Nemanja Tomašević protiv Hrvatske (©Starsport)
Nemanja Tomašević protiv Hrvatske (©Starsport)

TSC doveo najboljeg levog beka prvenstva BiH za 80.000 evra i procente

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.02.21. | 15:13

Nemanja Tomašević stigao u Bačku Topolu

Najveće evropske lige završile su prelazni rok u ponedeljak, ali klubovi iz Srbije ulaze u dva poslednja dana. Taj period TSC je bar naizgled pametno iskoristio da u Bačku Topolu dovede Nemanju Tomaševića, koji je, doduše nezvanično, po opštim ocenama BiH medija jesenas bio najbolji levi bek tamošnje Premijer lige.

Reč je o momku rođenom 1999. godine, koji je jedno vreme igrao i za mlađe selekcije Crvene zvezde – u vreme kad su tamo bili i Dejan Joveljić i braća Ivan i Luka Ilić – Rada, posle bio i u drugom timu bečkog Rapida, pa Rudaru, Smederevu i pre dolaska u TSC: u Slobodi iz Tuzle.

Izabrane vesti

Prema informacijama Mozzart Sporta Tomaševićev transfer je vredan 80.000 evra plus procenti od naredne prodaje 21-godišnjeg fudbalera.

Sam Tomašević će potpisati ugovor na tri i po godine.

Zahvaljujem FK Sloboda na pruženoj šansi, pre svega stručnom štabu na čelu sa Gradimirom Crnogorcem. TSC je stepenica više u mojoj karijeri, radi se o jednom od naorganizovanijih klubova u našoj regiji“, istakao je Tomašević u izjavi za SportSport.ba.

Sad ga čeka Topola, jesenas su minutažu na levom beku skoro pa ravnopravno delili iskusni Dejan Ponjević, Nemanja Petrović i Srđan Grabež.

Posle dolaska Tomaševića, izvesno je da neće sva trojica pomenuta biti tu i na proleće.


tagovi

TSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara