Bruno Fernandes (©Reuters)
Bruno Fernandes (©Reuters)

Trijumfi Junajteda, Fjorentine, Betisa i AEK-a najviše na svetu vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 10:44

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja puca od fudbala na raznim meridijanima. Za danas su bukmejeri Mozzarta spremili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su fiksevi na pobede Mančester Junajteda, Fjorentine, Betisa i AEK-a.

MANČESTER JUNAJTED – TOTENHEM (NEDELJA, 17.30), KEC 2,30

Izabrane vesti

Duel poljuljanih na Old Traforda. Oba tima su u sredini tabele, sa po sedam bodova u Premijer ligi, a ambicije su da se domognu Lige šampiona. I jedni i drugi žele popravni za slabe partije u proteklom periodu. Junajted daje u proseku samo gol po meču, dok su Pevci dali četiri pogotka više od Junajteda. Totenhem nije pobedio na dva prethodna gostovanja u Premijer ligi (remi i poraz). Protekle sezone na Old Trafordu u duelu ovih timova bilo je 2:2, dok je u severnom Londonu domaćin savladao četu Erika ten Haga sa 2:0.

EMPOLI – FJORENTINA (NEDELJA, 18.00), DVOJKA 2,30

Derbi Toskane u Empoliju. Viola je loše startovala, samo jedna pobeda na pet mečeva i to u prošlom kolu kada je u Firenci pao Lacio. Domaćin igra iznad svih očekivanja, trenutno je sedmi, bez poraza, sa dva trijumfa i tri remija i samo dva primljena pogotka. Samo su još torinski klubovi neporaženi u ovom šampionatu Serije A. Prošle sezone je uspešniji bio Empoli u duelu sa Fjorentinom. Dobio ju je na Artemio Frankiju sa 2:0, dok je na svom stadionu bilo 1:1.

BETIS – ESPANJOL (NEDELJA, 18.30), KEC 1,55

Zeleno-beli su sakupili samo bod u poslednja dva kola. Espanjol je na 16. mestu, pa ga čeka borba za opstanak posle povratka u špansku elitu. Betis je ima sedam bodova na tri meča na svom Benito Viljarmarinu, ali je u prošlom kolu poražen od Majorke i to golom u poslednjim trenucima meča. Katalonski klub je na tri gostovanja osvojio samo bod, sa samo jednim postignutim golom.

AEK – PANATINAIKOS (NEDELJA, 20.30), KEC 2,05

Atinski derbi na stadionu Aja Sofija. AEK želi da vrati tron u žutom-crnom delu velegrada u Novu Filadelfiju. Ima dva boda manje od lidera i šampiona PAOK-a. Francuz Antoni Marsijal je najnovije pojačanje domaćina koje s klupe vodi Argentinac Matijas Almeida. PAO je tek sedmi, sa po dve pobede, remija i jednim porazom. Za goste igraju čak trojica Srba, sve bivši reprezentativci naše zemlje, Filip Đuričić, Filip Mladenović i Nemanja Maksimović. U proteklom prvenstvu Helena pobede domaćina u međusobnim mečevima. AEK je slavio sa 3:0, a Panatinaikos sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara