Evandro da Silva (©MN Press)
Evandro da Silva (©MN Press)

Treće pojačanje u danu! Brazilsko krilo se vraća u Kragujevac

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 18:41

Evandro da Silva posle godinu dana ponovo u dresu Radničkog 1923

U kancelarijama stadiona Čika Dača ovog ponedeljka je kao na fabričkoj traci. Kvalifikacije za Ligu konferencije koje se polako bliže uslovile su čelnike Radničkog 1923 da u najkraćem roku formiraju tim za predstojeću sezonu što su oni shvatili maksimalno ozbiljno.

Kragujevački klub je u samo jednom danu završio i treće pojačanje. Prema saznanjima Mozzart Sporta u srce Šumadije vraća se Brazilac Evandro da Silva, krilni fudbaler koji je po odlasku iz Kragujevca prošlog leta igrao u domovini.

Izabrane vesti

Evandro je već stigao u Srbiju i koliko već sutra trebalo bi da bude predstavljem na Čika Dači. On je sa Radničkim 1923 dogovorio dvogodišnji saradnju, a u redove najprijatnijeg iznenađenja Mozzart Bet Superlige stigao je kao slobodan igrač.

Brazilac je dres Radničkog 1923 nosio u sezoni 2022/23 kada je na 22 utakmice u svim takmičenjima postigao dva i namestio još pet golova, nakon čega je odlučio da se vrati u domovinu. Tokom prethodne sezone nastupao je za dva kluba, ABC i Nautiko iz kojeg dolazi u Kragujevac. Prethodno je nosio dresove Koritibe, Red Bul Brazila, CSKA Sofije, Fehervara i novosadskog Proletera.

Podsetimo, Radnički 1923 je ranije u toku dana dogovorio i dolaske Samira Zeljkovića iz Sarajeva odnosno Bogdana Mirčetića iz Partizana.



tagovi

Radnički KragujevacEvandro da SilvaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara