г

Гост 1914

pre oko 1 mesec

Бандовић после сваког пораза каже да он преузима одговорност,човече губи се из клуба ти везе немаш са овом игром,играчи ти играју као тотално немотивисани,о боже боже,па дајте бре Једног нормалног тренера !!!
B

Banda1

pre oko 1 mesec

Uzas od igre,sta je Vojvodina radila na pripremama,peti poraz u nizu,trener mora da ode.
R

Rock steady

pre oko 1 mesec

Konacno. Ispoljava se nesigurnost u igri i mnogo gresaka jos uvek, ali s vremenom trebalo bi da bude bolje.
ј

јјјјј

pre oko 1 mesec

ТСЦ променио терен а сад још гори, није требао да мења, не верујем да се ово код нас увек дешава да трава изгори
Z

Zrenjanin x

pre oko 1 mesec

Bravo TSC!
G

Gde su oni sto su najavili

pre oko 1 mesec

Nikad jacu Vosu? Nije ni polovina Avgusta, a oni na -7. Smehoteka
N

Navijac Vojvodine

pre oko 1 mesec

Mnogo smo jaki. PET PORAZA U NIZU. Vosa je spremna da se bori za titulu Xaxaxaxaxa
P

Pazi, Vosa gazi

pre oko 1 mesec

Al' ka zoni ispadanja. P.S. Nas je Banda bolji od Karla hahahaha