Komentari na vest

Trenerska reciklaža u Srbiji – stara priča iz novog ugla

S

Sf

pre 3 meseca

Ne pričaj u množini večiti. Koga je to Zvezda otpustila pa vratila u istoj sezoni.
K

Kalabasas

pre 3 meseca

to nisu treneri nego poslusnici ... Br.1 lalat - pionir postavio standarde 2.bratic- daj šta daš 3.lazetic,miloje drzavni službenici 4.duljaj,nadj,savo- što se mora i nije teško 5.curcic,sivic, gacinovic...popunjavanje radne knjižice. 6.Matic- u slučaju da hoćeš da ugasis klub,igrače...zovi matketa. 7.nesko- van svih analiza...
F

Fudo i

pre 3 meseca

Zaboravili ste pokojnog Zoltana Saba. I on je vodio i podizao TSC nekoliko sezona.
P

Pa1

pre 3 meseca

Treneri moraju da imaju svoju organizaciju,nekakav sindikat ili telo koje će da štiti njihova prava! Ne samo u fudbalu već u svim sportovima!
U

Urke777

pre 3 meseca

Jedno je kada trener sam ode, a drugo je kada ga klub smeni. Raspodela bi trebala da se radi po tome. Npr u 10 godina Zvezda je smenila 3 trenera: Bozovica, Milosa Milojevica i Baraka Bahara. Miloje i Deki su otisli sami, niko ih nije smenio, vec su podneli ostavke. To je jako velika razlika.
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Treneri su najmanji problem i najmanje krivi!Krivi su ovi Sns Vlasnici sto ih dovode i oni im tim sastavljaju sve bi oni a pojma nemaju..isplivali u nesretno vreme najgori sljam...teraju postavljaju sastavljaju dovode igrace ..trenere koriste kao pokrice samo...a ovi cute za tu platu sto dobijaju sta ce..nemaju gde...Ko normalan moze da trpi debelog polu mozgana i kad ga vidis onakvog da ti on pametuje..znas kakav moras imati zeludac da takve seljacine trpis bahate...uzas
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Jbt ovo ko meksička sapunica. Više ne možeš da pohvataš ko je gde, ko je koga vodio, otpustio, dao otkaz pa se vratio. Luda kuća. Kao kada Rosalinda skonta da je sama sebi baba i sestra od tetke. A ovi čelnici klubova koji menjaju trenere ko čarape su tek hit.
K

Kad vam kralj

pre 3 meseca

Odlucuje o Duljaju.
P

Pixy

pre 3 meseca

Trenerska struka je ponižena. Kojekakvi "sportski radnici" odlučuju o svemu. Zato nam je i fudbal tu gde jeste. Kao uostalom i društvo.
@

@kser

pre 3 meseca

Znači Lazetić je smisao ovih besmislenih članaka o partizanu i smeni Duljaja. Lazetić jaranu zakucao ekser.
I

Inzaghi

pre 3 meseca

Odgovorno tvrdim, kad bi sutra svi klubovi morali da se privatizuju, da funkcionišu bez apsolutno ikakve veže za opštinama, okruzima ili državom, mi ne bismo imali 10 profesionalnih klubova.
A

Astoria

pre 3 meseca

Daj Boze da je i toliko...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ne može da računa Neško kad mu je tata prisvojio klub i dao ga njemu da se igra. To kao Strol u F1 nije bitno što je očajan vozač kad mu je tata vlasnik tima.