"Rutenbek"
"Rutenbek"

Trener Kelna: Zvezda ima odlične igre! Pričaću o Jojićevom uticaju sa igračima

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.17. | 23:55

Rutebek ne baš raspoložen za priču

RutenbekTrener Kelna Štefan Rutebek nije bio rečit posle poraza na Marakani. On je jednostavno rekao da se njegov tim, u jednoj divljoj utakmici, nije nametnuo na Marakani.
"Posle gola Crvene zvezde smo izgubili pregled igre. Sve je počelo nekako divlje, ali nas je poremetio pogodak. Bilo je pitanje ko će se brže nametnuti. Mislim da smo to bili mi. U drugom poluvremenu smo tražili gol, ali je jako teško išlo. Imali smo više prilika od rivala, ali to nije bilo dovoljno da se postigne pogodak. U obe utakmice koje sam vodio dao sam najviše što mogu. Važno je da i dalje verujemo u tim. Izgubili smo poverenje. Moramo da ga povratimo. Večeras, slična utakmica kao u Kelnu, Zvezda je i tamo bila jača u prvom poluvremenu. Ne želim da tražim opravdanja, ali nije sve bilo tako loše. Imali smo dobrih momenata", rekao je Rutenbek.

Nemačke novinare je zanimalo kako trener Kelna video igru Miloša Jojića koji je, prema njihovom mišljenju, stvarao probleme svom klubu?! Iako je po opštem utisku srpskih novinara baš Jojić bio Kelnov najopasniji igrač.
"Nisam video te probleme, niti da njegova igra utiče na tim. Pričaću sigurno sa igračima, još nisam bio do svlačionice".

Izabrane vesti

Upitan je i o igri Crvene zvezde, kao i dometima našeg kluba u Ligi Evrope.
"Ima ovde dobrih igrača, čak odličnih, Ali ne želim da odgovorim na ovo pitanje“.


tagovi

EvropaKelnLiga EvropeNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara