Komentari na vest

Trenutak za istoriju: Klop prvi put izgubio na Gudisonu; Bruno zamaskirao novu Onaninu glupost (VIDEO)

W

WanBi

pre 9 dana

Ovaj Trent i njegova nesposobnost u odbrani odavno nisu vidjeni. Ne mogu da shvatim da igras beka i da toliko budes neaktivan i nezainteresovan u odbrani, pa do pre par godina je jedan Esli Jang koji je krilo, prinudno igrao beka i bolji je u odbrani bio od Trenta. Bekovi poput Arnolda mogu da igraju na utakmicama kada se protivnicka ekipa sabije u sesnaesterac,pa ti je potreban covek vise u napadu. Na velikim utakmicama takav profil beka nema sta da trazi,pa Arnolda je jedan Rasford koji odigra jednu dobru u 10 utakmica lomio i vrteo po toj strani,a kamoli neki ozbiljniji igrac. Katastrofa bek, napadacki odlican, u odbrani nevidjena rupa.
2

2038

pre 9 dana

Godina, Mančester City rekorder engleske po broju titula.
N

Nabrojte

pre 9 dana

Mi jednu Zvezdu u Liverpulu, nema ih. Salah to više nije, ne znam kako su oni uopšte u vrhu, pa nije uopšte čudan debakl od Atalanta.
d

dbdb

pre 9 dana

govorim godinama da stil igre koji forsira klop tj cuveni gegenspresing ne moze dugo da traje,imao je liverpul 2,3 odlicne sezone dok je sistem funkcionisao ali posle toga se vidi pad ogroman energetski i to se manifestuje ogromnim brojem povreda.Drugo sto liverpul nijednog igraca od alisona potrefio nije a nisu date male pare,igraci poput Konatea,Enda,Cimikasa,Nuneza,Diaza i mnogih nisu za ekipu koja trazi trofeje jer imaju previse greska.Mekalister je 8ipo a ne 6,TAA je 8 nije bek to ne vidi samo slijep covjek imao je hajp 3 sezone ali tad je liverpul davao vise nego sto je primao tako da njegova promaja u odbrani nije bila toliko ocigledna,Soboslai je desetka a ne box to box,Robertson potrosen realno ne znam da li je trenutno za Seltik i Rendzers,Salah u mislima negdje daleko,Van Dajk u totalnom dnu koprca se a spor kao puz.Ono sto ceka novog trenera je rekonstrukcija,nece moci da proda 20 igraca i dovede 20 novih morace se imati mnogo strpljenja mnogo energije i mnogo izigravanja psihologa posebno za Nunjeza decko je idealan fudbaler visok snazan brz mlad ali zavrsnica kao da je proklet a hoce ga lopta moje misljenje da ga nece moci prodati ali sta se sa njim desava je misterija po meni je on bolji igrac od Halanda jer ima sve osim te zavrsnice da mi ga je prosto zao ponekad
N

Navijaci

pre 10 dana

Jedina prava institucija u Engleskoj je Mancester Junajted,imali su taj kontinuitet osvajanja trofeja i stizanja do zavrsinca Evropskih takmicenja decenijama,ovo sto je radio Klop sa luzerima ne moze da se poredi,utripovali se kao da su se podigli na stare slave,a istina je u tome da su pukli vise od milijarde na 1 trofej po sezoni.

Bojan Lordinho

pre 9 dana

Bravo brate! Kome smeta istina neka ....
V

Vijacina

pre 9 dana

A mančester istovremeno nije potrošio ništa manje pa nemaju ni taj jedan trofej po sezoni
I

Iskreno

pre 10 dana

Kao navijač Liverpula mogu da konstatujem da nastavak sezone pratimo bez stresa...
B

Brankoni84

pre 10 dana

Everton odigrao da komšiji Liverpulu crkne krava (titula).😁😂🤣
Z

ZereStre

pre 10 dana

Klopp nije čovek za velike utakmice i to je to. Dobar trener ali kada je potrebno drugo mesto.
L

Luako

pre 10 dana

Ne znam šta je pametno rešenje za ovog Darvina. Čoveku u Liverpulu ne ide. Van Engleske niko osim eventualno PSG-a ne bi platio ono što bi Liverpul tražio. A sa druge strane prodati ga konkurentima je ogroman rizik, jer šta ako krene da realizuje šanse baš nakon transfera u Arsenal na primer i postigne 30 komada... Jer u šanse ulazi non stop.
w

walk alone..

pre 10 dana

i treba da ispadnete iz borbe za titulu,jer ste mi vec dva puta u dve nedelje izbili siguran dobitak!
м

м11

pre 10 dana

Лузерпул...
G

GOCE GOSTIVAR

pre 10 dana

Arsenal pobedom protiv Totenhema izbacuje Liverpul iz trke...... biće tu još kikseva..... ko zna kako ali po trenutnoj situaciji Arsenal ima 40% šanse, Siti 50% a Liverpul 10% za titulu.

suaddjoz@gmail.com

pre 10 dana

Siti sve drži u svojim rukama i zna kako da privede kraju. njegove šanse su bar 75%. Arsenal se nije pokazao dobar pod pritiskom, gol razlika im je adut pa im dajem 20% šansi. Liverpul u najboljem slučaju 5% šansi jer zavisi od rezultata dva tima
P

Pretendent za predsednika mesne zajednice Vin

pre 10 dana

@suaddjoz@gmail.com, kao navijac Liverpoola, ne vidim da mogu do kraja da izbore nesto bolje od 3. mesta. Ekipa je totalno klonula, izgubila i momentum i samopouzdanje. Poslednjie 3 nedelje su postali dosadni za gledanje, 50% vremena se igraci zadnje linije razmenjuju sa pasovima bez ikakve konstruktivne ideje. Takva igra ne donosi titule.
T

Thias sa Martinika

pre 10 dana

Prvi klub van Srbije koji sam zgotivio onaj Čelsi i majstor Drogba za prvu titulu LŠ, nažalost bleda senka danas nije od onog kluba, sem bljeska pre 3 godine i nenadane druge LŠ. Iako rivalski tim, svim srcem navijam za Arsenal do titule, samo da se sklone naftaši iz Mančestera i grozni crveni…
B

Beligol

pre 10 dana

Eh da je i Mancesta kiksnuo sto mu je po zasluzi i bilo, kao i Liverpul… Ajmo Njuka
A

Alooo

pre 10 dana

Luzerpulovci namocam vam se na Klopa i najboljeg stopera i namocam vas se na kvadra titulu,slavite onaj nebitni Kup u rupama i cekajte titulu opet 30 godina.
P

Pomocni fizikalac na gradilistu

pre 10 dana

Na koju foru ovakav komentar prodje administratora? Mislim, pazi taj primitivni recnik.
K

Krčmarević12

pre 10 dana

Ajmo Svrake do Evrope, da se skine odatle nikad odvratniji Junajted

suaddjoz@gmail.com

pre 10 dana

Everton i pored kazni gotovo sigurno ostaje u ligi. Drago mi je zbog njih, koliko god sa druge strane nisam fan stila Šona Dajča. Što se Liverpula tiče, uzimajući u obzir i gol razliku, da bi osvojili titulu potrebna su im dva kiksa Arsenala u zadnje 4 utakmice i dva kiksa Sitija u zadnjih 6 mečeva kumulativno, a da oni dobiju sve do kraja. Šanse za to su izuzetno male i sa velikom dozom sigurnosti možemo ih isključiti i šampionske trke. Ono što je presudilo ove godine, previše propuštenih šansi. Neko danas pomenu podatak da su okvir gola pogodili više od 20 puta, a ko zna koliko puta promašivali čiste zicere i situacije 1 na 1. Naravno svemu su kumovale povrede koje ih pratile čitave sezone, loša forma Salaha, nedovoljno kvalitetna klupa. U svakom slučaju meni su bili prijatno iznenađenje ove godine, nisam na samom startu očekivao da će biti ozbiljan kandidat za titulu skoro do samog kraja, ali izdržali su. Veći deo sezone igrači koji su bili na raspologanju pružali su maksimum, izgarali na terenu do zadnjeg minuta (možda je i to jedan od razlog za pad na kraju, jednostavno se potrošili). Jedna era za Liverpul završava, tim očekuje tranzicija naredne sezone, novi trener, nov stil igre, neki dolasci, odlasci. Nadam se da će to proći što bezbolnije zbog veće neizvesnosti u takmičenju, ne bih želeo da se narednih sezona borba za najviši plasman svede na dva imena
l

laker

pre 10 dana

kakva je igracina mali Mainoo jaoooo, obozavam ga
E

Enfild

pre 10 dana

NA ZAPADU NISTA NOVO OVAKO 30 GODINA
h

hhhhhhhh

pre 9 dana

sledecih 30 godina bez titula
Č

Čisto da se

pre 10 dana

Zna ko je najveći klub u liverpulu
2

2 i 2

pre 10 dana

Protiv koventrija ulazi antoni - koventri okreće i zabija im 3 komada, protiv šefilda antoni izlazi - mančester okreće i zabija 3 komada , nastavi da veruješ u svog ljubimca ...
0

099

pre 10 dana

haha,bravo
B

Baldrick

pre 10 dana

Jednostavno, Luzerpul!😂😂😂😂
v

vulex

pre 10 dana

neverovatno kako Kazemiro lagano igra stopera iako je cdm..
V

Veljko9

pre 10 dana

Hari Megvajer je odlican stoper trenutno!
B

Bodin

pre 10 dana

Ovako neborbeni i nemotivisani Liverpool ne pamtim da sam gledao u životu,bruka i sramota za sve navijače i starije generacije igrača!
N

Nikollo prangija po komsiluku

pre 10 dana

Ja pamtim tri: 1. Doulglishov pre njegovod odlaska (ekipa sa Carrolom i Stewardom) , 2. Roy Hodgsonova polusezona sa istrosenim Torresom i 3. Rogersova poslednja sezona (kad su zavrsili 7. na tabeli). Ovo sada jeste razocaravajuce, ali daleko od najgoreg izdanja.
S

Sanjar

pre 10 dana

Niste izbacili komentar. Rekoh pre utakmice da ce liv lose proci. Utakmica na old traford-u 2:2 od tada pocinje sve lose. Nismo zaluzili titulu,los kraj sezone. Toliko...
M

Monteroo

pre 10 dana

Klopovs greška karijere od 100milki,kostala ga je titule darwin sakati njunjez...svaka utakmica isto...krenu dobro i on promasi dva mrtva zicera...posle se ekipa ugasi... To se ne uci ili imaš ili nemaš...jovke ne može da trči ali u šesnaest daj mu bilo kakvu loptu to je gol...a ne tri zicera za poluvreme....isac to rešava lagano,oli wotkins solidan.... Ali da je doveo lewandovskog kad ga je bajern oterao to bi bio sraf za titulu...
J

Jambb

pre 10 dana

Sve se slazem, ali nije Bajern oterao Levu, vec je ovaj hteo u Barselonu samo
И

И

pre 10 dana

Ipak se izvukao maksimum. Više od ovoga teško. Naredni trener će biti žrtveno jagnje jer ga čekaju velike promene, a istovremeno se očekuje borba za trofeje. Van Dajk i Salah su u blagom padu, pitanje je kad će krenuti veći pad. Robertson mnogo problema sa povredama, a i on prešao trisesetu. Žota masakriran povredama. U poredjenju sa Sitijem i Arsenalom, kojima su Rodri, Rajs, Saka, Foden, Odegard, Haland, Saliba i mnogi drugi svi ispod 27 godina, teško da će se liverpul već naredne sezone moći dovesti u kontekst titule. Bolje je da krenu na vreme sa blagom smenom generacije, da ne bi došli u situaciju da za koju godinu moraju da menjaju ceo tim.
H

Haha

pre 10 dana

Gde ste bre luzeri,nema vas vise po 50 na vesti o luzerpulu,nema vise Flop osvaja sve,uzima kvadra titulu,nema vise Virdzil Van Dizni najbolji stoper,nema vise stezana misica i bahacenja po komentarima,opet ste se vratili u rupe brze nego sto ste izasli,ako tako vam je i mesto,zato sto ste inteligenti kao racku.
S

Sprdnja

pre 10 dana

Nek raspali junajted osvaja 🤣🤣🤣
E

El Stefanel

pre 10 dana

To je to što se tiče Liverpula ove sezone. Definitivno ovo nije ekipa za velika dela. Mnogo je tu prosek igrača. Previše ustvari ako su cilj titule. Novi trener će imati težak posao oko selekcije tima za narednu sezonu. Pesimista sam da se može nešto napraviti već sledeće sezone. Treba se zahvaliti velikom broju igrača. Pre svega Nunjezu i Salahu. Od prvog dana sam govorio da je Nunjez promašaj u rangu Bentekea i Kerola. Samo slepci su me demantovali. Lik nema ništa i tačka! Salah je već mislima u Arabiji i njegov prime time je prošao uveliko. Najveće razočarenje po meni je Soboslai. Ja ne vidim da on uopšte doprinosi nešto u vezi. Nešto trčkara sve u prazno totalno. Odbrana nije toliko loša koliko je pala psihički na tome treba da se radi ali svakako i novi štoper bi bio neophodan. Sve u svemu pred Liverpulom je jedno neizvesno doba.
D

Derikonja Savo iz Vucije luke

pre 10 dana

Salah mora da pakuje kofere sto pre. Em je totalno van forme mesecima, em prima najvecu platu u klubu, 350,000 funti nedeljno, dok recimo Luis Diaz prima 50,000 nedeljno. Da ne pricam da jedan neupotrebljiv igrac, Gravenberh prima 150,000 funti nedeljno. Sazoboszlai jeste i meni najvece razocarenje - nekako se puno ocekivalo od njega, a doprinos igri totalna nula. Ne secam se da je u sezoni pucao sa velike distance vise od 2 puta, a kad je doveden, YouTube klipovi su prikazivali te njegove golove iz daljine kao njegovo glavno oruzje.
I

Inzaghi

pre 10 dana

Meni nije jasno kako Darvin prodje sve mlađe kategorije u fudbalu, postane profi i niko ne kaže, ej ovaj mali ima sve, al nema završnicu, kako to možemo da ispravimo? Odavno nisam video čoveka da ulazi u ovoliko šansi a da ne postigne gol. Negde videh na Tviteru da mu je 17% učinak iz 100% situacija. Ne znam dal je istina ali nije daleko od toga.
N

Nishlija

pre 10 dana

Ono sto on moze da promasi to retko ko moze. Liverpulu za sledecu sezonu treba NAPADAC. Zamislite kad igrate sa ovim likom a cesto vam je rezerva Gakpo...
C

Combat84

pre 10 dana

Nadam se da je istina da kupuju Enketiju, s obzirom da ga je Arteta bacio skroz u drugi plan nakon dolaska Haverca
9

999

pre 10 dana

Cim je stala ogromna kolicina srece i golovi u 112. minutama, odmah se i Liverpul raspao. A koliko su samo i ovde pisali da oni zasluzuju titulu.. Pa cime druze, igraci poput Konatea, Enda, Dzonsa, Eliota, Nuneza, to je sve rang Kristal Palasa.. S tim sto pitanje da li bi Nunez i tamo igrao pored Matete. Realno trece mjesto je za Liverpul puna kapa, i to su izvukli sa par utakmica golovima.na samom kraju. Kad se uzme njihova igra u obzir citsve godine, Aston Vila je bolje igrala, a oni su tu negde s Totenhemom.

lpool

pre 10 dana

Ozbiljan pad forme u najgorem mogucem trenutku.. Titulu iskreno nisam ocekivao ali ovakav kraj sezone pred odlazak kultnog trenera nije prijatan. Sve je pocelo od one kup utakmice protiv Junajteda kada su krajnje neozbiljno odigrali i u istom ritmu igramo od tada.
C

Cerak uf

pre 10 dana

Raduka, ti li si?
B

Bruka, biju a meni je muka

pre 10 dana

U zadnja 4 meca Arsenal mora da kiksne dva puta da bi ih Liverpul preskocio, drugim recima,to bi bilo to sto se tice Redsa, trka u dvoje se nastavlja. Klopu srecan odlazak i odmor, ucinio je PL zanimljivom i pruzio nam dva puta epsku borbu za titulu sa Cityem. Mislim da sa ovom ekipom je morao mnogo vise, jedna PL i jedna LS za 9 godina i nije bas impresivno. U svakom slucaju njihovo vreme polako prolazi a Arsenalovo dolazi, izgleda da je samo City jedina konstanta, a valjda ce i njihovo morati da se zavrsi.
S

Stelt

pre 10 dana

Žao mi je zbog Klopa. Gotivim ga kao trenera, ali bih voleo da Arsenal osvoji, jer ipak navijam za njih. Što se Sitija tiče oni će uvek biti u vrhu, ali cenim da neće biti ovako dominantni kada ode Gvardiola. Jednostavno kada dođe novi trener on će se boriti za titulu, ali neće osvajati po tri puta zaredom. Biće jaki kao kada su ih vodili Manćini, Pelegrini.
L

Lusk

pre 10 dana

Tačno za Arsenal, biće u vrhu još puno godina, prvo jer su mlad tim, a drugo jer se promenila situacija u fudbalu i ima samo 3,4 kluba na svetu koja uopšte mogu finansijski da priušte nekog bitnog igrača Arsenala, pa će im teško neko nekoga uzeti, kao nekada ranije. Što se Sitija tiče, voleo bih da padnu malo, ali realno biće uvek u vrhu ili pri vrhu, Siti nije samo Gvardiola, to je strašna organizacija. Medjutim, za očekivati je da će ih ipak malo bodovno kazniti naredne sezone, čisto da bi se malo umirila javnost, a i promenio šampion. Verovatno zato Gvardiola i nije siguran da li ostaje.
D

DidierDrogba11

pre 10 dana

Nema Liverpul ni ekipu za titulu realno, nemaju napadača, odbrana većinom povrijeđena, zadnji vezni japanac Endo i Mekalister sporangija. Salah van forme i mislima van Engleske. Nije još ništa gotovo, ali sve su prilike da Siti opet uzima.
L

Luzerii

pre 10 dana

Ovi imaju najgori skor protiv prvih 6 na tabeli,cini mi se samo jedna pobeda i hoce titulu,a dobice kitulu hahahahaha
n

nadrealnooo

pre 10 dana

Liverpul odsvirao tamburu . U godinama koje slede krece grcevita borba za 5 mesto.
H

Haha

pre 10 dana

E kako mi je drago za Everton,majke mi,neka se spremi Flop da slavi Kup energetskih pica jako i kvadra kitulu. Luzeri,luzeri,luzeri!
G

Gostinjo

pre 10 dana

A, do pre nedelju dana najvaljivali osvajanje triplete hahaha...Klasicni Luzerpul i Flop kojem nek daju neku plaketu da ne ode covek bas praznih ruku xaxa
P

Pelisijer

pre 10 dana

Klopa ljudi nesto svrstavaju u rang Ancelotija i Pepa, realno je i Murinjo daleko ispred njega. Potrosio ogromnu lovu u Luzerpulu i osvojio 1 PL i LS u najgorem finalu ikad, a izgubio X bitnih utakmica. Precenjen lik.
H

Haxer

pre 10 dana

Pobedis najveceg rivala, time gotovo izvesno sebi obezbedis opstanak, a njih skoro izbacis iz trke za sampionsku titulu..Kakvo vece za Karamele, njihov momenat sezone definitivno