Komentari na vest

Trka do 30. kola: Partizan ide u Lučane, na Banovo brdo, Zvezda u Niš, Ivanjicu, Surdulicu

Fear The Beard

pre 3 meseca

Sve se vraca sve se placa.Bas kao sto se narikacama u crnom sve vraca zbog svega sto je bilo u Toletovo vreme,tako ce im se vratiti i za ovaj Derbi gde su umesto istorijskog ponizenja uzeli bod.Okrenuce im sreca ledja mozda vec sa Napretkom ili u Lucanima,videcemo ih protiv Cuke.Verujem da ce i njima neko iz dve sanse dati dva gola.O tome da ce se oni ispromasivati necu da pricam,jer vise od 3-4 sanse oni i ne mogu da stvore.Verujem i da ce se sve ovo od veceras i nama vratiti,i to u sledecem Derbiju.Oni slave i pored sramotne igre,sto pokazuje koliko su mali,ponose se umesto da se stide.Decenijama niko nikog u Derbiju nije ovako oducio od fudbala,kao mi njih.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

E vidis, ja to vidim potpuno drugacije. Da ste bili bolji danas, bili ste. Nemam problem to da kazem jer nemam ni komplekse kao neki. Medjutim, po meni, da nemate iza sebe sve zivo i nezivo u ovoj jadnoj nazovi-drzavi i da ne gledate na sve moguce nacine da napravite jos veci monopol gdje niko ziv ne moze ni da razmislja o tituli izuzev vas, ja recimo vjerujem da bi danas pobjedili. Tako da, po tebi ce se ovo danas kao nesto vama vratiti u buducnosti, a po meni upravo obratno – upravo ovo danas je vracanje onog sto vi radite zadnjih skoro deset godina ukljucujuci i ovo danas. Ako si imalo objektivan, znas da je sudija bio na vasoj strani citavu utakmicu. Sta bi rekao da je vama onoliko pomjerio zivi zid kod onog slobodnog udarca odmah na pocetku utakmice? Pa, to bi za Natha bilo kao penal, covjece. I pri tom jos covjek izmisli prekrsaj. Pogledaj snimak. Za razliku od nekih drugih situacija, bar u ovoj se sve jasno vidi. Dalje, imas onu situaciju gdje sudija svira prekid i jedan od vasih igraca se zalijece i i dalje napucava loptu prema golu. Isto u prvom poluvremenu. I to nije karton, ali zato je Severini prvi start na utakmici zuti, pa onda odmah poslije toga i drugi zuti umjesto da covjeka upozori bar jednom "Alo, smiri malo strasti, letices napolje". Ne mislis da bi to bilo vise fer nego sto covjeka izbaci u derbiju nakon bukvalno dva starta od kojih ni jedan niti je bio namjeran niti je, hvala Bogu, rezultovao nekom povredom pa da kazes "jesu samo dva faula, ali ono je, brate mili, bilo strasno za gledati sta je covjek uradio"? Pa, sa te strane ste upropastili derbi, covjece. Koja normalna osoba hoce da gleda 11 na 10 u derbiju? To jest, u vasem slucaju, 12 na 10? Zato ti jos jednom kazem – mogu skoro da garantujem da bi nam uvalili bar jos jedno 2-3 gola da niste imali tog jadnika da navlaci za vas kad god je bilo prostora za to navlacenje. Sa te strane, najiskrenije, bolje, druze, da vam se vise nista ne vraca jer ako vam se bude vracalo, vjeruj mi, vratice vam se samo jos duplo gore nego ovo danas. Sto Lazetic rece neki dan "Sila Boga ne moli, ali..." Imate bukvalno sve i opet vam nije dosta.
P

Prskač

pre 3 meseca

Grga brate, on i mišljenje su dva različita pojma.
L

Loženje

pre 3 meseca

I ligu ko osvoji nije bitno, u evropi opet šamaranje i preslišavanje i sledeće proleće opet na naše livade i tako godina za godinom čemerni srpski fudbal već više od četvrt veka
Z

Zvezda bila bolja

pre 3 meseca

Zvezda bila bolja,Ali sad je samopouzdanje I mentalna stabilnost na strani partizana u nastavku sezone.
D

DS1989

pre 3 meseca

Partizan sa ovom igrom nema sta da trazi ima da kiksnu do kraja prvenstva jos 3,4 puta u plejofu sve jake utakmice. Slave 2:2 izlezavali se oni su ponosni? Pa ovo je jedno od vecih ponizenja u derbijima da igras bunker i zadrzavas vreme.
U

UZAS SUBOTICA

pre 3 meseca

Tišina tamo u wc solji
o

oooL

pre 3 meseca

Ne lupetaj brate. Ko je kako igrao zaboraviće se za par dana, pamti se samo rezultat a on je 2:2. Ono što je za analizu je kako mi ne možemo da pobedimo ekipu koja je sastavljena sa možda 2m evra ukupno, a mi imamo dva igrača koja smo platili 10m...i još sudija gurao...
Г

Групни

pre 3 meseca

Партизан са оваквим суђењем нема шта да тражи, нема црвених, жутих, нема прекршаја када скаче Спајић са рукама на играчима Партизана, када гази Калулуа у шеснаестерцу Партизана, када Хванг као задњи обара Калулуа ... срамота, крађа, бласфемија ! али има Бога ... а он је већи од свега и свачега !!!
K

Kiki Golub

pre 3 meseca

Plaky,plaky...
.

.....

pre 3 meseca

Ako Partizan ne prospe bodove u Lučanima verovatno neće ni protiv njihovih Novog Pazara, Voždovca i Petrića u 30. kolu. Derbi u plej ofu će se 80% igrati na JNA.
b

baba Vanga

pre 3 meseca

sve znas
B

Bog silu ne voli

pre 3 meseca

Srpskom Bajernu jos "meleona" državoooo. hitna sednica večeras... Razlika od nekoliko desetina miliona evra u budzetima i analizira se podjednako utakmica, izjednacavaju dva tima gde su jednom izmena Bazdar i Kastiljo od 19 godina koji nije igrao seniorski fudbal?!? a drugima jedan Kraso ne udje u igru, ali je zato reprezentativac Novog Zelanda bonus a svu decu pokupili po Srbiji... P.S.Ova dva žuta su pokazatelj šta Partizan treba da očekuje do kraja farsa prvenstva. svi na stadion!!!! NAPRED PARTIZAN!
z

zaks

pre 3 meseca

Razlika se i vidjela u kvalitetu ali rezultat to nije pokazao.Trebate biti srećni što se Zvezda ispromašivala.
Z

Zarkovina

pre 3 meseca

Sram vas bilo,najveca ste sekta u Evropi,grobari,sramota. Posed 73:27,koja bruka
Z

Zaim

pre 3 meseca

Sad ce Terzic krenuti o novom stadionu,sledecoj sezoni,velikim ambicijama njega i ljudi oko njega ,gde je bila Zvezda a,gde je sada i jos ko zna i sta.Samo nastavite dajte im jos vecu podrsku.
Г

Групни

pre 3 meseca

завршиће то све људи у црном, као што су данас покушали, једном ће им поћи за руком,тј пиштаљком ...
G

Gistgost

pre 3 meseca

Uopste nije bitno kakav je raspored. Zvezda dobija sledeci derbi, jer ne mogu ovi da imaju ovoliko srece u sva tri derbija.
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

Srpski bajern ne moze da pobedi u jedine dve ne namestene utakmice😆😆😆
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

Dolazi Vam Lalat da vam presudi, opustite se.
h

halo

pre 3 meseca

Mogu sad da se trkaju do 300. kola, nisu ludi grobari u ovakvoj situaciji da ne zatvore sve do plej ofa. To je derbi na JNA, a tu možemo da gledamo samo da se slikamo. Tako da bi Terziću najbolje bilo da brzo smišlja neke izgovore zašto se samo šalio da će otići ako izgubimo titulu.
e

e

pre 3 meseca

I onda ce na Jna ovih osam odbrana Jovanovic i tri precke uci u gol.Ne mislis valjda da tolika sreca moze vecno da traje.
h

halo

pre 3 meseca

Bogami nama cela sezona prođe u "vratiće nam se sledeći put, ne možemo uvek da mašimo 5 zicera na utakmici". Vrlo ohrabrujuća taktika pred derbi na stadionu gde ne znamo skoro deceniju za pobedu.

Fear The Beard

pre 3 meseca

Bice problem ako groblje ostane na prvom mestu do plej ofa,jer mi na Jna igramo lose vec dugo.Ako se bude igralo na Marakani,druga prica.Groblje nema kvalitet,verujem da ce negde da kiksnu,a nama mora da se vrati za ovo veceras.Mozda u sledecem Derbiju.Ocigledno je da nas je Bahar unazadio i to mnogo,Miloje ispravlja krive Drine,ali Terzic mora da plati ceh,kao i Mrkela.Bez bekova,bez rasne sestice,falice nam i stoperi za leto,napadac,nemamo zamenu za Bukarija,Kanga sve stariji,Hvan prenaduvan.Verujem u titulu,pogotovo nakon ove dominacije,ali dzaba sve ako Terzic i Mrki nastave ovako.
R

Rakitovo

pre 3 meseca

Po meni ovo sto video Mimovic je sasvim silidan da ne kazem odlican Bek!