©Reuters
©Reuters

Tri trenera - dve pobede u sezoni, Radnik se rastao i sa Đorđevićem

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 16:04

Ekipu će u narednom periodu predvoditi Dejan Đurišić

Dušan Đorđević više nije šef struke Radnika iz Surdulice, nakon što su dve strane postigle dogovor o sporazumnom raskidu saradnje. Surduličani su saopštili da će u narednom periodu ekipu predvoditi njegov dosadašnji prvi pomoćnik, Dejan Đurišić, koji je tako postao četvrti šef struke ovog tima u aktuelnoj sezoni.

Đorđeviću je ovo bio drugi mandat u Radniku, ali daleko manje uspešan nego prethodni. U klub sa juga Srbije došao je početkom januara, kako bi pokušao da izvuče Radnik sa samog dna, ali nije uspeo. Predvodio ekipu na 10 mečeva, uz učinak od jedne pobede i devet poraza.

Izabrane vesti

Dušan Đorđević je trenersku karijeru započeo kao pomoćnik Aleksandra Veselinovića u Bežaniji i Vojvodini, kao pomoćnik je radio i u Čukaričkom, a potom je samostalno radio na Banovom Brdu. Prvi put u Radniku bio je od septembra 2021. godine do maja 2022, a potom je bio i na kormilu Napretka. Na klupi mlade reprezentacije Srbije zadržao se svega tri utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Sezonu na klupi radnika započeo je Zoran Ljubinković, koji j evodio ekupu na 14 mečeva i imao skor od jedne pobede, šest remija i sedam poraza. Njega je 21. novembra nasledio Milan Milanović, ali se popularni Švaba zadržao sveka pet mečeva i imao skor od dva remija i tri poraza. Đorđević je bio taj koji je Radniku doneo drugu pobedu u sezoni, bilo je to u 23. kolu u Nišu (3:0), ali su Surduličani ostali zacementirani za poslednje mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige.


tagovi

Dušan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara