Marko Lazetić (©FK TSC)
Marko Lazetić (©FK TSC)

TSC će morati da probije sve granice ako želi da otkupi Lazetića

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.06.24. | 12:03

Klub iz Bačke Topole po isteku pozajmice ima opciju da trajno zadrži napadača Milana za 3.000.000 evra

Nikada otkako je postao član Mozzart Bet Superlige TSC se nije razbacivao novcem, racionalno je ulagao u pojačanja racionalno i to mu se isplatilo. Ipak, ukoliko bude želeo da Marka Lazetića učini svojim igračem moraće dobro da zavuče ruku u džep.

Tim iz Bačke Topole je tokom jučerašnjeg dana ozvaničio dolazak napadača Crvene zvezde na jednogodišnju pozajmicu, a italijanski mediji sada donose nove detalje. Kako piše Danijele Longo, novinar Kalčomerkata upućen u dešavanja na San Siru, TSC će po isteku pozajmice imati opciju da 20-godišnjeg napadača otkupi, s tim da će morati da ode značajno preko svih dosadašnjih granica kako bi trajno zadržao nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Naime, TSC će za Lazetić otkup, ukoliko se za njega odluči, morati da izdvoji 3.000.000 evra, što je cifra deset puta veća od one koju je platio Voždovcu za Miloša Pantovića, trenutno najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Da se radi o nesvakidašnjoj sumi za srpski fudbal govori i podatak da je ni Partizan nijednom nije dostigao kada je reč o pojačanjima. Najskuplje pojačanje u istoriji crno-belih je Umar Sadik, plaćen Romi 2.000.000 evra, dok je Crvena zvezda s druge strane pet puta plaćala 3.000.000 evra ili više za novajlije (Hvan, Endijaje, Bukari, Điga, Radonjić)…

Lazetić je u Milan stigao iz Crvene zvezde januara 2022. godine za 4.500.000 evra, ali za prvi tim Rosonera još nije debitovao. Prethodnih godinu i po dana proveo je na pozajmicama, prvo u Altahu potom i u Fortuni Sitard, međutim, mrežu nije uspeo da zatrese nijednom te se nada da će nišanske sprave uspeti da podesi u Bačkoj Topoli.


tagovi

TSC Bačka TopolaMarko LazetićMilantransferiLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara