Trener Lugana: Puni smo emocija, znamo ko su Partizan, Željko Obradović i Lotar Mateus

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.24. | 22:56

"Dolazimo iz grada koji ima 60.000 stanovnika i kada igramo u višemilionskom gradu kakav je Beograd puni smo emocija", kaže Kroći Torti

Pobeda u Humskoj (1:0) bila je povod da trener Lugana Matija Korći Torti, raspoložen stigne na konferenciju, ali je naglasio kako posao nije završen.

Izabrane vesti

"Nije ovo bio spektakularan meč jer se Partizan branio nisko i ostavljao nam malo prostora da ih ugrozimo. Igrali smo zrelo i, kao protiv Bazela, nismo gubili glavu, bili smo sa obe noge na zemlji i uspeli da postignemo gol", rekao je šef stručnog štaba Lugana.

Iskazao je Torti poštovanje prema Partizanu i Beogradu zbog sportskih uspeha.

"Pobeda nad Partizanom je značajnija zbog veličine i tradicije kluba. Dolazimo iz grada koji ima 60.000 stanovnika i kada igramo u višemilionskom gradu kakav je Beograd puni smo emocija. Ovo je iskustvo koje nam daje dodatnu snagu. Beograd i Partizan su poznati po sportu. Partizan je poznat po fudbalu i košarci, znamo šta je Partizan, ko su Lotar Mateus, Željko Obradović i odavde odlazimo puni emocija"

Minimalna pobeda predstavljaće značajnu prednost u revanšu.

"Očekujem u revanšu Partizan koji će sve uložiti. Biće to Partizan koji će pokuati da nas napadne. Igrećemo u Tunu, a ne Luganu i verujem da će biti mnogo navijača crno-belih. Igramo Evropu u Tunu, te smo praktično uvek gosti što nije povoljno, ali moramo da se priviknemo na to", rekao je strateg Lugana koji je potom upitao prisutne novinare za rezultat košarkaškog duela, i pri vođstvu Srbije od osam poena poželeo nam sreću - ipak, sreća je izostala.


tagovi

Lugano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara