Problemi u Čačku
Problemi u Čačku

Trener Borca prekinuo pripreme besan na igrače: Ponašaju se kao amateri

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 09:44

Vladimiru Stanisavljeviću prekipelo

Logično bi bilo da pripreme Borca teku u dobrom raspoloženju, jer Čačani su se napravili iskorak u odnosu na prošlu sezonu i vratili u Prvu ligu Srbije. Ali umesto toga – prevremeni kraj priprema, jer trener Vladimir Stanisavljević u izjavi za Sportski žurnal tvrdi da nije mogao više da toleriše neodgovorno ponašanje igrača, pa uverava da je Borcu sada potreban potpuno nov tim.

Šta je razlog ovako teškim rečima? Prvo poraz od Sloge u Požegi od 1:4, a zatim i debakl u sudaru sa Krupom, prvoligašem iz BiH, od čak 0:7. U periodu kada obično slušamo o “teškim nogama“ igrača, potpuni haos u Čačku.

Izabrane vesti

Previše sam verovao igračima i teško mi je da se pomirim sa istinom. Kao igrač i trneer, nikada do sada nisam doživeo veću bruku. Jači otpor Krupi pružio bi i tim najnižeg ranga takmičenja“, besno će Stanisavljević za Žurnal.

Nastavlja u dahu, pitanja su višak.

Savetovao sam igrače da tokom pauze moraju individualno da rade da bi što spremniji dočekali prve treninge. Dogodilo se suprotno... Ponašaju se kao amateri“.

I za kraj...

Imao sam sa najbližim saradnicima i previše strpljenja, prekipelo je... Sa ovim kadrom, čast izuzecima koji su u manjini, možemo da budemo samo topovska hrana protivnicima“, završava Stanisavljević.

Kad će se ekipa ponovo okupiti to niko ne zna. Ali ne deluje obećavajuće pred početak nove sezone.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara